Şimdi Ara

PSP GO (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün alıyorum 385 TL ye 10 oyunlu bir arkadaşla gidicez Bimekste veya Satürnde dedi kampanya fiyat nasıl iyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 22 Ocak 2011; 13:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Bende bugün alıyorum 385 TL ye 10 oyunlu bir arkadaşla gidicez Bimekste veya Satürnde dedi kampanya fiyat nasıl iyi mi ?

385TL iyi fiyat normal gibi.. 360-370 olması gerekiyor ama kırıldı alet 10-15 in lafını etmeye değmez aldığınız fiyat iyi.. 400 e kadar iyi 400 den sonra verilecek tek kuruşa yazık ama..

10 oyun dediğin psn den indiriyosun.. kırdığın için zaten "oyunlu" olması bişey ifade etmez önce aleti kır öyle indir oyunları bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Bende bugün alıyorum 385 TL ye 10 oyunlu bir arkadaşla gidicez Bimekste veya Satürnde dedi kampanya fiyat nasıl iyi mi ?

385TL iyi fiyat normal gibi.. 360-370 olması gerekiyor ama kırıldı alet 10-15 in lafını etmeye değmez aldığınız fiyat iyi.. 400 e kadar iyi 400 den sonra verilecek tek kuruşa yazık ama..

10 oyun dediğin psn den indiriyosun.. kırdığın için zaten "oyunlu" olması bişey ifade etmez önce aleti kır öyle indir oyunları bari..

Hocam ben aldım fakat aldıktan sonra bu güncellemelerin falan hepsini yaptım bilemeden şimdi kırdırmak istesem ürün garanti dışı kalır mı birde bu işin maliyeti ne kadar ?

• quote:

Hocam ben aldım fakat aldıktan sonra bu güncellemelerin falan hepsini yaptım bilemeden şimdi kırdırmak istesem ürün garanti dışı kalır mı birde bu işin maliyeti ne kadar ?

versiyonunu söylersen yardımcı olabilirim..
  • quote:

yahu bende arayış içerisindeyim sağolsun ilker burak arkadaşım yardımcı olmaya çalıştı fakat aradan 4 gün geçmiş haliyle şimdi internetten baktım bimekse 379lira diyor ama kdvsiz .S + kdv ekleyince yine 455 lira oluyor.nasıl aldın 375 liraya acaba ben kampanyayı mı kaçırdım ki
  • Arkadaşlar bu sene sonuna doğru psp 2 çıkacak,mart ayında nintendo 3ds çıkacak 6 senelik konsola 400-500 tl bayılmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetdai

Arkadaşlar bu sene sonuna doğru psp 2 çıkacak,mart ayında nintendo 3ds çıkacak 6 senelik konsola 400-500 tl bayılmayın.

go daha 1 senelik daha abisi :D ayrıca ps1 oyunlarını oynamak için başka alternatif yok bana ben aldım gayet de değer psp2 çıkana kadar 400TL ya inene kadar en kötü 2 yıl geçer..
  • quote:

quote:

Ya hocam aleti alınca tüm güncellemeleri yaptım bilmiyorum hangisi ama sanırım en son versiyon
  • PSP 2 aciklandı arkadaşlar ve güle güle GO. PSP GO an itibariyle ölmüştür. geçmiş olsun. ben su saatten sonra alinmasini tavsiye etmiyorum.

http://www.engadget.com/2011/01/27/the-sony-psp2/

not, ayrıca daha onemlisi psp phone acıklandı, go dan hem daha iyi hem cok daha güclü, go bitti gibi.

http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-ericsson-xperia-play-playstation-phone-preview/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nejat_80 -- 27 Ocak 2011; 11:36:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nejat_80

PSP 2 aciklandı arkadaşlar ve güle güle GO. PSP GO an itibariyle ölmüştür. geçmiş olsun. ben su saatten sonra alinmasini tavsiye etmiyorum.

not, ayrıca daha onemlisi psp phone acıklandı, go dan hem daha iyi hem cok daha güclü, go bitti gibi.

http://www.engadget.com/2011/01/26/sony-ericsson-xperia-play-playstation-phone-preview/

Türkiyeye gelmesi bu yılın sonunu bulur. Ve geldiğinde en az 700 TL olur fiyatı. PSP2 nin PSP go fiyatına düşmeside en az 1 yıl olsa. 2 sene daha PSP ve PSP go alınabilir bence

• quote:

PSP 2 aciklandı arkadaşlar ve güle güle GO. PSP GO an itibariyle ölmüştür. geçmiş olsun. ben su saatten sonra alinmasini tavsiye etmiyorum.

go öldü mü yok hocam artık bunun gelmesi çıkması etmesi oyunları gelişmesi tamamlanana kadar şimdi alınan psp go lar haşat olur zaten :D

ayrıca tasarım çok kötü psp2 de :( hoparlörlerin yerleri çok kötü oyun oynarken hoparlörleri elin kapatacak.. :( neden dikkat etmemiş sony buna ?

• quote:

Böylesine saçma bir çıkarımda nasıl bulunabiliyorsunuz açıkçası aklım almıyor. Bence PSP2'de almayalım, bilmem kaç yıl sonra PSP3' çıkar oda ölür, hem fiyatlarda düşer o zamana? Hadi çıkmasına 1 ay falan kalsa, fiyatıda 450-500 lira olacak olsa, tamam diyeceğim bir dayanağı var öldü diyor. Ama bu durumda kusura bakmayın, ilkokul çocukları gibi duruyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

quote:

Böylesine saçma bir çıkarımda nasıl bulunabiliyorsunuz açıkçası aklım almıyor. Bence PSP2'de almayalım, bilmem kaç yıl sonra PSP3' çıkar oda ölür, hem fiyatlarda düşer o zamana? Hadi çıkmasına 1 ay falan kalsa, fiyatıda 450-500 lira olacak olsa, tamam diyeceğim bir dayanağı var öldü diyor. Ama bu durumda kusura bakmayın, ilkokul çocukları gibi duruyorsunuz.

haklısın hocam ayrıca kocaman bişey psp2 ! kesin 1-2 sene sonra da psp2 slim çıkacaktır.. o zaman ancak alırım çünkü hakkaten psp slimler bile cepte taşınmayacak kadar BÜYÜK :D portable diyosan aletin adına cebe girmeli bence tıpkı GO gibi :D

GO psp2 slim çıkana kadar ölmeyecek malesef beyler boşuna gereksiz aforizmalar yapmayın mümkünse bu da demek oluyor ki psp2 duyurulmasına rağmen psp go sahipleri ya da go alacaklar alıp "psp2 slim" çıkana kadar rahaaaaat rahat bekleyebilirler..

• quote:

quote:

quote:

Ya hocam aleti alınca tüm güncellemeleri yaptım bilmiyorum hangisi ama sanırım en son versiyon

?

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

6.37 yaptıysan kırılmadı henüz o yüzden kırdıramazsın.. kırınca da garanti dışı oluyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

?

6.37 yaptıysan kırılmadı henüz o yüzden kırdıramazsın.. kırınca da garanti dışı oluyor

Hayır garanti dışı olmuyor.Servise vermeden önce versiyonu uçurursun öyle verirsin hiçbirşey olmaz
    Ben dahil yaptıran çok fazla kişi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Hayır garanti dışı olmuyor.Servise vermeden önce versiyonu uçurursun öyle verirsin hiçbirşey olmaz

yazılımla ilgili sorun çıkmazsa verirsin de mesela kırma işlemi sırasında brick olmuş psp yi nası vericen ? kırmak illegal bir işlemdir ve garanti dışı bırakır aleti o manada söyledim ben.. ayrıca riskli bunun bilinmesi lazım akılların bi köşesinde dursun.. yazılım dışında bişey olsun diye dua ediyoruz cümleten öyle değil mi ?
  • quote:

quote:

yazılımla ilgili sorun çıkmazsa verirsin de mesela kırma işlemi sırasında brick olmuş psp yi nası vericen ? kırmak illegal bir işlemdir ve garanti dışı bırakır aleti o manada söyledim ben.. ayrıca riskli bunun bilinmesi lazım akılların bi köşesinde dursun.. yazılım dışında bişey olsun diye dua ediyoruz cümleten öyle değil mi ?

Herkes öyle diyor ama ben brick olmuş PSP'mi verdim.2 gündede mis gibi tamir edilmiş şekilde aldım.

Benimde demek istediğim evet illegal bir işlem ama sorun olduğunda versiyonu uçurursun yani illegal olan işlemi ortadan kaldırırsın böylece psp yi yaparlar.

brick konusuna gelirsek,eğer neyi yüklediğini,nasıl yükleyeceğini biliyorsan hiçbirşey olmaz.alet şarjda olucak vs vs.
    her zaman % 1 lik bir ihtimal var diyorlar ama kim bilir ...

• quote:

quote:

quote:

Herkes öyle diyor ama ben brick olmuş PSP'mi verdim.2 gündede mis gibi tamir edilmiş şekilde aldım.

Benimde demek istediğim evet illegal bir işlem ama sorun olduğunda versiyonu uçurursun yani illegal olan işlemi ortadan kaldırırsın böylece psp yi yaparlar.

brick konusuna gelirsek,eğer neyi yüklediğini,nasıl yükleyeceğini biliyorsan hiçbirşey olmaz.alet şarjda olucak vs vs.
    her zaman % 1 lik bir ihtimal var diyorlar ama kim bilir ...

haklısın katılıyorum.. brick olayı update sırasında da oluşmuş diye servis alıyor ama bana pek mantıklı gelmiyor yine de brick olmuş psp yi verdiğinde adamlar içinde iso loader ı görünce kalpten gitmesi lazım senin de kalbini söküp alması lazım normal şartlar altında haksız mıyım ?

ama nerde o inceleme olayı vs. türkiye'de.. hak getire.. yine de o ihtimali göz önüne almak gerekiyor bence bi kontrol etseler ve deseler ki siz illegal işler çevirmişsiniz bu psp garanti dışı.. hak iddia edebilir misin ? hayır..

yani risk az olsa da yine de var az diye yok diyemeyiz bu ikisinin farkını burada bu işlere yeni başlayanlara uyarı niteliğinde vermek gerekiyor kanısındayım..

zaten hemen herkes kırıyor psp sini :D çıktığı günden beri psp nin makus talihi bu yönde.. zira oyunlar normal bir konsol kadar pahalı ülkemizde bu da hiç ama hiç mantıklı değil gidip tonla parayı umd ye yatırmak çok saçma..

kırın arkadaşlar korkmayın ama The maXz! ın da dediği gibi bilerek yapın ne yapıyosanız.. ne zaman da bu adamlar oyun paralarından biraz feragat eder o zaman orjinal kullanırsınız.. mesela bir oyun maliyeti var 70 milyon dolar dünyanın en pahalı oyunu neredeyse çıktığı gün 200 milyon dolarlık satış yapıyor :D varın gerisini, bu işteki karı siz düşünün sonra da sony efendi her gün yazılım çıkartıcam diye nasıl daha fazla söğüşlerim diye uğraşsın bizi :D

garantili aldığınıza dua etsin sony :D

• Katılıyorumda o oyun 70 den 50-30'a düşsede hatta 5 lirada olsa bedava oynamak varken niye 5 lira vereyim diye düşünmeden duramıyor insan.İnsanları orjinal almaya çekicek şeyler lazım.Eğer orjinal oyun sattırmak istiyorlarsa fiyatı aşağa çekip orjinal alanları mutlu edecek şeyler vermeleri/sağlamaları gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 31 Ocak 2011; 23:58:27 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.