bugün hafıza kartına oyun attım , ardından metroda acmak istedim , cihazın tüm menülerinde geziniyorum sorun yok ancak oyunların olduğu klasore girmek isteyince (hatta save dosyalarının klasorune dahi girebiliyorum) cihaz once donuyor ardından kapanıyor. . .
bi fikri olan var mı
quote:
Orijinalden alıntı: suganzm
Arkadaşlar Merhaba ,
Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim ,
PSP 2004 kullanıyorum versiyonum 5.00 m33-6
*Kimi oyunlarda oyun ara ara yavaşlıyor, bu kronik bir şey midir yoksa iyileştirebilecek bir şey midir ?
Oyun formatının CSO, hafıza kartının çakma olması,VSH menüsünden CPU mhz'sini 333/166 olmaması oyunun yavaş oynanmasının sebeplerindendir.
*Zaman zaman PSP yi nasıl kapatıyorsam artık oyun kaldığı yerden devam ediyor, sanıyorum uyku moduna alıyorum farkında olmadan. Bu moda geçiş nasıl oluyor ? tamamen kapatmak için power tuşunu itili tutuyorum o şekilde kapatıyorum.
Eğer kapama tuşunu 5 saniyeden kısa süre tutarsanız uyku moduna alıyor.5 saniyeden uzun basarsan kapanma moduna geçer.
*8 gb hafıza kartı alsam, %90 dolu olduğunda oyunlar daha da yavaşlar mı ?
Hafıza kartının dolu olup olmaması hızı etkiler.
*Tavsiye edebileceğiniz hafıza kartı var mıdır ? 8 gb olursa iyi olur.
Sony'nin hafıza kartı.Eğer çakma alırsan bazı yerlerde çakma hafıza kartını hızlandırıcı şeyler var.Ne derece doğru bilmiyorum
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, sorularımın arkası gelecektir :p
arkadaşlar merhaba ,
indirdiğimiz oyunların PSP ileuyumlu olup olmadığının anlamanın bir yolu var mı ?
2 gün bekleyip oyun indirdim "game could not be started" hatası veriyor (dante's inferno)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme