Bildirim
PsP Filmleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
480 - 272 çözünürlüğündeki mp4 filmleri çalıştırır -
ben çevirici olarak winavi kullanıyorum altyazıyı da filmin içine gömebiliyor -
Çevirici olarak Total Video Converter programını kullanabilirsin.
(: -
quote:
Orjinalden alıntı: head
Çevirici olarak Total Video Converter programını kullanabilirsin.
(:
Bende Total Video Converter 3.11 kullanıyorum.Ama yanlış bilmiyorsam çoklu çekirdek desteği yok yanlışmıyım.Yanlışsam sorun yok ama doğru ise çoklu çekirdek desteği veren en az bunun kadar kullanışlı başka program varmı
Teşekkürler; -
XviD4PSP 5.0 kullan en pratik ve en iyi convertorlardan biridir. -
Daniusoft media converter
İçinde hazır seçilebilir profillerde psp-ps3-ipod-itouch-iphone-diğer telefonlar ve bolcana diğer cihazlar için profiller bulunmakta ayrıca hem hızlı hemde kayıpsız tavsiye ederim... -
arkdaşlar real player filmleri görüpde
hem mp4 formatına dönüştürüp hemde altyazı gömebileceğim program varmı? -
Arkadasım Ben Allok Kullanıyorum, Çok Pratik Ve Kullanımı Çok Kolay Artı Altyazı Eğer Hedef Klasördeyse Sana Sormadan Gömüyor, Psp İçin İki Tür Mp4 Formatını da Destekliyor (Mpeg4 ve Avc h264). Aşağıdaki Linkten İndirebilirsin;
http://****.com/files/69285180/allok_mp4converter.rar
****: r apidshare (mesajda görünmüyo galiba pardon)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trece13 -- 8 Ocak 2009; 10:34:49 > -
total video converter -
quote:
Orjinalden alıntı: scopus
XviD4PSP 5.0 kullan en pratik ve en iyi convertorlardan biridir.
En iyisi bence de bu program.. -
ben cowon kullanıyorum
1 saatlik filme yarım saatte convert ediyor -
Arkadaşlar ConvertVid adlı programı da tavsiye ederim.
Filmleri her formata sorunsuzca çeviriyor.
(: -
XviD4PSP 5.0 bende bole bi program war en azindan altinda bu yaziyor alt yazi ekliyebiliyorum filme convert biraz uzun suruyor bazen 1saati gecebiliyor ama convert ettigim filmleri 102 cm lcd tv de bile goruntude dagilma olmadan izliyebiliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X