Şimdi Ara

Psp hakkında 4 soru => yeni kullanıcıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: modrizzt

benm çakma hafıza kartında 3586 ''kB'' boş yer var 1 kere bile yavaşlamadı takılmadı
    versiyon için ist/bakırköy khalkedon a gidebilirsin

BUGÜN GİTTİM;

DÜKKAN 3 HAFTADIR KAPALI, HERGÜN 10-15 KİŞİ UĞRAYIP GEİR DÖNÜYORMUŞ KEPENKLERİNDE 2 AĞST / 2010 a kadar YOK UZZZZ DİYOR .

herkesin bilgisine

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

SON OLARAK:
    Eski bir crash oyunu vardı ps1 de.Arabalardan roket vs atıyorduk.Hangi oyunuydu o ?

Crash Team Racing
    http://www.gamespot.com/ps/driving/crashteamracing/
  • arkadaşlar ,

bugün hafıza kartına oyun attım , ardından metroda acmak istedim ,
    cihazın tüm menülerinde geziniyorum sorun yok ancak oyunların olduğu klasore girmek isteyince (hatta save dosyalarının klasorune dahi girebiliyorum) cihaz once donuyor ardından kapanıyor. . .

bi fikri olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

Arkadaşlar Merhaba ,

Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim ,

PSP 2004 kullanıyorum versiyonum 5.00 m33-6

*Kimi oyunlarda oyun ara ara yavaşlıyor, bu kronik bir şey midir yoksa iyileştirebilecek bir şey midir ?

Oyun formatının CSO, hafıza kartının çakma olması,VSH menüsünden CPU mhz'sini 333/166 olmaması oyunun yavaş oynanmasının sebeplerindendir.

*Zaman zaman PSP yi nasıl kapatıyorsam artık oyun kaldığı yerden devam ediyor, sanıyorum uyku moduna alıyorum farkında olmadan.
    Bu moda geçiş nasıl oluyor ? tamamen kapatmak için power tuşunu itili tutuyorum o şekilde kapatıyorum.

Eğer kapama tuşunu 5 saniyeden kısa süre tutarsanız uyku moduna alıyor.5 saniyeden uzun basarsan kapanma moduna geçer.

*8 gb hafıza kartı alsam, %90 dolu olduğunda oyunlar daha da yavaşlar mı ?

Hafıza kartının dolu olup olmaması hızı etkiler.

*Tavsiye edebileceğiniz hafıza kartı var mıdır ? 8 gb olursa iyi olur.

Sony'nin hafıza kartı.Eğer çakma alırsan bazı yerlerde çakma hafıza kartını hızlandırıcı şeyler var.Ne derece doğru bilmiyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, sorularımın arkası gelecektir :p

• arkadaşlar merhaba ,

indirdiğimiz oyunların PSP ileuyumlu olup olmadığının anlamanın bir yolu var mı ?

2 gün bekleyip oyun indirdim "game could not be started" hatası veriyor (dante's inferno)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.