Şimdi Ara

PSP için EN İYİ RPG OYUNUNU SEÇİYORUZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
12.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes favori RPG oyunu nedenleriyle yazsın .. Böylelikle en iyi RPG oyununu seçelim !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidi -- 15 Temmuz 2008; 11:06:55 >

• İlk olarak Ben başlıyorum ...
    ............. .:. .:. .:. Valhalla Knights .:. .:. .:. ..............

Nedenine gelince oyunun grafikleri beni hasta edecek kadar gzl .. Oynamaktan zevk alıyo insan !! ((2. Screenshot ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vidi

İlk olarak Ben başlıyorum ...
    ............. .:. .:. .:. Valhalla Knights .:. .:. .:. ..............

Nedenine gelince oyunun grafikleri beni hasta edecek kadar gzl .. Oynamaktan zevk alıyo insan !! ((2. Screenshot ))
    ben pspde bu tür oyunları tercih etmem ama soracak olursan bence monster monster hunter freedom ve monster hunter freedom 2 harika oyunlar
    tavsiye edilir
  • .::Crisis Core VII::. crisis core un üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail4313c

.::Crisis Core VII::. crisis core un üstüne tanımam
    crisis core oyun arası videoları güzel monster hunter sıkıcı biraz valhalla knights a bakacam bi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

crisis core oyun arası videoları güzel monster hunter sıkıcı biraz valhalla knights a bakacam bi de

Alıntıları Göster
    jeanne d'arc kesinlikle bence en iyi RPG
  • quote:

Orijinalden alıntı: nhttt

jeanne d'arc kesinlikle bence en iyi RPG

Alıntıları Göster
    KEY OF HEAVEN I OYNAYAN VAR MI ARANIZDA ?
  • quote:

KEY OF HEAVEN I OYNAYAN VAR MI ARANIZDA ?

Alıntıları Göster
    favorim Final Fantasy VII Crisis Core herkese tavsiye ederim yalnız kendinizi çok kaptırabilirsiniz dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_Ayhan

favorim Final Fantasy VII Crisis Core herkese tavsiye ederim yalnız kendinizi çok kaptırabilirsiniz dikkat edin

Alıntıları Göster
    Ekrandaki oyun hangisi arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CANOZ

Ekrandaki oyun hangisi arkadaslar?

Alıntıları Göster
    Jeanne D'arc

Hele O Aralarda Giren Anime Videolar Yokmu İnsana Film İzliyormuş Havası Veriyor...

Psp'de Üstüne Rpg Tanımam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2008; 1:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Leingrad

Jeanne D'arc

Hele O Aralarda Giren Anime Videolar Yokmu İnsana Film İzliyormuş Havası Veriyor...

Psp'de Üstüne Rpg Tanımam....

Alıntıları Göster
    bende oyumu jeanne d'arc a veriyorum.
    sonraki oynadığım hiç bir rpg onun kadar zevk vermedi.

• arkadaşlar herkes başka konularda crisis core die yırtınıo ama buraya kimse bişi yazmıo hadi crisis core cular buraya
  • quote:

arkadaşlar herkes başka konularda crisis core die yırtınıo ama buraya kimse bişi yazmıo hadi crisis core cular buraya
    Bence Crisis Core Saf Rpg Değil Normal Final Fantsy Saf RPG Ama Crisis Core %60 Action %40 RPG.

Aynı Şekilde Valhalla Knigtsda Action RPG...

Yani Action Rpg Seçicekseniz Tabi Crisis Core Ama Saf RPG Olsun Diyorsanız Dediğim Gibi Jeanne D'arc %100 RPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2008; 18:20:22 >

• quote:

Bence Crisis Core Saf Rpg Değil Normal Final Fantsy Saf RPG Ama Crisis Core %60 Action %40 RPG.

Aynı Şekilde Valhalla Knigtsda Action RPG...

Yani Action Rpg Seçicekseniz Tabi Crisis Core Ama Saf RPG Olsun Diyorsanız Dediğim Gibi Jeanne D'arc %100 RPG

Alıntıları Göster
    Jeanne D'arc ne hocam ya biraz geliştirin kendinizi en az 2 yıllık oyun kalite çok dandik tamam senaryo gzl olabilir. . Valhalla Knigts a bi bakın bi de Jeanne Dârc a !!!
  • quote:

Jeanne D'arc ne hocam ya biraz geliştirin kendinizi en az 2 yıllık oyun kalite çok dandik tamam senaryo gzl olabilir. . Valhalla Knigts a bi bakın bi de Jeanne Dârc a !!!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: vidi

Valhalla knights Gamespot tarafından 10 üzerinden 5.6 IGN tarafınadn 10 üzerinden 5.3 ile puanlandırılmış.

http://www.gamespot.com/psp/rpg/valhallaknights/index.html?tag=result;title;0

http://psp.ign.com/objects/824/824633.html

Jeanne D'arc ise Gamespot Notu 10 üzerinden 8, IGN ise 10 üzerinden 9 ...

http://www.gamespot.com/psp/rpg/jeannedarc/index.html?tag=result;title;0

http://psp.ign.com/objects/572/572223.html

Puanlar kıyaslandığında farkındaysanız birbirinin yanından bile geçmiyor.

Ayrıca unutmayalım Bu 2 Site Dünya Oyun Endüstrisine Yön Veren Sitelerdir. Çalışanları ve Testerları dünyanın en iyileri arasından seçilir.

Bencede Bi Valhallaya Bakın Bide Jeanna D'arc a.

Tabi Bu Benim Kendi Düşüncem... Gamespotun 5 verdiği bi oyun illa kötü olmayabilir. zevkler göreceli bi kavram sevebilirsiniz tabikide.

Zevkler Göreceli Olduğu İçin Gamespot ve ign'in verdiği not kalite notudur. bi oyunun ne kadar kaliteli olduğnu o oyunun üstüne ne kadar çalıştıkları ne kadar emek harcadıkları o oyuna ne kadar önem verdikleri vs gibi ince özelliklerini anlarsınız gamespot ve ign'in notlarına bakarak.

Ayrıca Kalite asla göreceli değildir. Bir Şey Ya kalitelidir yada değildir. Kişiden kişiye kalite değişiklik göstermez. Bir oyunun kalitesine karar verirken karşılaştırma için bir başka oyuna ve somut bilgilere ihtiyacınız vardır. Bir oyuna "Kalite çok dandik" derken bol keseden sallayıp, laf ebeliği yapmak yerine ufak bikaç araştırma yapılması gerekir.

Bu 2 oyunuda oynamış olmakla, jeanne darcı bir solukda bitirmeme ve valhalla knightsı pspye attıkdan 5dk sonra bu nebiçim oyun diye silmemle beraber, bu karşılaştırmasınada gamespot ve ignin verdiği puanlara kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca Jeanne D'arc'ın IAA'ya (Game Industry Academy Awards- Oyun Endüstirsi Akedemi Ödülleri Diğer Bir Deyişle Oyun Oscarları) Aday Olduğunuda Belirtmek İsterim.

Buda Jeanne D'arc'ın Web Sitesi Merak Edenler İçin;

http://www.us.playstation.com/jeannedarc/

Yeteri Kadar Geliştirmişmiyim Kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2008; 23:19:08 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vidi

Valhalla knights Gamespot tarafından 10 üzerinden 5.6 IGN tarafınadn 10 üzerinden 5.3 ile puanlandırılmış.

http://www.gamespot.com/psp/rpg/valhallaknights/index.html?tag=result;title;0

http://psp.ign.com/objects/824/824633.html

Jeanne D'arc ise Gamespot Notu 10 üzerinden 8, IGN ise 10 üzerinden 9 ...

http://www.gamespot.com/psp/rpg/jeannedarc/index.html?tag=result;title;0

http://psp.ign.com/objects/572/572223.html

Puanlar kıyaslandığında farkındaysanız birbirinin yanından bile geçmiyor.

Ayrıca unutmayalım Bu 2 Site Dünya Oyun Endüstrisine Yön Veren Sitelerdir. Çalışanları ve Testerları dünyanın en iyileri arasından seçilir.

Bencede Bi Valhallaya Bakın Bide Jeanna D'arc a.

Tabi Bu Benim Kendi Düşüncem... Gamespotun 5 verdiği bi oyun illa kötü olmayabilir. zevkler göreceli bi kavram sevebilirsiniz tabikide.

Zevkler Göreceli Olduğu İçin Gamespot ve ign'in verdiği not kalite notudur. bi oyunun ne kadar kaliteli olduğnu o oyunun üstüne ne kadar çalıştıkları ne kadar emek harcadıkları o oyuna ne kadar önem verdikleri vs gibi ince özelliklerini anlarsınız gamespot ve ign'in notlarına bakarak.

Ayrıca Kalite asla göreceli değildir. Bir Şey Ya kalitelidir yada değildir. Kişiden kişiye kalite değişiklik göstermez. Bir oyunun kalitesine karar verirken karşılaştırma için bir başka oyuna ve somut bilgilere ihtiyacınız vardır. Bir oyuna "Kalite çok dandik" derken bol keseden sallayıp, laf ebeliği yapmak yerine ufak bikaç araştırma yapılması gerekir.

Bu 2 oyunuda oynamış olmakla, jeanne darcı bir solukda bitirmeme ve valhalla knightsı pspye attıkdan 5dk sonra bu nebiçim oyun diye silmemle beraber, bu karşılaştırmasınada gamespot ve ignin verdiği puanlara kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca Jeanne D'arc'ın IAA'ya (Game Industry Academy Awards- Oyun Endüstirsi Akedemi Ödülleri Diğer Bir Deyişle Oyun Oscarları) Aday Olduğunuda Belirtmek İsterim.

Buda Jeanne D'arc'ın Web Sitesi Merak Edenler İçin;

http://www.us.playstation.com/jeannedarc/

Yeteri Kadar Geliştirmişmiyim Kendimi

Alıntıları Göster
    Psp'mi satmadan önce en çok oynadığım oyunlardan biriydi Jeanne D'arc, Valhalla gibi bir oyunla kıyaslanması sadece türler benzediği için olabilir.
    Senaryosu şahanedir,oynanışı çok iyidir ve strateji yapmanız gereklidir,aksiyon ve beceri yoktur,oyunda zekâ iş yapar.

• Jeanne D'arc gerçekten güzelmiş lvlli fln mı acaba oynamış olan birisi incelme yaparsa iyi olur
  • quote:

Jeanne D'arc gerçekten güzelmiş lvlli fln mı acaba oynamış olan birisi incelme yaparsa iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: worch

Jeanne D'arc gerçekten güzelmiş lvlli fln mı acaba oynamış olan birisi incelme yaparsa iyi olur

ben bitirdim şimdi yeniden başladım bi inceleme yapabilirm..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: worch

ben bitirdim şimdi yeniden başladım bi inceleme yapabilirm..

Alıntıları Göster
    hımmm.. rpg olarak monster hunter 2 güzel... freedom versiyonunu beğenmedim fakat... final fantasy kesinlikle tavsiye edilir.. hele oynun o sonu yokmu :D neyse valhall knights ta güzel bu arada :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Winvrour

hımmm.. rpg olarak monster hunter 2 güzel... freedom versiyonunu beğenmedim fakat... final fantasy kesinlikle tavsiye edilir.. hele oynun o sonu yokmu :D neyse valhall knights ta güzel bu arada :D

Alıntıları Göster
    Key of Heaven
    VE
    Monster Hunter 2
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.