Şimdi Ara

psp icin en iyi NFS ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSP 'yi yeni aldim. NFS oyunlarini seven biri olarak bu kadar secenekten hangisini denemem gerektigine karar veremedim.
    Daha cok "free roaming" ve upgrade olanaklarini seven bir oyuncuyum.
    PSP'de Test Drive Unlimited 'i cok begendim.
    Bu verilere gore hangi NFS oyununu denememi onerirsiniz ?

• carbon en iyisi sanırım
  • hiçbi nfs iyi değil bence onun yerine juiced 2 hot imports nights oyna çok daha iyi

hatta kat kat daha iyi

bikaç ss veriyim

psp icin en iyi NFS ?

psp icin en iyi NFS ?

psp icin en iyi NFS ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 23 Ağustos 2008; 1:15:46 >

• Kesinlikle Underground Rivals derim. Bakmadan geçme...

quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

PSP 'yi yeni aldim. NFS oyunlarini seven biri olarak bu kadar secenekten hangisini denemem gerektigine karar veremedim.
    Daha cok "free roaming" ve upgrade olanaklarini seven bir oyuncuyum.
    PSP'de Test Drive Unlimited 'i cok begendim.
    Bu verilere gore hangi NFS oyununu denememi onerirsiniz ?

• quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

hiçbi nfs iyi değil bence onun yerine juiced 2 hot imports nights oyna çok daha iyi

hatta kat kat daha iyi

bikaç ss veriyim

psp icin en iyi NFS ?

psp icin en iyi NFS ?

psp icin en iyi NFS ?

Kanka bu grafikler ne ya! Süper bişey bu.

• juıced2 ve burnout dominot dene derim ikisinin grafikleri gercektende nfs ye göre cok iyi
  • tesekkurler arkadaslar. onerilerinizi deneyecegim.
    bu arada grafikler gercekten guzelmis. sabirsizlaniyorum :)

free roaming hangisinde var bunlarin ?

- juiced 2 hot imports nights
    - burnout dominator
    - nfs underground rivals
  • nfs underground 2 den sonra mofikasyona fazla önem vermemeye başladı hele bide psp için oyunlarına hiç önem vermiyo ve oyunlar normal versiyondan tamamen farklı oluyo ben psp için çıkmış tüm nfs oyunlarını oynadım hiçbiri 5 para etmez
  • Midnight Club 3'u tavsiye ederim.
  • juiced in modifye seçenekler fazla özellikle paint kısmında istediğiniz yapıştırmayı istediğiniz yere fln yapıştırıp arabanın üstüne istediğniiz büyüklükde trim atabiliyorsunuz.

psp den ss alma olayını yapsam inceleme yaparım ama 1.5 kernel fln yüklü değil.
  • eğer modifiyeye önem veriyorsan kesinlikle sana fast and the furios u sana önerebilirim fazla araba yarışı oynamadığım için sana sadece bunu söyleyebileceğim nfs hastası biri olarak psp de nfs den çok soğudum...kardeşim sürekli faf oynadığı için bende başladım modifiye sınırları çok az ve bu da çok güzel oluyor tabi ki
  • most wanted bana göre
  • initial D diye bir oyun vardı grafikler falan çok güzeldi deli gibi oynardım onu
  • underground rivals'ı çok sevdim grafikler güzel hala sıkılmadan oynayabiliyorum tavsiye ederim)
  • juiced 2 'i denedim; gercekten guzel.
    grafikler ve oynanis yerinde.
    fakat sadece 14 arac mi var yoksa sonradan araclar geliyor mu ?

bir de bunda sehirde serbest gezme gibi bir ozellik yok.
    psp'de boyle bir ozelligi olan hangi yaris oyunu var ?

nfs'lerden birinde olmasi lazim fakat hangisi ?
  • NFS mOST WANTED
  • Hiçbirisi

Psp'nin en iyi tunning içeren yarış oyunu Midnight Club sonra Juiced 2..
  • NEED FOR SPEED MOST WANTED...
  • Free Roaming seviyorum,onun için Midnight Club 3(Motosiklette var) cok iyi, alternatif olarak Nfs Carbon(FR var), Fast n Furious ta da fr var ama yolları MC 3 ve Carbondan daha az,üçünüde oynarım,üçününde birbirine karsı artıları vardır,üçünü de tavsiye ederim...
    Most Wanted ta da fr olsaymıs güzel olurmus...
    Juiced 2 oynanış acısından güzeldir,saydığım oyunlara göre daha cok hızı hissettiriyor ama fr yok işte :S, oyle yarış pistlerini sevmiyorum,cadde olcak :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MpeggaV -- 29 Ağustos 2008; 0:43:04 >
  • rivals rivals rivals juicied 2 çok saçma bence gerçekci araba yarışı istiyorsan underground rivals
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.