Şimdi Ara

PSP GO İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürgülü 3,8 inç LCD ekran, halefinden yüzde 50 küçüklük ve yüzde 40 hafiflik ve 16 GB'lık saklama kapasitesi ilk göze çarpan yetenekler. Sony, UMD yapısı hakkında kumar oynamış ve üretim maliyetlerini kısıtlamak için kaldırma kararı almış. Bunun satışlara nasıl yansıyacağını hep birlikte göreceğiz. Fiyatın yüksek olduğunu düşünenler içerisindeki dahili SSD hafızanın fiyatını da düşünürlerse çok da pahalı olmadığını göreceklerdir.

Teknik Özellikler:
    333 MHz İşlemci
    64 MB Bellek
    3,8 inç ekran (480 x 272 çözünürlüklü)
    Stereo hoparlörler ve mikrofon
    802.11b Wi-Fi bağlantı
    Bluetooth 2.0+EDR
    USB 2.0
    Mikro bellek yuvası
    Analog video çıkışı
    16 GB dahili hafıza

Tasarım

Cihaz oldukça şık bir tasarıma sahip , bence eski psp'den daha iyi bir tasarıma sahip. En azından tam taşınabilir bir oyun konsolu olmayı başarmış , oldukça hafif bir cihaz , ve yeteri kadar da ince. Şık malzemeler kullanılmış. Malzeme kalitesi de yeterli.

PSP GO İNCELEMESİ
     PSP GO İNCELEMESİ
     PSP GO İNCELEMESİ

Ekran Kalitesi

Diğer psp'lere göre daha iyi bir ekran kalitesine sahip , parlaklık olarak diğerlerinden üstün. Kalite olarak da eski psp'lerden iyi. Ekranın küçültülmüş olmasının oyun zevkine herhangi bir olumsuz etkisini hissetmedim , ekran yeterli durumda.

PSP GO İNCELEMESİ

Kutu içeriği

Küçük bir kutu ile geliyor , içerisinde şarj adaptörü , usb veri kablosu ve kitapçıklar bulunuyor. Kulaklık bulunmuyor , kutu içeriği yeterli denilebilir.

PSP GO İNCELEMESİ
     PSP GO İNCELEMESİ
     PSP GO İNCELEMESİ
     PSP GO İNCELEMESİ

Kullanım

Bence abartıldığı kadar kullanımı zor değil , ben yarım saat menülerde gezindim ve internete girdim ve şuanda alışmış sayılırım , ellerim küçük falan da değil , tuşların konumlandırılmasının sorun yaşatacağından endişe ediyordum ancak şimdilik kötü olduğunu düşünmüyorum.

Oyun Performansı

Diğer psp'lerden çok büyük bir farkı yok ancak bence daha kaliteli oynanıyor oyunlar. Dahili hafıza da herhangi bir yavaşlama veya sorun oluşmuyor , oldukça yüksek performanslı. Ayrıca oyunlar daha hızlı yükleniyor.

Multimedya Performansı

Cihaza yüzlerce şarkı yükledim ve gün içinde dinledim , ses kalitesi oldukça iyi , sense me adlı yeni sistem güzel düşünülmüş. Film performansı da oldukça iyi birkaç film yükledim ve hiçbir sorun yaşamadım. Ayrıca hoparlörleri de yeterli güç ve kalitede.

Herkesin Çekindiği Konu ; Tuşlar

Bence tuş konumlandırılması kötü değil , ben sadece birkaç saatlik kullanma ile alıştım ve şuanda oyunları çok rahat oynuyorum , kullanımı zor falan da değil.

Son Söz

Bence genel olarak çok iyi bir cihaz , eski psp'lere göre daha iyi tasarlanmış , kayan kapak sistemi oldukça kaliteli. Olumsuz pek bir yönü yok diyebilirim. Eğer taşınabilir bir oyun konsolu almak istiyorsanız bundan daha iyi bir alternatif bence yok. Psp alacak olanlar var ise GO almalarını tavsiye ediyorum , yakında oyunları ücretsiz oynayabileceğimize dair söylentiler var , umarım yakında kırılır bu cihaz ve tam anlamı ile kullanabiliriz. Ancak kırılmasa bile oyunlar çok pahalı değil bu şekilde de elbet kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @dministrator -- 11 Kasım 2009; 20:10:51 >

• boyutu ve tasarımı değişmiş. sıfırdan psp alacaklar için ideal bir cihaz. ama herhalde eski model bir pspsi olan için hiçbir çekiciliği yoktur. şahsen "ilk kasa" psp 1000'den bir hayli memnunum ben.
  • Eline sağlık güzel bir beta incelemesi olmuş.
  • Fotolar için teşekkürler fiyatı ne kadar ?
  • valla ben psp go cikicagini bildigim halde psp 3004 almistim. Tasarimi pek hosuma gitmedi ekrani kucuk ama yeni psp alanlar tercih edebilir.Sonucta sırf bu tasarimi beyenipte alanlar var herkesin kendi fikri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Fotolar için teşekkürler fiyatı ne kadar ?

420 lira.
  • Bu arada arkadaşlar devamını ekleyememin sebebi oyun yükleyememem , yazılım güncelleme istiyor , yazılım güncellemede yüksek şarj istiyor , şuanda şarj olmasını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eline sağlık inceleme için.

Yahu şu cihaza bir türlü içim ısınmadı fakat.
  • Ellerine sağlık, en azından fotolar için. Ancak ekran küçük ve d-pad yerleşimi berbat. PSP 2'yi beklemeye devam. Açıkçası PSP 1000 Fat sahibiyim ve sonrasında daha küçük ekranlı bir PSP'ye de soğuk bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @dministrator

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Fotolar için teşekkürler fiyatı ne kadar ?

420 lira.

• her oyun olmayabilir, ancak rockband'ı görünce aklıma geldi. rockband'de dikkat ettiim için sadece onunla sınırla yazıcam. tuşların ekranın saında ve solunda olması, büyük kolaylıktı bunda da o kadar rahat oynanabilir mi emin değilim. eğer daha önce başka bir psp de rockband oynadıysanız, lütfen bunda da deneyip bilgi verin
  • İşlerim yoğunlaştı ancak gene de oyunları indirmeye başladım , yarın bütün gün oynarım ve akşamüstü de bütün izlenimlerimi yazarım.
  • psp 1000 2000 ve 3000 kullandim son olarakta go kullanmaktayim.
    iclerinde en mukemmeli go diyorum.
    ekran kalitesi kullanimi boyutlari hafizasi gibi.
    sadece illegal kullanima suan icin musait degil.
  • psn'den mi indiriyosun oyunları,yoksa malum şekildemi?

kırıldımı bu cizhaz?
  • Psp'den indiriyorsun , yasadışı yolla indirmek şimdilik mümkün değil.
  • Süper duruyo cidden
  • quote:

Orijinalden alıntı: dampire

her oyun olmayabilir, ancak rockband'ı görünce aklıma geldi. rockband'de dikkat ettiim için sadece onunla sınırla yazıcam. tuşların ekranın saında ve solunda olması, büyük kolaylıktı bunda da o kadar rahat oynanabilir mi emin değilim. eğer daha önce başka bir psp de rockband oynadıysanız, lütfen bunda da deneyip bilgi verin

rockband gayet rahat oynaniyor tuslardan dolayi hic bir zorluk yasanmiyor.
  • alet guzel olmasina guzel de kirilmadigi surece pek cekici gelmiyor bana 2000 var bende ilk cikan slimlerden gayet memnunum aletten fiyat uygun eger gercekten kirilirsa alinabilir.

gordugum eksiklik dahili camera olmamasi artik teknoloji o kadar ilerlemisken oyun konsollarinin yerinde saymasi pek hos olmuor malesef sonyde klasik taktikleri uyguluyor once alet cikiyor aradan 3-4 sene geciyor aletin slimi cikiyor sonra yeni oyun konsolu psp kuculdukce kuculdu ama cok daha kalite urunler beklerken briaz briaz gelistirilmesi kotu oluyor soleki .

n97 sahibiyim psp den hayli kucuk klavye + yuklenebilir onlarca program + 5mp kamera+dokunmatik ekran+ en cok sevdigim ozelligi hd filmleri bile izliyebilio olmam

sony artik psp icin bi atilim yapsada gorsek en azindan su jpn oyunlari uyarlasar tonlarca oyun var birbirinden guzel ama sadece jpn oldugu icin insan oynuyamiyor uzuluyorum vallaha ya
  • @dministrator guzel inceleme olmuş izin verirsen bu dokumanı sitemde yayınlamak istiyorum
  • şarj süresi olarak eski psplere göre bir artısı var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.