Şimdi Ara

Psp hakkında 4 soru => yeni kullanıcıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç sorum var cevaplarsanız sevinirim ,

PSP 2004 kullanıyorum versiyonum 5.00 m33-6

*Kimi oyunlarda oyun ara ara yavaşlıyor, bu kronik bir şey midir yoksa iyileştirebilecek bir şey midir ?

*Zaman zaman PSP yi nasıl kapatıyorsam artık oyun kaldığı yerden devam ediyor, sanıyorum uyku moduna alıyorum farkında olmadan.
    Bu moda geçiş nasıl oluyor ? tamamen kapatmak için power tuşunu itili tutuyorum o şekilde kapatıyorum.

*8 gb hafıza kartı alsam, %90 dolu olduğunda oyunlar daha da yavaşlar mı ?

*Tavsiye edebileceğiniz hafıza kartı var mıdır ? 8 gb olursa iyi olur.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, sorularımın arkası gelecektir :p

• az once , Sony 8GB Memory Stick Pro DUO Card MSH-X8A kart satın aldım ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: suganzm

Arkadaşlar Merhaba ,

*Kimi oyunlarda oyun ara ara yavaşlıyor, bu kronik bir şey midir yoksa iyileştirebilecek bir şey midir ?
    Oyunun formatından veya hafıza kartından kaynaklanabilir. Eğer oyun CSO ise ISO'ya dönüştürüp deneyebilirsiniz. Eğer işe yaramazsa sorun karttadır. Genelde sahte kartlarda okuma hızı daha yavaş olur ve bu takılmaya yol açabilir.

*Zaman zaman PSP yi nasıl kapatıyorsam artık oyun kaldığı yerden devam ediyor, sanıyorum uyku moduna alıyorum farkında olmadan.
    Bu moda geçiş nasıl oluyor ? tamamen kapatmak için power tuşunu itili tutuyorum o şekilde kapatıyorum.
    Oyun kaldığı yerden devam ediyorsa dediğin gibi uyku moduna almışsın demektir. Uyku modu için power tuşunu sadece bir kez itip bırakırsan uyku moduna girmiş olur.

Kart sahteyse yavaşlama ihtimali var ama orjinalse sanmıyorum. Bendeki sahte 8 GB kart tamamen dolu 15-20 mb yer kaldı. Zaman zaman çok kısa süre donsada sorun olmuyor.

Kartı zaten almışsın hayırlı olsun.

• quote:

Arkadaşlar Merhaba ,

1.sorununu tekrar yazılım yükleyerek çözebilirsin
    2.psp nin kapanması anca dediğin gbi olur zaten.güç tuşunu birkez basılı tutmadan iktirsen uykuya geçer.basılı tutarsan da kapanır
    3.psp yavaslar mı bilmiyorum ama ısınabilir.bana kalırsa full doldurma
    4.her zaman hafıza kartı ve şarj aleti konusunda orjinalden şaşma 8 gb sony pro duo magic gate mark 2 al hızlıdır

• cevaplar için çok teşekkürler.

yazılım yüklemeye açıkçası henuz cesaret edemem ama , yeni aldığım kart sanıyorum sorunumu bir nebzee olsun iyileştirir.

cso dan iso ya çevirmeyi de eve gidince deneyeceğim .

teşekkürler, iyi çalışmalar.
  • benm çakma hafıza kartında 3586 ''kB'' boş yer var 1 kere bile yavaşlamadı takılmadı
    versiyon için ist/bakırköy khalkedon a gidebilirsin
  • yakındır o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yavaşlamalar muhtemelen hafıza kartının sahteliğinden veya oyun formatını cso olarak kullanmandandır.. fazla yer kaplamasın diye ben de bazı oyunları cso kullanıyorum ama god of war, wrc, burnout legends gibi oyunlar cso olunca yavaşlayıp kare atlıyor.. başka da cso olmasından dolayı kare atlayan oyun var mı bilmiyorum henüz ben de yeni kullanıcı sayılırım 1 ay felan oldu.. PSP ISO Compresser v1.3 kullan, google'dan araştır ve indir kullanımı basittir.. önce oynayacağın oyunu cso olarak at ve bir sefer deneme yap, eğer yavaşlama olmazsa cso olarak kullanırsın ve yer tasarrufu yaparsın.. eğer yavaşlarsa ufak bir işlemle o programı deneyerek iso'ya convert edebilirsin..

açıkçası benim psp de 2000 model ve tek yavaşlayan super nintendo emulatorunde kirby, yoshi's island gibi bir kaç oyun oldu.. nintendo 64 emulatoru de yavaş ama kullanmıyorum zaten onu:)
  • bi de emulatorler mi var yaw :(

offf. . . .

bu arada god ofwar neymiş öyle yahu....
  • quote:

bi de emulatorler mi var yaw :(

offf. . . .

Psp oyunlarını babası :D
  • quote:

az once , Sony 8GB Memory Stick Pro DUO Card MSH-X8A kart satın aldım ,

kaç tl ye aldınız.?

CARREFOUR da en son 8 gb lık M2 = 30 TL ve 16 GB lık M2 = 55 TL idi, SONY ADAPTÖR ile PSP de sorunsuz çalışmakta ( ben 1 - 2 gb lık M2 denedim sorun yok )
  • quote:

offf. . . .

evet emülatörleri çok severim.. arada geceleri balkona çıkıp eski klasikleri (mario, zelda, castlevania, sonic, metroid, megaman ve daha bi sürü klasik) oynamak gibisi yok.. zaten psp alacağım gün netten dingoo a320 veya gp2x wiz siparişi verecektim ama psp'nin de emülatör yanı beni cezbetti diyebilirim.. bir de arkadaşımdan aldım psp'yi aletin temiz olduğunu bildiğim için alırken bi sıkıntım olmadı şimdi hala canavar gibi.. god of war ise psp'yi seçmemde en büyük etken.. wrc rally var ps2'den eşşekler gibi oynadığım o da en büyük etkenlerden biri benim için

kurulu emülatörlerim sega mega drive, game boy color, game boy advance, atari 2600 ve 7800, super nintendo, nintendo, sega master, finalburn alpha, amiga emülatörü.. 1 gb'ı emülatörlere ayırdım binlerce oyun var geri kalan 3gb'ı da diğer oyunlara ayırdım ama loco roco ve patapon'dan başımı alamıyorum.. iyi ki almışım dedim psp'yi gerçekten mükemmel bir alet, nintendo ds ne kadar çok satarsa satsın son kullanıcı olarak ben psp'den çok memnunum:)

edit: ps1 oyunlarının da bu alette cillop gibi oynandığını belirteyim.. winning eleven'ın ps1 versiyonu varken pes2010'a veya fifa 10'a ihtiyaç duymuyor bile insan.. gerçekten mükemmel oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 3 Ağustos 2010; 23:06:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

az once , Sony 8GB Memory Stick Pro DUO Card MSH-X8A kart satın aldım ,

kaç tl ye aldınız.?

CARREFOUR da en son 8 gb lık M2 = 30 TL ve 16 GB lık M2 = 55 TL idi, SONY ADAPTÖR ile PSP de sorunsuz çalışmakta ( ben 1 - 2 gb lık M2 denedim sorun yok )

hocam bir heyecanla, hepsiburadadan 80 tL ye aldım.

@wildlove ,

bilgiler için çok teşekkürler , o seviyeye geldiğimde bilgilerinizden yararlanmak isterim.

Çok teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suganzm -- 3 Ağustos 2010; 23:35:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

offf. . . .

evet emülatörleri çok severim.. arada geceleri balkona çıkıp eski klasikleri (mario, zelda, castlevania, sonic, metroid, megaman ve daha bi sürü klasik) oynamak gibisi yok.. zaten psp alacağım gün netten dingoo a320 veya gp2x wiz siparişi verecektim ama psp'nin de emülatör yanı beni cezbetti diyebilirim.. bir de arkadaşımdan aldım psp'yi aletin temiz olduğunu bildiğim için alırken bi sıkıntım olmadı şimdi hala canavar gibi.. god of war ise psp'yi seçmemde en büyük etken.. wrc rally var ps2'den eşşekler gibi oynadığım o da en büyük etkenlerden biri benim için

kurulu emülatörlerim sega mega drive, game boy color, game boy advance, atari 2600 ve 7800, super nintendo, nintendo, sega master, finalburn alpha, amiga emülatörü.. 1 gb'ı emülatörlere ayırdım binlerce oyun var geri kalan 3gb'ı da diğer oyunlara ayırdım ama loco roco ve patapon'dan başımı alamıyorum.. iyi ki almışım dedim psp'yi gerçekten mükemmel bir alet, nintendo ds ne kadar çok satarsa satsın son kullanıcı olarak ben psp'den çok memnunum:)

edit: ps1 oyunlarının da bu alette cillop gibi oynandığını belirteyim.. winning eleven'ın ps1 versiyonu varken pes2010'a veya fifa 10'a ihtiyaç duymuyor bile insan.. gerçekten mükemmel oyun..

PSP'den aldığım zevk emülatörlerle daha da arttı. Bir ara PSP'de deli gibi Crash Bandicoot oynuyordum

• valla hocam,

neredeyse 1 haftadır, işten çıkıp eve gittiğimde üst başı değiştirip vantilatörü yanıma koyup gece 11 e kadar bira eşliğinde ne oyun varsa oynuyorum :)

aleti hergün şarj etmekten yalama oldu artık :))
  • quote:

valla hocam,

neredeyse 1 haftadır, işten çıkıp eve gittiğimde üst başı değiştirip vantilatörü yanıma koyup gece 11 e kadar bira eşliğinde ne oyun varsa oynuyorum :)

aleti hergün şarj etmekten yalama oldu artık :))

tavsiyem evde oynarken pili çıkar, sürekli şarj felan pilin ömrünü azaltır.. direk adaptörden oyna derim eğer kablo yetiyorsa.. adaptörün kablosu da yeterince uzun zaten, yetmezse bi üçlü priz uzatırsın oynayacağın yere.. ben evde aletin pilini hiç kullanmam, yola veya bi yere kalmaya gittiğimde kullanıyorum pili.. hatta tuvalete girerken bile adaptörle giriyorum

• muahahha :D

hocam biraz tadını alayım böyle sonra priz kullanırım ,

yedek bataryalarda çok pahalı değil bi kaç defa denk geldiği kadarı ile , ama orjinal batarya gibi olur mu onu bilemem...
  • şimdi yeni aldığım hafıza kartını taktım psp ye ,
    bilgisayarımın içinden psp ye girmeme rağmen tamamen boş görünüyr,
    psp hiç bir sistem dosyası yaratmamış

eski hafıza kartındaki tüm dosyaları alıp buraya atsam sorun olur mu ?
  • su an oldu gibi umarım yanlıs bir sey yapmadım
  • O dosyaları otomatik yapmak için ayarlardan kartını formatla.Format Memory... diye bişey vardır.

Ayrıca yavaşlık varsa güzelce bir format çekersen karta biraz olsun düzelebilir.

Bu arada saatlerce oynuyorsunuzda neler oynuyosunuz ?

Bende olan oyunlar :

Gta:Chinatown W.
    God OF war
    Tekken 6
    Metal Gear Solid peace walker
    Modnmation racers
    Prince of persia FS
    Luxor
    Worms Open warfare

Başka Vakit geçirebilecek ve güzel oyunlar dediğiniz neler var ?

SON OLARAK:
    Eski bir crash oyunu vardı ps1 de.Arabalardan roket vs atıyorduk.Hangi oyunuydu o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 4 Ağustos 2010; 22:10:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.