Şimdi Ara

psp için kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar psp için hangi kulaklığı önerirsiniz aslında bana kalsa sennheiser cx500 alacam ama pspdeki performansını bilmiyorum philips she9500 ün psp deki performansı çok güzelmiş ama normal ipod mp3 lerde cx500ün daha iyi olduğuna tartışma yok cx500 ün pspdeki performansı hakkında bilgisi olan varmı yada duydukları varsa burda paylaşırlarsa sevinirim.

• Aslına bakarsan Psp'den hangi kulaklığı takarsan tak gerçekten iyi bir Mp3 player'dan aldığın sesi tam olarak alamazsın.

Çünkü sesde kulaklık kadar sesi veren kaynakta önemlidir ve Psp'nin asıl amacı ne yazıkki müzik değildir (:

Ama yinede Cx500 ile She9500 kıyaslanmaz.

İki kulaklığıda kullandım.

Şahsen ben Philips'i pek tavsiye etmem.

Sennheiser Cx500 al durumun varsa kısaca.

(:
  • bende sennheiser cx500 ü almak istiyorum ama psp de nasıl bilmiyorum bazı kulaklıklar psp de çok kötü çalışıyor philips i bende çok sevmem ama she9500 için psp de çok iyi diyorlar acaba cx500 de psp de gerçekten iyi mi bunun bilmek istiyorum ben sonra okadar parayı boşa vermek istemem
  • http://forum.donanimhaber.com/m_20023804/tm.htm
    Burda incelemesi var. şu an itibariyle bu kulaklığın fiyatı elmasepeti .comda 211 ytl allah akıl fikir versin diyorum o paraya ses sistemi alırsın eve
  • 25 ytl vererek Sony MDR-E282LP aldım, memnunum.
    Cx500 almayı isterdim ama PSP de kullanmak için o kadar para veremem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 16 Aralık 2008; 23:25:15 >
  • Cx500'ün TR fiyatı doğal olarak çok fazla.

Ama forumun kulaklık bölümünden biraz araştırırsan yurtdışından getirip atan birini bulabilirsin.

Böylece fiyat neredeyse yarısına düşer.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

25 ytl vererek Sony MDR-E282LP aldım, memnunum.
    Cx500 almayı isterdim ama PSP de kullanmak için o kadar para veremem

Katılıyorum.psp muzik konusunda iyi değil ,kulaklıga yazık olur.
  • kulaklığa o kadar para vermiycem zaten khalkedon dan alcam khalkedonu bilenler anlar ürünleri sanırım yurtdışından getirtiyo cx500 de 80 ytl ye satıyo ve orjinal daha önce ondan psp de aldım hiçbir kusuru yok ve sıfır 280 ytl ye ayrıca kulaklığı alanlarda orjinal olduğunu yazıyorlar 80 ytl de pahalı ama 210 ytl ile arasında uçurum var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Sennheiser Cx500 al durumun varsa kısaca.

(:

Ohha. Bu ne ya vida gibi Adamın kulak zarına kadar girer bu.
     psp için kulaklık

Ayrıca bir kulaklığa 80 ytl vermek bence çok. 20 falan neyse de. 80 Gerçekten çok geliyor. 5+1 alırım o fiyata

• vida diil:D en iyi ses yalıtımı ve kulaktan yanlışlıkla çıkmalar olmasın diye:Dbu kulaklığın psp performansını bilerler yazarsa sevinirim[:)5+1 i biyere giderken yanıma taşıyamamya film izlerken müzik dinlerken oyun oynarken en iyi performansı almak için istiyorum almışkende iyisinden alıyim uzun süre kullanırım yani heves ettim buna:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Spears -- 17 Aralık 2008; 14:41:22 >
  • Head Bang yaptığımda kafamdan fırlamasın? 80 ytl vermişim döner iade ederim valla
  • arkadaşlar psp için bluetooth kulaklık tarzı bir aksesuar var mı?
  • Ben bi tane 5 ytl ye almıştım bunun çakması aldım taktım bi çalıştırdım sağır olucam sandım çok kötü bir sesi vardı zaten büyüktü biraz kulağına tıpa gibi giriyo adamın bi de yağlanıyo kulakta onlar o kadar girerse kulak kiri de varsa yandın

Düşünsenize hatun yanınızda bi tanesini dinlesin die veriosunuz kulaktan bi çıkartıyon iyyy
  • Yurtdışının neresinde ucuzmuş soran var mı? Yarın abim almanyadan geliyor. Gelirken bi sağda solda mağzalara gir bak cx500 dedim. internetten bakmış 70 euro gibi bir fiyattan bahsetti. Almanya hiç ucuz değil. Hiçbirşey ucuz değil.
  • Sony MDR-J10/B aldım. 30 YTL'ye. Çok da memnunum. Kulakiçi kulaklıkları hiç sevmiyorum, beynime kadar gidiyor gibime geliyor.
  • arkadşlar ben kulaklık istiyorum psp fat için en ucuz kulaklık hangisi
  • PSP İÇİN SENNHEISER CX300 ALACAKTIM VE İNTERNETTE FİYAT ARAŞTIRMASI YAPARKEN BU SİTEYE DENK GELDİM ACABA DAHA ÖNCE BU SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPAN OLDUMU? 57,60 TL

http://www.724kampanya.com/sennheiser-cx-300-kulaklik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi changez -- 10 Mart 2009; 15:32:27 >
  • arkadaşlar illada ona gerek yok.ben herangi bi kulaklık taktım çalışıyormuş.boşuna zamnında kulaklık arıyordum
  • Çakma cx500'ler 29-39 TL arası gg'de mevcut şahsen aldım bitane memnunm hep psp'de hemde bilgisyarda +
    Pro cs oynuyorum logitech h5 arızalandığı için onla kasıyorum gayette iyi.
    Tavsiye ederim
  • gg birsürü çakma kulaklık var oda hangisi iyi bilemiyorsun. Benim aklıma takılan bu siteden satılan acaba orjinalmi?
    onlara mail attım ama halen cevap vermediler. eğer bu fiyata cx300 satarlarla patlama yaparlar herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.