Şimdi Ara

Psp Go'da Müzik problemi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,daha ufak,rahat taşırım cebime yük olmaz diye psp go aldım,içine attım şarkıları.Yahu ekranı indirince müzik de kapanıyor,ee ne anlamı kaldı ufak boyutlu olmasının.İllaha power tuşunu hold yapıp tuşları kilitliyorum,ekranı da öyle indiriyorum,bu sefer de l ve r tuşları ile müziği ileri geri yapamıyorum.Yapmışsınız ufak alet güzel,cepte yük yapmıyor ama kızağı yukarda mı taşıyacağız müzik dinlerken.Atladığım bişey mi var acaba arkadaşlar yardım eder misiniz yok mu pratik bir yöntem?

• PSP GO kırılmış versiyonu mu öyle değilse Su Programı dene

http://pspicin.blogspot.com/2010/09/pmp-vlc-player-v11.html
  • Tamam da ekranı kapatınca yine kapanacak,standby a alacak
  • hold+ diye bi plugin vardı holda alınca select tuşlarına basılıtutarak L R sağ sol düğmelerini kullanabiliyodun
    ayrıca holda geçince işlemci hızı düşürüp ekranı kapıyodu ben hala kullanıyorum
  • Yaa öyle birşey olabilirmi önce bi mantıklı düşünelim :) Güç Ayarları bölümünden kızağı kapatınca otomatik stanby'a alma ayarını açmışsınız, tabi kapanır... Off yapın onu sorununuz düzelecek kızak kapalı müzik dinleyip film izleyebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmax-mert

Yaa öyle birşey olabilirmi önce bi mantıklı düşünelim :) Güç Ayarları bölümünden kızağı kapatınca otomatik stanby'a alma ayarını açmışsınız, tabi kapanır... Off yapın onu sorununuz düzelecek kızak kapalı müzik dinleyip film izleyebileceksiniz.

Bu bilgi benimde işime yaradı teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.