Şimdi Ara

PSP için oyun yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlış bişey yapıyosam özür dilerim öncelikle herkesden ...
    Ben tamamiyle boş PSP'ye oyun doldurtucam ve bi oyun listesi yaptım :
    * GTA Liberty City Stories
    * GTA Vice City Stories
    * Gta Chinatown Wars
    *God of War : Chains of Olympos
    *God of War : Ghost of Sparta
    *Little Big Planet
    *Assasin's Creed : Bloodlines
    *Callof Duty : Roads to Victory
    *PES 2014
    *FIFA 14
    * NBA 'K 13
    *Killzone : Liberation
    *LEGO Pirates of the Caribbean
    *Manhunt 2
    *Metal Gear Solid : PEace Walker
    *Need For Speed : Undercover
    *Prince of Percia :Revelations
    *Tomb Raider : Legen
    *Tomb Raider Anniversary

İşte liste bu. ben siz bi eksik gedik var mı ? yada şiddetle tavsiye ettiğiniz güzel oyunlar var mı onu soruyorum. Lütfen yardımcı olun . Şimdiden Teşekkürler...

• -Burnout
    -Medal of Honor
    -WWE 2011
    -Final Fantasy Dissidia 012
    -Dante's Inferno

Bu oyunları da sevebileceğini düşündüm.

Not: Forumda bu tarz konular kırılmayla uzaktan yakından ilgisi olan konular sevilmediğinden cevap alamamış olabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PureMusic -- 3 Nisan 2014; 13:33:21 >
  • Hala zevk verirmi bende alsam bir tane ikinci el :) az kullanılmışından bukdar kalite grafik arasında acaba egoda falan o tadı verirmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

Hala zevk verirmi bende alsam bir tane ikinci el :) az kullanılmışından bukdar kalite grafik arasında acaba egoda falan o tadı verirmi.

Eğer ps3 alma durumunuz varsa ( Evde yeterli bir monitör ve ya televizyon varsa ) bence ps3 daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureMusic

quote:

Hala zevk verirmi bende alsam bir tane ikinci el :) az kullanılmışından bukdar kalite grafik arasında acaba egoda falan o tadı verirmi.

Eğer ps3 alma durumunuz varsa ( Evde yeterli bir monitör ve ya televizyon varsa ) bence ps3 daha mantıklı olur.

Xbox 360+tab3+gm discovery idare ediyorum pek gerek yok teşekkürler sadece egoda sıkıldıgımda acaba o eski günlerdeki gibi oynanırmı merak etmiştim
  • quote:

quote:

quote:

Xbox 360+tab3+gm discovery idare ediyorum pek gerek yok teşekkürler sadece egoda sıkıldıgımda acaba o eski günlerdeki gibi oynanırmı merak etmiştim

Bende Psp go vardı 1 yıl önce de psp 3004 ü uygun fiyata bulunca aldım. Birisi geldiğinde karşılıklı fifa vs atmak için hala oldukça ideal ama tabi bir ps3 ve ya xbox 360 değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende Psp go vardı 1 yıl önce de psp 3004 ü uygun fiyata bulunca aldım. Birisi geldiğinde karşılıklı fifa vs atmak için hala oldukça ideal ama tabi bir ps3 ve ya xbox 360 değil

xbox ta cep yakıyo 5 tane oyun alsan parasını tekrar çıkarırsın rahat ol :) Ama tabiki onunda tadı başka

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liste güzel + arkadaşın yazdığı yorumdaki de
  • s.a admin benim bi sorum olacak ben 2 gun once psp n1004 aldım 7-8 tane oyun yukledım kardesım oynadıktan sonra kapatmıs ben actıgımda ise hıcbır oyun gorunmuyo ndn olabılır.?
  • Ratchat clank tarzı bir oyun vardı onu yüklet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UFC Undisputed 2010
    Fight Night Round 3
    Ghost Recon Predator

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patapon ve Tekken i unutma dostum Liste iyimiş bu arada iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.