Bildirim
PSP Go hakkında bilen baksın lütfen acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Film icin 3000 serisi daha uygun. Ekranı daha Buyuk çünkü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben media go ile filmi,muzik atiyorum ama atim islemi cok uzun suruyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Chidori
hangisi iyidir onuda bilmiyorum pek en son go çıkmış en iyisi bu degil mi ? özellikler bakımından -
quote:
Orijinalden alıntı: leopard10
ben media go ile filmi,muzik atiyorum ama atim islemi cok uzun suruyor
altyazılı filmleri oynatıyor mu -
go ve 3000 çözünürlükleri aynıdır go nun ekranı biraz daha küçük olduğundan daha kaliteli izlersin filmleri -
quote:
Orijinalden alıntı: thevincent
go ve 3000 çözünürlükleri aynıdır go nun ekranı biraz daha küçük olduğundan daha kaliteli izlersin filmleri
teşekkür ederim :) -
PSP Go psp 3000 den, müzik konusunda da birkaç adım ileriye gitmiş. “Sense Me” adı verilen müzik listesi editörü ile; rakipleri Pandora ve iGenius gibi, üstün müzik listesi düzenleme becerileri var. Yeni video servislerinden de kolayca faydalanabiliyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaatliBomba -- 8 Ağustos 2011; 4:36:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wiggles
quote:
altyazılı filmleri oynatıyor mu
alyazı birleştirme programı kullanman lazım ozaman altyazı filmin bi parçası olur çok basit bi işlem sora filmi psp ye çevirirsin ve izlersin -
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
quote:
quote:
altyazılı filmleri oynatıyor mu
alyazı birleştirme programı kullanman lazım ozaman altyazı filmin bi parçası olur çok basit bi işlem sora filmi psp ye çevirirsin ve izlersin
teşekkürler :) -
quote:
quote:
hangisi iyidir onuda bilmiyorum pek en son go çıkmış en iyisi bu degil mi ? özellikler bakımından
en son çıktı die daha iyidir diyemessin 3000in işlemcisi falan daha iyi filmi daha iyi çalıştırır bence ve daha büyük ekran ayrıca go daha pahalı ama tek farkı daha küçük olması go nun bi videoda gördüğüme gore go azcık daha hızlı ama grafik olarak 3000
-
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
quote:
quote:
hangisi iyidir onuda bilmiyorum pek en son go çıkmış en iyisi bu degil mi ? özellikler bakımından
en son çıktı die daha iyidir diyemessin 3000in işlemcisi falan daha iyi filmi daha iyi çalıştırır bence ve daha büyük ekran ayrıca go daha pahalı ama tek farkı daha küçük olması go nun bi videoda gördüğüme gore go azcık daha hızlı ama grafik olarak 3000
go ergonomik değilmiş ve üretimi resmen durdurulmuş şuan bu beni şüpheye düşürdü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X