1 hafta once elime gecti 3 haftalik beklemeden sonra ve hardcore bir PSP kullanicisi olarak kesinlikle onceki PSP'ler kadar komforlu degil. Evet oldukca kucuk ceketinizin ic cebine atabiliyorsunuz ama, oyun oynarken insanin daha onceden alismis oldugu PSP komforu yok maalesef. Analog cok kucuk ve insanin parmaginin altinda kayboluyor.
Yine de meraklilari icin bir kac resim ekleyeyim;
quote:
Orijinalden alıntı: BERGX
PSP GO İÇİN FW ATILIR POWER GAME GÜVENCESİYLE İlan No: #20146875
bana gelen cevABI yazayım adamlarda yurtdısında kırılmasını beklıyorlar acıkgozler sonra progranlar vss ellerıne gelınce kıracaklarmıs ee zaten kırılırsa herkes kendi indirir ve gereklı uygulamaları yapıp psp go sunu kırar ..
power_game 10-01-2010 13:38
arkadaşım biz de sahte bir şey yook bizden cvp almadan hakkımızda yorum yapğılması yanlış psp go hacklanmadimi yurt dışında hacklandi bizede 1 -2 hafta içinde gelir sistem olarak
teşekkürler
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Şuanda psp go almakmı mantıklı yoksa psp 2yimi beklemek lazım. Şuanda fat kasa psp var çok eskidi. yenilemek istiyorum sizce ne yapmalıyım. teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: _Borhan_
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum. Şuanda psp go almakmı mantıklı yoksa psp 2yimi beklemek lazım. Şuanda fat kasa psp var çok eskidi. yenilemek istiyorum sizce ne yapmalıyım. teşekkürler
Go al yanında 10 oyun hediye
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
quote:
Orijinalden alıntı: _Borhan_
Go al yanında 10 oyun hediye
teknosa gibi bi yerden alırsak mı hediye yoksa go için psn hesabı açtığımızda mı hediye?
Ben sadece İngiltere'yle ilgili okudum bu haberi , ancak Türkiye'de de olur çok büyük ihtimalle , 1 Nisan'dan sonra alınan Psp Go'lar için geçerliymiş.
Oyunlar bunlar , oldukça cazip bir teklif oluyor bu şekilde ; - Assassins Creed: Bloodlines (Ubisoft) - Grand Theft Auto: Vice City Stories (Rockstar Games) - Gran Turismo (SCE WWS) - James Cameron’s AVATAR: The Game (Ubisoft) - LittleBigPlanet (SCE WWS) - MotorStorm Arctic Edge (SCE WWS) - NEED FOR SPEED SHIFT (EA) - Pursuit Force: Extreme Justice (SCE WWS) - 2010 FIFA World Cup South Africa (EA) - WipEout Pure (SCE WWS)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme