Şimdi Ara

PSP HAKKINDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aynı konuyu yanlış bir alt bölüme açmışım cevap alamadım.burada yardımlarınızı bekliyorum...

herkese merhaba
    gazete ilanında vatan computer da psp3000 lerin 450 tl olduğunu gördüm ve almaya karar verdim ancak henüz almış değilim aklımda çok fazla soru var çünkü...psp hakkında internetten bilgi aldıkça işin içinden çıkamadım daha net bilgiler için yardımınz lazım...

öncelikle pspde hack ile korsan oyun oynanabildiğini biliyorum fakat garantiden de düşüyor tabii...bu aralar da gnctrkcll ile 1 oyuna 2 oyun bedava durumu var hadi diyelim orjinal oyuna birkaç ayda bir alıp para verdim...peki bu psp forumlarında paylaşılan filmler uygulamalar temalar bunları pspde kullanmak için de hack li olması gerekiyor mu?yani hacklenmemiş psp kullanan adam herşeye para mı vericek ?

psp3000 in dışında bir de psp slim var bunun farkı ne?3000in bir altı mıdır?onda hack daha sorunsuz mu?

ve kullananlar için soruyorum psp de internet kullanışlı mı ya da kullanışlı hale getirebilecek uygulamalar var mı?

aslında tüm bunlar bir yana gazetede ayrıca 40 adet diye yazıyordu çok kısıtlı stok yani acele etmem lazım belki de geç bile kaldım ama siz yine de bilgilerinizi burada paylaşın...

• psp 3000 tam kırılamadi Orginal fwli Psp alinmaz kırılmama ihtimali var Diger sorularin cevapi aşadaki linklerde saklı
    Aşadaki bilgileri okuyun
    http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-1000-2000-3000-go-ksa-ve-oz-bilgi.html
    http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-ile-ilgili-yeni-baslayanlar.html
    http://pspicin.blogspot.com/2010/01/psp-alacaksaniz-bunlari-bilmeniz-gerek.html

• Öncelikle Vatan Computer, Bimeks vb. yerlerden almanı tavsiye etmem.Çünkü o tür yerlerde dediğin gibi 450 Tl gibi fiyatlara bulabilirsin.Ama Bakırköy'de Khalkedon var ordan 350 tl ye alabilirsin hem senin için versiyon vs. ayarlarlar hatta hafıza kartını da onlardan alırsan içine bir kaç oyun koyarlar...(Daha önce çok alışveriş'im olduğu için övdüm illa da khalkedon demiyorum yani kadiköy'de de bulabilirsin benzer fiyatlara)

Forumlarda paylaşılan filmler mp4 uzantılı olduğu sürece hacklenmemiş psp'nde izleyebilirsin.Ama bazı formatları bazı ev yapımı (homebrew) programlar açar o programlar sadece Hacklenmiş versiyonlar da çalışır...

Psp'de interneti sormuşsun ben 2006 senesinin ortasından beri psp sahibiyim ve o zamandan beridir psp'den internete giriyorum öncelikle internette dolaşmak keyifli sonuçta cebinde taşıyabildiğin bir alet ile Wi-fi bulunan alanlarda internete girebiliyorsun.
    Kullanış açısından ise rahat ve basit bilgisayardaki gibi bir rahatlık bekleme sonuçta bu da psp

Başka herhangi bir sorun olursa çekinme sor

• @ Mogolo

@ pspfreak

sizlere gerçekten çok teşekkür ederim aradığım bilgileri bukadar temiz sunduğunuz için...iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.