arkadaslar juiced indirdim fakat türü rip yani j2rip yazıo pspye attım çalısmadı nası yapabilirim acaba?
quote:
Orjinalden alıntı: mhyen
Burnout legend ve dominator'u tavsiye ederim.Şimdiye kadar en beğendim yarış oyunlarıdır.Açıkcası psp'de diğer yarış oyunlarından o kadar zevk almadım
Araba tasarımı vs... aramıyorsanız, Burnout nfs serisinden daha zevkli. Yarış baştan sonra bir heyecan, NFS çok çok monoton kalıyor. Deneyin.
asphalt kadar zevkli yarış oyunu görmedim ben. oyunda 2ducati,2kawasaki,çöp kamyonu,3hummer ve polis araçları da var. ASPHALT 2
kanka kesinlikle burnout serisini tavsiye ediyorum daa yeni indirdim super oyun haw
asphalt 2 yi hiç beğenmedim grafik olarak tabii BENCE
burnout dominator tabiki.Oyna hiç bir oyunda bu tat yok diyorum sana.Genelde araba yarışlarını daha çok seven bir insan olarak.Carbonu oynadım pspyi ilk aldığım zaman.Dedimki gzlmiş bu pspde araba yarışı oynamak.Sora burnout legends wardı onu oynadım aşırı zevk alamadım ama yinede güzeldi.DOminaotru yükledm,ben hayatımda bole oyun gormedm dedm:)
abi super zevkli bir oyundur ya.Bİtti burnout domişnator.simdi onun gibi oyun arıorum.nfs pro street yukledm ama o tadı veremiyo bana burnout apayrı bişi
şiddetle tavsiye ediyorum
Ben ridge racers oynuyorum güzel ama çok az detay var sizce nasıl ?
ben ridge racer oynuyorum çok güzel drift yapılıyor
benim ilk aldığım oyundu rigde tacer hiç sevmedim açıkçası
kimse söylememiş yazık... çok şey kaçırıyosunuz oynamadıysanız grafik olarak psp nin en iyi yarış oyunu midnight club3:dub edition dır yarış çeşitliliği de fena değil motosiklerler hummer lar... alın oynayın kesinlikle bi şekilde
arkadaşlar asıl colin mc rae nin grafiklerini görmediniz heralde gerçekten ii
quote:
Orjinalden alıntı: seljuks
arkadaşlar asıl colin mc rae nin grafiklerini görmediniz heralde gerçekten ii
midnight club3:dub edition,colin mcrae rally 2005 plus... ve de bunlar psp ye ilk çıkan oyunlardan ve en iyi grafiklere sahip oyunlar... buradan psp ye oyun üreticilere koskocaman bir
hak ettiler ama
Juiced 2 hem grafik hem zevk açısından tavan bir oyun. Midnigt Club 3 ü pek beğenmedim. Oyun açık açık kasıyor. Böyle frame rate'de oyun çıkarmayı nasıl göze almış rockstar hayret :)