Şimdi Ara

psp hediye geldi ama ne foto nede müzik hiçbişey atılmıyor, oyunda yok..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, geçengün yurtdışından bir tanıdığım psp hediye göndermiş bugün aldım normalde oyun oynamayı hiç sevmem müzik video fotoğraflarımı atayım bi bakayım dedim hafıza kartına attım cart reader ile ama hiç bişey görünmüyor, bu müzik vs. nasıl atıyoruz bu alete, yanında herhangi bir cd yoktu pc için, zaten oyunda yok hiç bişey yok öyle açtım bakıyorum bi işe yaramıyor sanırım satacağım ama ilk olarak müzik dinlemem lazım nasıl atacağız bu alete müzik..

birde hafıza kartına oyun atılmıyormu illede arka tarafındaki diskemi takmamız lazım oyunu.

ayrıca internete nasıl bağlanıyor ve versiyonu nasıl anlıyoruz kaç olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran -- 3 Aralık 2006; 18:30:23 >

• usb'den psp'yi bağla sonra müzik klasörünün içine müzikleri foto klasörünün içine fotoları at card reader ı bilmem ama usb oluo
  • İlk önce psp die bi dosya açman gerekio ben psp dosyasını açmayı unutmuşum kafayı yedim memory stick bozuk mu die sonra yaptım PSP die bi dosya aç sonra içine Music onun içine de müziklerini at olur
  • Kartı PSP deki sistem menüsünden formatlarsanız, tüm klasörler otomatik oluşur.

Mpeg4 video izlemek için kartın içine "MP_ROOT" klasörü oluşturun. İçine "100MNV01" klasörü oluşturun. Buraya Mpeg4 formatındaki videolarınızı - filmlerinizi kopyalayarak izleyebilirsiniz. Video isimleri "M4V20001" şeklinde olmalıdır. 20001-20005 - 20013 farketmez ama isim formatı bu şekilde olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperturgay -- 5 Aralık 2006; 16:31:35 >
  • DOSTUM SATACAKSAN TEMİZSE ALIRIM ENFAZLA 2 AYLIKSA MSN EKLE DAHARAHAT ANLATIYIM
    AÇÇAGIN DISYALARI ATIYIM MS UM İÇİNDE KONUŞURUZ
    dj_exe_06@hotmail.com
  • Memory Stick'e format at. Format atınca içinde klasörler oluşcak. Usb'den bilgisayara bağladıktan sonra psp'de Usb diye bi yer var usb moduna getir sonra bilgisayardan psp ye gir orda klasörler görceksin onlardan birine atcaksın. ( müzik ise müzik klasörüne , oyun ise oyun klasörüne , v.b. )
  • arkadalar bu partlı oyunları nasıl birleştirioyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.