Şimdi Ara

PSP GO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba . PSP GO bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz ?

10 oyunla birlikde 500 tl satılmakda . Bu cihaza PSP oyunları oluyormu ? bu cihazı yakından inceleyen varmı ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/pspgo-konsol-10-oyun/ProductDetails.aspx?productId=oyunakm136880&categoryId=1204494#Gorseller

PSP GO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 7 Ocak 2011; 17:24:19 >

• Daha yeni mi ülkemizde?
    PsP oyunları oluyor. Bunu boşver PsP 2000 ya da 3000 al illa alacaksan.
  • ülkemize geleli nerdeyse 1 sene olucak o ayrı meselede bence psp 2000-3000 serisi daha güzel.yorumlar ve satış rakamlarıda bunu gösteriyor zaten ayrıca kişisel düşüncem bu alet tutmadığı için fiyatı baya düşecek bence 6 ay içinde 350 lere falan düşer zaten 6 ay içinde psp 2 bile açıklanabilir.
  • PSP 3000 alman daha mantıklı.Hem daha ucuz,ekranı daha büyük,go da UMD girişi yok,analog gömülü olduğu için oynaması zor.Oyunları internetten para vererek indirmen gerekiyor böylece uğraşıyorsun biraz.

1 ay kadar beklersen PSP 3000 fiyatları baya bir düşücek.o zaman alırsın
  • Stok bitirmeye çalıştıkları için yanında 5 oyun ile satıyorlar. Zaten yurtdışında çok ucuz.
    Arkadaşların dediği gibi biraz bekle ve acele etme. Bir-iki aya ucuzlayacak fiyatlar.
    Ayrıca kırdıracaksın garantili almanın bir manası yok. Kırdırınca garanti dışı kalıyor nasıl olsa.
    Ama 300-350 TL arası bir kampanya alırsan kesin al derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Stok bitirmeye çalıştıkları için yanında 5 oyun ile satıyorlar. Zaten yurtdışında çok ucuz.
    Arkadaşların dediği gibi biraz bekle ve acele etme. Bir-iki aya ucuzlayacak fiyatlar.
    Ayrıca kırdıracaksın garantili almanın bir manası yok. Kırdırınca garanti dışı kalıyor nasıl olsa.

Hayır kırdırınca garanti gitmez.Bir sorun olunca servise verirken versiyonu uçurursunuz verirsiniz olur biter
    Brick olmuş psp mi böyle tamir ettirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Stok bitirmeye çalıştıkları için yanında 5 oyun ile satıyorlar. Zaten yurtdışında çok ucuz.

Hayır kırdırınca garanti gitmez.Bir sorun olunca servise verirken versiyonu uçurursunuz verirsiniz olur biter

Bunu bilmiyordum. Teşekkürler düzeltme için!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bunu bilmiyordum. Teşekkürler düzeltme için!

Rica ederim.

• bundan bizim arkadaşta vardı.kırmasını düzgünce yapınca normal pspden farkı kalmıyor.ama alacaksanız psp 3004 alın derim
  • valla ben go'yu sevdim elime falan tam oturdu ekranıda öyle çok küçük gelmedi gözüme (kırılmış olduğu için) Ghost of spartada oynadım harikaydı çok sevdim ben...

ama herkesin kendi fikrine kalmış...
  • Cihaz bugün elime geçti. 435 liraya sonysepetim'den satın aldım. Şunu söylemeliyim ki, elinde PSP olmayıpta, 3004 mü GO mü alsam diye tereddüt edenler, gönül rahatlığı ile GO sipariş verebilirsiniz. Forumlarda daha eline go almamış 3004 sahiplerini dinleyip hemen hemen aynı fiyata 3004'e yatırmayın paranızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Cihaz bugün elime geçti. 435 liraya sonysepetim'den satın aldım. Şunu söylemeliyim ki, elinde PSP olmayıpta, 3004 mü GO mü alsam diye tereddüt edenler, gönül rahatlığı ile GO sipariş verebilirsiniz. Forumlarda daha eline go almamış 3004 sahiplerini dinleyip hemen hemen aynı fiyata 3004'e yatırmayın paranızı.

katılıyorum psp nin taşınabilir oyun konsolu olduğunu unutmayın ayrıca ekran büyük olsa nolur 3004 te ? go nun ekranı fersah fersah daha kaliteli

bu saatten sonra hala 3004 diyen adamın ya 3004 ü vardır kendini avutuyordur ya da başka saçma bişeyler bilemiyorum.. eline oturmuyor vs diyenlere de cevabım şu.. psp ilk çıktığında en çok eleştrilen kısım ergonomisiydi sonra kullanıcılar alışıldığını ilettiler go ya da aynı şekilde gayet tabi alışırsın ve go nun ergonomik açıdan normal psp den geri kalır hiç bir tarafı yoktur objektif bakınca eline alınca her şey değişiyor zaten go ve 3004 ü yanyana koyun sadece ekranı iyi diye go alınır

ayrıca bu psp fiyatları konusunda birazdan konu da açıcam oradan lütfen takip edin ben böyle memleket görmedim.. yurtdışında alet kırılınca fiyatı düşer bizde tam tersi artıyor yahu ! aleti satanların hepsinin ticari ahlakı terbiyesizlikten başka bişey değil hepsi ağız birliği yapmış gibi 450-500 arası bir fiyat belirlemiş arada 430 civarlarına satanlar fırsat adı altında satış yapıyorlar PES terbiyesizliğin de bu kadarı bu alet 1 ay önce 360 TL idi..

aletin kırılmış olmasından nemalanmak sadece türkiydeki akılsız akıllı ticaretle uğraşanlara özgü bir durum.. anlamak mümkün değil bu durumu böyle saçma bir mantık görmedim bir de bu pişkin ... lar normal ya kırıldı ondan artık bu fiyata gibi sırıtmıyorlar mı ? suratlarına bişey yapası geliyo insanın !!

sanki kendisi kırdı psp yi de ondan ekstra fiyat çakıyo alete :D yok arkadaş bu memleketten bi cacık olmaz tayyip kılıçdar anneler babalar boşuna uğraşıyor.. yerleşmiş bazı ahlaki değerlerin acilen değişmesi gerekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 16 Ocak 2011; 19:59:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Cihaz bugün elime geçti. 435 liraya sonysepetim'den satın aldım. Şunu söylemeliyim ki, elinde PSP olmayıpta, 3004 mü GO mü alsam diye tereddüt edenler, gönül rahatlığı ile GO sipariş verebilirsiniz. Forumlarda daha eline go almamış 3004 sahiplerini dinleyip hemen hemen aynı fiyata 3004'e yatırmayın paranızı.

katılıyorum psp nin taşınabilir oyun konsolu olduğunu unutmayın ayrıca ekran büyük olsa nolur 3004 te ? go nun ekranı fersah fersah daha kaliteli

bu saatten sonra hala 3004 diyen adamın ya 3004 ü vardır kendini avutuyordur ya da başka saçma bişeyler bilemiyorum.. eline oturmuyor vs diyenlere de cevabım şu.. psp ilk çıktığında en çok eleştrilen kısım ergonomisiydi sonra kullanıcılar alışıldığını ilettiler go ya da aynı şekilde gayet tabi alışırsın ve go nun ergonomik açıdan normal psp den geri kalır hiç bir tarafı yoktur objektif bakınca eline alınca her şey değişiyor zaten go ve 3004 ü yanyana koyun sadece ekranı iyi diye go alınır

ayrıca bu psp fiyatları konusunda birazdan konu da açıcam oradan lütfen takip edin ben böyle memleket görmedim.. yurtdışında alet kırılınca fiyatı düşer bizde tam tersi artıyor yahu ! aleti satanların hepsinin ticari ahlakı terbiyesizlikten başka bişey değil hepsi ağız birliği yapmış gibi 450-500 arası bir fiyat belirlemiş arada 430 civarlarına satanlar fırsat adı altında satış yapıyorlar PES terbiyesizliğin de bu kadarı bu alet 1 ay önce 360 TL idi..

aletin kırılmış olmasından nemalanmak sadece türkiydeki akılsız akıllı ticaretle uğraşanlara özgü bir durum.. anlamak mümkün değil bu durumu böyle saçma bir mantık görmedim bir de bu pişkin ... lar normal ya kırıldı ondan artık bu fiyata gibi sırıtmıyorlar mı ? suratlarına bişey yapası geliyo insanın !!

sanki kendisi kırdı psp yi de ondan ekstra fiyat çakıyo alete :D yok arkadaş bu memleketten bi cacık olmaz tayyip kılıçdar anneler babalar boşuna uğraşıyor.. yerleşmiş bazı ahlaki değerlerin acilen değişmesi gerekiyor..

ağzına sağlık kesinlikle katılıyorum ayrıca psp go bence çok çok daha iyi küçük olduğu için cepte rahat taşınır 16 gb hafızası olduğu için hafıza kartıyla uğraşmıyorsunuz vede ekranı çok kaliteli kesinlikle alın derim

• quote:

quote:

Allahını seviyosan brick olmuş pspde nasıl versiyonu uçuruyosun uçurabiliosan nie servise yolluyosunki

• quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

quote:

Allahını seviyosan brick olmuş pspde nasıl versiyonu uçuruyosun uçurabiliosan nie servise yolluyosunki

• nasıl bir fiyat öyle o üstad. benhttp://www.sonysepetim.com/?urun-619-SONY-PSP-Go-Promotional-Disc-PSPgo---10-Adet-Oyun-Hediyeli.html den aldım. üstelik fiyat da 435 tl .
  • peki aldiginiz psp go nun versiyonu neydi.
  • Bende sonysepetimden aldım, 6.10 ile geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

quote:

bi kere brick olan cihaz sistemini kapatır... o nedenle versiyon uçar... ama zaten sony debrick anakartı çalıştıramayacağı için evet versiyonun gitmesinin pek bi anlamı yok gibi...(Sony gizlice pandora kullanmıyorsa tabii...)))

• versiyon uçuyo mu? senin kırarken kullandığın dosyaların bir kısmı flash hafızada kalıyor(corrupt oluyor) ya da gerekli sistem dosyaları siliniyor zaten ondan brick oluyor dediğin gibi olsa brick olmaz.. sistem dosyalarını da kırma müdahalesi dışında silmen mümkün değil gibi..

yani o şekilde asla servise gönderemezsin.. eğer servis çakmıyosa olayı maşallah diyorum o servise :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.