Şimdi Ara

PSP Go Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. PSP Go nun oyunlarının 1$ ila 7$ arasında fiyatlarla orjinal olarak ulaşmanın mümkün olacağı iddaalarına ne diyorsunuz?
    2. PSN den Türkiye'den oyun satın almak Ekim ayında mümkün olacakmış,bununla ilgili yeni bir duyumunuz var mı?

• 2.yi duydum.
    1. ye ise Sadece Psp go için mi olacak? ve o fiyat aralığında olacaksa orjinal alırım 1.5 milyonla 14 lira arası hatta o kadar bile değil.
  • 2. belki olabilir ama 1. yi pek sanmıyorumeğer bütün psp oyunları böyle olursa gerçekten harika olur psp satışlarıda artar ve direk versiyonumu orjinal yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NymphadoraTonks

2. belki olabilir ama 1. yi pek sanmıyorumeğer bütün psp oyunları böyle olursa gerçekten harika olur psp satışlarıda artar ve direk versiyonumu orjinal yaparım

psp go'da umd olmuyacak. umdler nasıl satılıcak açıkçası ben çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

quote:

2. belki olabilir ama 1. yi pek sanmıyorumeğer bütün psp oyunları böyle olursa gerçekten harika olur psp satışlarıda artar ve direk versiyonumu orjinal yaparım

sony psp 3000 lerin satışını durdurmadı ki ve durdurmayacakta.. iki ayrı kulvar var sony psp go ve psp 3000 o şekilde satışlar devam edicek.. önceden psp almış olanlar ve psp 3000 alanlar ne yapıcak üdşün bakalım... UMD de satılmayaca devam edicek böylece..

• quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: [ÇağLar ]

quote:

sony psp 3000 lerin satışını durdurmadı ki ve durdurmayacakta.. iki ayrı kulvar var sony psp go ve psp 3000 o şekilde satışlar devam edicek.. önceden psp almış olanlar ve psp 3000 alanlar ne yapıcak üdşün bakalım... UMD de satılmayaca devam edicek böylece..

oyunlar psp go için psn üzerinden satılacak ama psp 3000-2000 sahipleride umd ile aynı oyunları satın alabilecekler belki psn üzerinden alındığı için normal umd ye göre daha ucuz satabilir sony psn nin yaygınlaşması için ama psp oyunları ucuzlarsa gerçekten güzel olur

• 1$ -7$ olayı bana pek mantıklı gelmiyor ngage oyunları bile o civarda şuan 15-30$ diye düşünüyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 oyunları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 20 tl karsılıgdan hangı oyunu ıstersenız ve psp go psp 3000 ler hangı versıyon olursa olsun hepsıne orjınal oyun yukluyoruz ıstersenız oyunlarınızı onlıne bıle oynayabılırsınız bılgı ıcın ozel mesaj atabılırsınız reklam olmaması ıcın buraya bılgı vermıyorum shn istanbul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.