Şimdi Ara

Psp Go - PSP 3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun konsolu almak istiyorum ancak Psp Go ile PSP 3000 arasında kararsızım..
    Her ne kadar bu konuyla ilgili açılmış başlıklar olsada yorumlar eski ve genelde PSP 3000 kullanıcıları tarafından yapılmış.Bu yüzden yeni bir başlık açmak istedim.Belki bu sayede hem Psp Go hemde PSP 3000 kullanmış birilerinden yorum okuyabilirim diye düşündüm..
    Lafı fazla uzatmadan, hangisi ve neden ?
    Cihazı Londra'dan alacağımıda belirteyim.Belki bana verebileceğiniz extra bir tavsiye vardır.
    Şimdiden teşekkürler..

• Sen neler istediğini belirtirsen daha iyi yardımcı olabilirdik. Kırdırmak istiyorumusn,cihazdan beklentilerin neler vs
  • The maXz!,
    Cihazdan beklentilerimi film, oyun, internet ve müzik olarak sıralayabilirim.Sanırım bunları her ikisinde de yapabiliyorum.Ancak hangisinden en yüksek verim alabilirim ? Başka bi deyişle hangisi daha çok tatmin edici ?
    Cahilliğime verin ama kırdırmak derken sanırım bedava oyun oynamaktan söz ediyorsunuz.Eğer öyleyse bu tabiki iyi olur.Peki kırdıramıyacağım bi model olursa oyunlar bana kaça patlar ?
    Son olarak, PSP 3000 yazdım ama PSP3004 gibi modelleride dikkate alabilirim..
  • Ne diyorsunuz millet ? Hangisini almalı ?
  • up!
  • Go modeli kırdırılamaz.

3000 serisinin ekranları güzeldir.Sanırım go ile aynılar.
    Eğer bedava oyun oynayacaksanız 3000 alın.Ama dikkat edin kırılabilen versiyon alın.

3001 3002 vs vs bunlar önemli degildir.

Son rakamlar bölge kodudur.Mesela biri avrupayı diğeri amerika asya vs diye gidiyor.
  • Go nun ekrani 3000 den kucuktur. 3000 model al, kirilabilen versiyon olsun kopya oyun oynarsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynoname -- 13 Kasım 2010; 14:17:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar sağ olun cevaplar için.Psp 3000 slim almaya karar verdim.Son bir soru daha sormam gerekiyor müsadenizle..
    Alacağim Psp'nin kırılabilir olduğunu nasıl anlayabilirim ? Fransa'dan alıcam bu arada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrsln
    Arkadaşlar sağ olun cevaplar için.Psp 3000 slim almaya karar verdim.Son bir soru daha sormam gerekiyor müsadenizle..
    Alacağim Psp'nin kırılabilir olduğunu nasıl anlayabilirim ? Fransa'dan alıcam bu arada..

Eğer 3000 model alıcaksan, versiyonun 5.01 yada 5.03 olmasına dikkat et.
  • Üstad Fransa'dan alacağım için sanırım 3004 olucak.Farkeder mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkrsln
    Üstad Fransa'dan alacağım için sanırım 3004 olucak.Farkeder mi ?

Farketmez bende de 3004 model var. Versiyonun 5.01 yada 5.03 olmasına dikkat et.
  • Bugün itibari ile 6.20 HEN için ISO LOADER'da yayınlandı. PSP GO ve PSP 3000'lerin 6.20 versiyonu için istediğiniz tüm iso oyunları artık oynayabilirsiniz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.