Şimdi Ara

PSP Go, Diğerlerinden %40 Daha Hızlı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ülkemize ne zmn gelicek acaba bu cihaz. Bida ortalama fiyatı ne olur acaba tahmin yürütebilicek varmı .
  • Bu nasıl rezil bir tasarım hala inanamıyorum cidden , sanki unoffical bi' tasarıma bakıyorum şu an.
  • Çok rahatsız bir tipi var. Gerçekten böyle birşey yapacaklarına inanamıyorum. İnsan bununla rahat edemez. Ben kesinlikle satın almam. Ayrıca televizyona bağladığımda çok kötü bir görüntü alıyorum oyunlarda. Televizyona bağlama olayı da fos çıkmıştı yani. %40 performans artışıyla bu artışı zorlayacak oyun üretseler ne kadar üretebilecekler 400 Mhz için? 720p mi yapacaklar
  • sarj ne olcak peki
  • Bence de önemli olan şarj ve kırılması. Ve bu tiple çıkmaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bence de önemli olan şarj ve kırılması. Ve bu tiple çıkmaması.

evet.. tuş takımı falan gerçekten hiç şık olmamış..

PSP Go, Diğerlerinden %40 Daha Hızlı!

internette dolaşan şu fakenin aynısı olsaymış keşke..
  • anti aliasing hesaplamaları yapacak grafik işlemcisi koyarlar umarım. kare kare nereye kadar.
  • bi piyasaya çıksın ve kırılsın da, sonra karar veririz 3000 mi go mu diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dampire

bi piyasaya çıksın ve kırılsın da, sonra karar veririz 3000 mi go mu diye...

+1
  • Yeter ya bu kaçıncı psp modeli her sene yeni bi model.2010'a gelecez yeni nesil psp çıkarsınlar artık
  • görüntüsü hoş değil sevmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sempaticks

PES!
    İsterse %500 Arttırsınlar. Yinede oyunlar standart PSPlerle aynı oyunları oynatacak. Hangi firma yanlızca PSP Go için oyun çıkaracak? Üretici aklıyla düşünün, Oyuncuların %80'ni Standart PSPyi ,%20si PSP Go'yu kullanırsa hangi PSPyi seçer? Bunlar sadece PSP Go'nun satışlarını arttırmak için yapılan gereksiz şeyler.
    Şu bakımdan işe yarayabilir: Oyunların FPS hızı artabilir, resimleri daha çabuk açar.

Sadece işe yarayan yönleri için de fark ödemeye değmez bence ellerinde patlayacak go.
  • Analog çok saçma bir yerde rahat değildir tahminimce.
  • ilerde go alacağım bende şimdilik psp 3000 le devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

Bence gerek var bazı oyunlarda kasmalar olabiliyor.

Ama resimdeki şekil berbat

biraz geç bir cevap ama kasma olamaz oyunlar psp ye göre üretiliyor senin alette bi sorun var
  • Go, Sony'nin elinde patladı ama Vita cok farklı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Go, Sony'nin elinde patladı ama Vita cok farklı :)

vita rekor kıracak bence ve 3ds gibi satışlarının birden düşeceğini sanmıyorum bence ilk bi ay ilk günki gibi satar
  • %40 artsa nolur artmasa nolur, şekilden dolayı bastım eksiyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.