Şimdi Ara

PSP GO!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dikkat burdakiler sadece soylentidir henuz Sony tarafından onaylanmamıstır

Bugun dunyanın en onemli oyun siteleri farklı kaynaklardan edindikleri yeni PSP haberleri yayınladı bunlara gore PSP2 Gelmiyor yerine PSP GO!(PSP 4000)
    geliyor

PSP Go! Go! firmasının PSP icin gelistirdigi kamera gprs gibi aksesuarları icerecek ve E3 2009 da duyurulacak iste iddia edilen bazı ozellikler:

-2 model olacak birisi 8GB dahili hafıza digeri 16GB dahili hafıza
    -Japonyaya eylul amerikaya ekim kasım gibi cıkacak
    -UMD olmayacak bunun yerine oyunlar sadece internetten indirilebilecek (PSN)
    -cıkısıyla birlikte henuz duyrulmayan oyunlar cıkacak (Gran turismo mobile)
    -Ekran yandan kaymalı olacak tuslar ekranın altında olacak
    -2. Analog olmayacak (yeni cıkacak oyunların eski modellerde oynanabilmesi icin)

Bunlar sadece soylenti daha once cıkan haberleri yayınlamadım ama bu sefer gercekten ciddi yerler bunun haberini verdi Sony iddiaları yanıtlamadı bekleyip gorecegiz

(Resim gercek degildir 1up sitesinin belirtilen ozelliklere gore uydurdugu bir konsepttir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 2 Mayıs 2009; 0:35:19 >

• Sony daha geçenlerde bunu yalanlamıştı.. Her seferinde kendini tekrarlamak istemiyordur. E3 2009 da sadece yeni çıkacak oyunlar duyurulacak, gerisi yalan!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pisho

Sony daha geçenlerde bunu yalanlamıştı.. Her seferinde kendini tekrarlamak istemiyordur. E3 2009 da sadece yeni çıkacak oyunlar duyurulacak, gerisi yalan!!

Evet yalanlamayıda ben duyurmustum ama John Koller bunu E3 ten onceki satıslara yansımaması icinde soylemis olabilir sahsi fikrime gelince bencede yalan ben sadece olup bitenleri duyurmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 2 Mayıs 2009; 1:24:19 >
  • Yalan Olmamasını Diliyorum. PSP Grafikleri Çok Geride Kaldı. Mesela Şimdi PSP 3000 Yerine PSP 2 Çıksaydıda Assassins Creed Motorstorm Vs. Yeni PSP 2 Grafikleri İle Oynasaydık.
  • umd nin şu an için psp den kaldırılmasının mümkün olmadığıda söylenmişti bence kaldırılmalı tabi 1 kez bile kullanmadım
  • (Resim gercek degildir 1up sitesinin belirtilen ozelliklere gore uydurdugu bir konsepttir)

GERCEK OLMALI site çok gusel konseptini yapmış
  • bak yalan olmasın.hava olmasın
  • UMD yi kaldırma fikri bana oldukça saçma geliyor insanlar daha önce aldıkları oyunları ne yapacaklar o zaman peki?
  • bugün çıkan bi dedikoduya görede psp go! ms hg-micro kullanıcakmış

PSP GO!
  • eğer doğruysa psp2 için birkaç sene daha bekleyecez demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetdai -- 2 Mayıs 2009; 18:40:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

Yalan Olmamasını Diliyorum. PSP Grafikleri Çok Geride Kaldı. Mesela Şimdi PSP 3000 Yerine PSP 2 Çıksaydıda Assassins Creed Motorstorm Vs. Yeni PSP 2 Grafikleri İle Oynasaydık.

Grafikle ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş ki bu haber doğruysa çıkmasın daha iyi hiç bi getirisi yok gene çoğu şey aynı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.
    bugün çıkan bi dedikoduya görede psp go! ms hg-micro kullanıcakmış

.:BBR:. bu iyi bi haber çünkü bildiğim kadarıyla micro kartların üretim maliyeti normal pro duo lardan biraz daha ucuza geliyor.
  • @ cırık

Bence psp go! çıkarsa grafiklerde geliştirilmeye gidilicek olucak çünkü sadece kızaklı sistem yaparak kasa değişikliğine gidip ismininede psp go! demezler gibime geliyor. donanımındada bi iyileştirmeye gidebilirler. gitmeyeceklerse senin dediğine katılıyorum hiç çıkarmasınlar daha iyi.

@wizzik

İşllh öledir çünki 16 gb lık orjinal sandisk memory stick fat psp ile aynı fiyat
  • BBR Soylenenlere gore PSP2 degil PSP 4000 yani PSP1 in yeni modeli ama bana gore donanımsal acıdan bayagı gelismis (Kamera GPRS Flash hafıza yeni ms) PSP 3000 gibi bi mikrofon girisi ekleyip bi de ekranı yenilememisler
  • Oyunlar sadece internetten indirilecekse yani psnden biz nasıl alacağız ... Malum psn bizim ülkmize satış yapmıyor .?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.