Şimdi Ara

PSP İÇİN EN İYİ YARIŞ OYUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
11.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snifer97

ModNation Racers Güzel Oyun Bayağı :D

2 senelik konuya mesaj attığının farkındamısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker burak

kimse söylememiş yazık... çok şey kaçırıyosunuz oynamadıysanız grafik olarak psp nin en iyi yarış oyunu midnight club3:dub edition dır yarış çeşitliliği de fena değil motosiklerler hummer lar... alın oynayın kesinlikle bi şekilde
  • Arkadaslar Ben de Boyle bir konu acmak istedim ama konunun olduğunu görünce vazgeçtim gerçi iki yıllık ama konu. evet yeni tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromer

Arkadaslar Ben de Boyle bir konu acmak istedim ama konunun olduğunu görünce vazgeçtim gerçi iki yıllık ama konu. evet yeni tavsiyelerinizi bekliyorum

Yeni çıktı sanırsam : Split Second.

Fena oyun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Arkadaslar Ben de Boyle bir konu acmak istedim ama konunun olduğunu görünce vazgeçtim gerçi iki yıllık ama konu. evet yeni tavsiyelerinizi bekliyorum

Fena oyun değil.

Tesekkurler :)Trailerini izledim ama oynanan platformlar arasında Psp yi göremedim siz hiç oynadınız mı trailer da pek iyiye benzemiyordu
  • Formula 1 mümkünse kulaklıkla max. ses dehşet eğlenceli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrusshh -- 5 Aralık 2010; 14:15:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Fena oyun değil.

Tesekkurler :)Trailerini izledim ama oynanan platformlar arasında Psp yi göremedim siz hiç oynadınız mı trailer da pek iyiye benzemiyordu

Oyun bende mevcut.Baktığınız sitede görmediniz heralde.Trailer'ını hiç izlemedim.Oyun çok iyi diyemem ama NFS serilerinden sıkıldıysanız aksiyonlu ve az çok zaman geçirmenizi sağlayan bir oyun.

• an itibarıyla gran turismo psp versiyonu.. ps1 deki versiyonları da psp de oynarsanız onları da sayabilirsiniz :D
  • test drive unlimited, gran tourismo, nfs serileri, asphalt 2 vs. iddialı yapımları oynadım ama en çok şu anda oynadığım motorstorm:arctic edge oyununu sevdim.. tavsiye ederim denememiş olanlara..
  • Motorstorm: Arctic Edge oyununu bende çok seviyorum. Çok eğlenceli, tavsiye ederim kesinlikle.
  • Juiced 2 var oldukça iyi.
  • underground oynadım bi tek fena değil
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.