Şimdi Ara

psp hafıza kart okuma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kusura bakmayın bu aralar çok sık konu açtım rahatsız etmiyorum inş.

Benim bu seferki derdim şu; oyun indirdim psp için netten onları hafıza kartına(kart orjinal) atçaktım hafıza kartını usb okuyucuya taktım ama pc kartı okumadı üstünde ms pro duo okur yazıyor fakat okumadı neden olabilir, başka bi yönetimi varmı?

Birde dahili kart okuyucu alsam onlarda ms destekleri var ama onlar okurmu kartı direk yoksa memory stick pro duo için sony nin ürettiği adaptörü almak dahamı mantıklı öylemi deniyim ?

Teşekkürler

• Dediğini tam anlamamakla beraber kartın kücük gelebilicegini düşünüyorum.Psp için olan ms ler daha küçük boyutlu.Genellikle kart okuyucularıonu desteklemiyor.Ancak onun büyütücü apatarı var.onu talıp takmayı dene
  • Teşekkürler :)

Ben vatan computerda satılan dahili kart okuyuculardan alsam, onlarda ms destekli yazıyor oda okumazmı alırsam boşa gider endişesi var. Bilgisayarcıya sordum boşluklardan birinde MS yazısı varsa okur dediler birde sizlerin görüşülerini aliyim dedim :)
  • pspyi bilgisayara bağlayıp settings bölümünden usb connection u seçip oradan oyun atmanız en karlısı olacaktır nedendir bilmiyorum usb kart okuyucuları kardı görmüyor. psp nin usb kablosu standar usb kablosudur mp3 player harici hdd vs gibi bir aletlerin yanında verilir yada herhangi bir bilgisayarcıdan kolaylıkla temin edilebilir.
  • sony nin orjinal okuyucusudada varmı bu görmeme sorunu acaba ?

Teşekkürler denicem dediğini :)
  • Gerek yok kart okuyucu falan almana bence.Bilgisayarının kart okuyucusu zaten var.Sen ms büyütücüsü temin etmeye calıs.Ben bunu tavsiye ediyorum.Bahsettigim cihaz resimde mevcut.alttaki duo adaptor u alırsan sorunun çözülebilir.

psp hafıza kart okuma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Status Online -- 5 Mart 2011; 4:28:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::oksijen::.

pspyi bilgisayara bağlayıp settings bölümünden usb connection u seçip oradan oyun atmanız en karlısı olacaktır nedendir bilmiyorum usb kart okuyucuları kardı görmüyor. psp nin usb kablosu standar usb kablosudur mp3 player harici hdd vs gibi bir aletlerin yanında verilir yada herhangi bir bilgisayarcıdan kolaylıkla temin edilebilir.

Arkadaş güzelce anlatmış usb kablosuyla yapman daha mantıklı ilerki zamanlarda hafıza kartını tak çıkar tak çıkar psp hazıfa kart okuyucu zarar görebilir en mantıklısı usb kablosuyla veri göndermektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SD HAFIZA KARTI FIRSATLARI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben binlerce kez takıp cıkardım hiç bir sorunu cıkmadı.Acele edip sok sokustur yaparsan tabi bozulur :P
  • arkadaşlar ben de sorun yaşıyorum bu hafıza kartı konusunda. kart psp'nin içindeyken usb kablo ile bilgisayara bağlıyorum, menüden usb connection'ı aktif ediyorum ama bilgisayarda 40mblık bir disk geliyor önüme. aldığım arkadaş önceden içine oyun atmış kartta bir sorun yok yani. çözümü nedir

software 9.90
  • Önce emin olmalısın kartın arızalı olmadıgından.Kart okuyucusuna bir tak bakalm.kartı okuyorsa psp nin kart okuyucusunda bi sorun vardır.Ona göre düşünürüz
  • arkadaşlar benim hafıza kartında ya da psp kart yuvasında bir problem var. kartı takıyorum ancak psp kartı okumuyor. kartı parmağımla bastırdığımda kart ancak okunuyor. psp mi ikinci el almıştım. ilk aldığımda böyle bir problem yoktu. kartı öyle ya da böyle kullanabiliyorum ama artık psp kartı bastırmadıkça okumuyor. psp mi tamir ettirebilir miyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enginsevinc

arkadaşlar benim hafıza kartında ya da psp kart yuvasında bir problem var. kartı takıyorum ancak psp kartı okumuyor. kartı parmağımla bastırdığımda kart ancak okunuyor. psp mi ikinci el almıştım. ilk aldığımda böyle bir problem yoktu. kartı öyle ya da böyle kullanabiliyorum ama artık psp kartı bastırmadıkça okumuyor. psp mi tamir ettirebilir miyim sizce?

PSP'yi bence bi bakıma götür, büyük ihtimalle kart yuvasındadır problem.
    En çok yedek parçası satılan konsol psp zaten, bir sorun çıkmadan parçayı hemen değiştirirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.