Şimdi Ara

PSP Hafıza Sorunu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSP İle Memory Stick Alamadım. PSP 'nin kendi hafızası Varmı?. USB İle bağlıyorum PC Donanım Yüklüyor Filan En Sondada Donanım Yüklendi Ancak Düzgün Çalışmayabilir diyor Ve Çıkarılabilir Disk (J) Adındaki Sürücü Açılmıyor. Sürücü Yerleştirin Diyor Yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppobelter -- 2 Haziran 2011; 0:14:38 >

• Psp go hariç dahili bi hafızası yok , Memory Stick almazsan oyunlarıda save edemezsin.
  • En ucuz Memory Stick Hangisidir Peki?. Gerçi Versiyonuda Kırdırmadım Daha Orjinal Şuanda. Hepsi Bir Arada 50 Liraya Gelse Güzel Olurdu :).
  • Kaç gb istiyorsun ? Bence en ideali 8 gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koderap

En ucuz Memory Stick Hangisidir Peki?. Gerçi Versiyonuda Kırdırmadım Daha Orjinal Şuanda. Hepsi Bir Arada 50 Liraya Gelse Güzel Olurdu :).

version 30 tutar, 8 gb kart 40 dan bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

quote:

Orijinalden alıntı: koderap

En ucuz Memory Stick Hangisidir Peki?. Gerçi Versiyonuda Kırdırmadım Daha Orjinal Şuanda. Hepsi Bir Arada 50 Liraya Gelse Güzel Olurdu :).

version 30 tutar, 8 gb kart 40 dan bulursun

aynen burada da kırdırmak 30 lira .MS'in fiyatıda değişir. Tavsiye kaliteli birşey al sony yada sandisk al.
  • Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar Sağolun Yardımcı Oldunuz Gene
  • Arkadaşlar ben de PSP aldım ve telefoncu gibi bir yer var oradan oyun yukletmek istiyorum ama hafıza kartı yok yüklenemez dimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.