Şimdi Ara

PSP hakkında biraz tavsiye verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar forumda yeniyim cart curt...

Ben sömestır tatlinde psp almayı düşünüyorum fakar burda PSP'den anlayan kimse yok oyunun satanda yok haliyle korsan oyniyacam alırsam 2.Elde olabilir

1-Alacak Olsam Tavsiyeninz hangi model(Korsan Oyun Çalıştıracak)
    2-Fiyatlar ne durumda
    3-Tuşlar ve Kullanış bakımından hangi model daha iyi birde yanında fiyatı belirtirseniz ortalama olarak...

NOT:KÜÇÜK BİR ŞEHİRDE OTURUYORUM BURDA KIRACAK KİŞİ FALAN YOK SİZ TAVSİYEDE BULUNU

BU ARADA ELEKTRONİKLE ARAM İYİDİR ANLARIM YANİ KOLAYSA ANLATIN BENDE YAPABİLİRM...

Teşekkür ederim arkadaşlar

• arama butonunu kullanırsanız forumumuz kirlenmez
    http://resim.donanimhaber.com/m_18861658/mpage_1/f_/key_//tm.htm#18861658
  • bence 3004 god of war model güzel görünüyor kırmızı beyaz 6.00 version kırabilmen için en fazla 8b batarya pandora yapabilmen için ve yaklaşık 600 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: __Kill Time__

bence 3004 god of war model güzel görünüyor kırmızı beyaz 6.00 version kırabilmen için en fazla 8b batarya pandora yapabilmen için ve yaklaşık 600 lira

ömerim god of war modu trye gelmedi... ha bide amerikada 200$ !!! ya tamam trye gelince 600 tl olur o doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: __Kill Time__

bence 3004 god of war model güzel görünüyor kırmızı beyaz 6.00 version kırabilmen için en fazla 8b batarya pandora yapabilmen için ve yaklaşık 600 lira

ömerim god of war modu trye gelmedi... ha bide amerikada 200$ !!! ya tamam trye gelince 600 tl olur o doğru

Gelsede eminim kırılamayan cinslerden olur.İyi güzel ama kırdıramıyosanız anlamı yok.

• Arama butonuna bastım aradım buldum ama bu yazdıklarımın çoğu yoktu Ben zaten daha çok

-Fifa 11
    -Smackdown vs Raw 2011

oyniyacağım elbette diğer oyunlarıda oynıcam ama kırılacak ve 300 TL'yi geçmicek bişey var :D
  • suan kullandıgım model olan psp slim 2004 black,white farketmez alırsın 5.50gen-d3 yuklersin istedigin oyunu hafıza kartına atar oynarsın suan ikinci elleride makinasına ve ekstralarına gore 230-270 arası gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    modifiye hakkında bir sorum olcak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Psp 2004 tavsiye ederim şahsen kullaniyorum bi GG ye bak ucuza bulursun 2.el
  • Bir tane slim alın. internette pandora olayları falan gayet hoş anlatılmış. 2. pspyi bulduktan sonra işiniz kolay. 300tlden fazlada vermeyin sakın.
  • Yardımlarınız için çok teşekkür ederim bu önerileri dikkate alacağım...

• @Mogolo

Okumaya başlıyorum zaten Sömestır tatilinde alıcağım bunları dikkate alacağım teşekkür ederim...
  • --------------------------------------------------------------------------------

http://urun.gittigidiyor.com/SONY-PSP-3004-SLIM-22-AY-GARANTI-OYUN-ORJINAL_W0QQidZZ33095530
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.