Psp icin grafik tasarımı, senaryosu ama en basta oynanabilirligi iyi olan bir ucus similasyonu istiyorum. iste bilirsiniz hem ucak kontrolu agırlıklı hemde savas ve gorevler iceren uzunca bir oyun dusunuyorum. aynı zaman wifi olan yerlerde online diger oyuncularlada oynayabilecegim bir oyun biraz daha zevkli olabilir.
Piyasada 3-4 oyun goruyorum, ne bileyim iste world of warcraft oyuncusuyum, zamanında counter strike vs oynadım. cıta biraz yukseldi ve aradıgımı bulmak zor oluyor.
siz ustadlara danısmak istedim, nedir en iyi ucus similasyon oyunu...
tesekkurler.
pilot academy var tam senlik süper bi simülasyondur
pilot academy
Kalkis inis, online dog flight ve gorevler var degil mi? oyun ararken bu oyunu hic glrmedim, alternatif oyun oneriniz var mi? Yoksa diger oyunlar buna gore cokmu kotu? tesekkurler (Sent by P535)
pilot academy iyi bir oyun, savaş kısmı daha ağırlıklı bir oyun istersen; Ace Combat X var..
bu oyunu bulamadım, bulabilecegim ankarada bir yer yada online bi site var mı?
psp için her türlü şey var burda oyun da bulabilirsin http://re-gamers.com/forum/ aradaki "-" işaretini kaldırmayı unutma
açıkcası bulamadım. birtane link vardı 96 mb diyordu oyunu indir kur seklinde sanırm. benim bahsettigim ise orjinal oyunu satın almak, sitede satıs yok dimi?
ordan satın da alabiliyosun kardeş
pilotttttttttttttttttttttt acdemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy en iyisi o bence
iyi hos da halen oyunu, orjinal formatta net uzerinden alacak yeri bulabilmis degilim... var mı salaga yardım edercesine yardım edecek olan, ornegin direk link vermek gibi
tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme