Şimdi Ara

PSP HAFIZA KARTI YARDIM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KOLAY GELSİN ARKADAŞLAR BENDE PSP E1004 VAR VE ONUN İÇİN HAFIZA KART ALMAK İSTİYORUM AKLIMDAN GEÇEN Sony 16GB Memory Stick Pro Duo (MSHX16B) HAFIZA KARTINI ALMAK AMA BAZI YERLERDE 16GB LİK MEMORY STICKLER KASMA YAPIYORMUŞ DİYE OKUDUM EĞER KASMA YAPIYORSA 8GB ALICAM TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM !!!T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_95 -- 25 Ağustos 2012; 2:26:13 >

• bekliyorum arkadaşlar yardımlarınızı
  • Öyle birşey olduğunu sanmıyorum, sonuçta ikiside aynı model sadece kapasite farklı
  • YALAN YANLIŞ BİGİLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbkk

YALAN YANLIŞ BİGİLER

anlayamadım arkadaşım ?
  • ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...
  • ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6230i Sim Kartı Takın hatası
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.hikmet

ARKDAŞKAR YENİ PSP E1004 ALDIM ALIR ALMAZ SORUNLARIM BAŞLADIM..ALETİ ALDIĞIM GÜN GOD OF WAR OYUNUNUDA ALMIŞTIM AMA KARDEŞİM CD Yİ AÇIP UDM NİN CD KASAINIDA ÇIKARMIŞ PC GİBİ DÜŞÜNEREK..ŞİMDİ YENİ Bİ KASA BULABİLİRMİYİM YOKSA GİTTİMİ OYUN.YURT DIŞINDA REPLACEMENT CASES DİYE BULUNUYOR AMA TR DE NERLERDE BULABİLİRİM.....BİRDE VERSİON 6.60 LA GELDİ CİHAZ NASIL KIRABİLİRİM...

hikmek kardesim bende god of war lı aldım ama hiçbir sorun yaşamadım benim psp min versiyonuda 6.60 kırmak için http://www.newgamex.com/f23/psp-e1004-660ver-k305rma-7944/ burda yardımcı olur umarım ben burdan kırdım pspmi ve internetten indirdigim oyunları oynayabılıyorum

• EYVALLAH DİABLO BENDE KIRDIRDIM BÜĞÜN...HALLETİM SENİN MENÜLER İNGİLİZCE Mİ TÜRKÇE YAPABİLDİN Mİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.