Ben sömestır tatlinde psp almayı düşünüyorum fakar burda PSP'den anlayan kimse yok oyunun satanda yok haliyle korsan oyniyacam alırsam 2.Elde olabilir
1-Alacak Olsam Tavsiyeninz hangi model(Korsan Oyun Çalıştıracak) 2-Fiyatlar ne durumda 3-Tuşlar ve Kullanış bakımından hangi model daha iyi birde yanında fiyatı belirtirseniz ortalama olarak...
NOT:KÜÇÜK BİR ŞEHİRDE OTURUYORUM BURDA KIRACAK KİŞİ FALAN YOK SİZ TAVSİYEDE BULUNU
BU ARADA ELEKTRONİKLE ARAM İYİDİR ANLARIM YANİ KOLAYSA ANLATIN BENDE YAPABİLİRM...
bence 3004 god of war model güzel görünüyor kırmızı beyaz 6.00 version kırabilmen için en fazla 8b batarya pandora yapabilmen için ve yaklaşık 600 lira
quote:
Orijinalden alıntı: __Kill Time__
bence 3004 god of war model güzel görünüyor kırmızı beyaz 6.00 version kırabilmen için en fazla 8b batarya pandora yapabilmen için ve yaklaşık 600 lira
ömerim god of war modu trye gelmedi... ha bide amerikada 200$ !!! ya tamam trye gelince 600 tl olur o doğru
quote:
Orijinalden alıntı: AzRocK
quote:
Orijinalden alıntı: __Kill Time__
ömerim god of war modu trye gelmedi... ha bide amerikada 200$ !!! ya tamam trye gelince 600 tl olur o doğru
Gelsede eminim kırılamayan cinslerden olur.İyi güzel ama kırdıramıyosanız anlamı yok.
Arama butonuna bastım aradım buldum ama bu yazdıklarımın çoğu yoktu Ben zaten daha çok
-Fifa 11 -Smackdown vs Raw 2011
oyniyacağım elbette diğer oyunlarıda oynıcam ama kırılacak ve 300 TL'yi geçmicek bişey var :D
suan kullandıgım model olan psp slim 2004 black,white farketmez alırsın 5.50gen-d3 yuklersin istedigin oyunu hafıza kartına atar oynarsın suan ikinci elleride makinasına ve ekstralarına gore 230-270 arası gidiyor