Şimdi Ara

Psp Go kırma hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
8.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda baktım ama konusunu bulamadım.şimdi psp go'yu elimizde kendimiz kırma yolu var mı varsa nasıl ? bunu açıklama forumda yasak mı ?
    bir de psp nin versiyonu ne bunu kutusundan anlıyabilir miyiz ? go da hangi versiyonlar kırıldı ? şimdiden teşekkürler :)

• kırma hakkında indirme linki veremeyiz.
    Versiyonuna bakbilirsin.Settings'e gir.Ordan System İnformation.Orada yazar system software diye.Onu söylersin yardımcı olmaya çalışırız
  • 5.35 e kadar her versiyon kırıldı kardeş ama üstü bi versiyonsa bekliycen biraz daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beni7Bitirdi_

5.35 e kadar her versiyon kırıldı kardeş ama üstü bi versiyonsa bekliycen biraz daha.

6.35 dicektin heralde
  • arkadaşlar merhaba ben de psp go var. versiyonu 6.30 nasıl kırılabilir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: kantarm

arkadaşlar merhaba ben de psp go var. versiyonu 6.30 nasıl kırılabilir acaba

Versiyonunu 6.35e yükselt. Ya da Kısaca şuraya bak sen...

6.35 OFW Kurulum

Ve bunu yükle.

6.35 Pro B7

Rehberi adım adım uygula, sonra sorun çıkartmasın...

• Peki şu an EW'de satılanların versiyonunu cihazı açmadan öğrenmenin yolu var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EW? Ne olduğunu tam bilmiyorum ama açmadan öğrenemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

EW? Ne olduğunu tam bilmiyorum ama açmadan öğrenemezsiniz...

EW=Electro World.Şu an kampanya var, ben de almaya niyetlendim.Ama ekranı konusunda tereddütteyim.Oyun oynayacağım, fakat film de izlemek istiyorum.Ekran çözünürlüğü düşük, ama tatmin edici görüntü alabilir miyim? Bir de kutusuna bakıp versiyon anlayamıyor muyuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.