Bildirim
PSP için özel hafıza kartı gerekir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tabii ki bütün memory stick pro duolar çalışır. -
PSP için olanları tercih edersen sanıyorum hız kaybın olmayacak, bu hafıza kartları diğerlerine göre daha seri bildiğim kadarıyla. -
quote:
Orjinalden alıntı: Katze
PSP için olanları tercih edersen sanıyorum hız kaybın olmayacak, bu hafıza kartları diğerlerine göre daha seri bildiğim kadarıyla.
Oyunlarda hiçbir alakası yok. 16 mb hızındaki orjinal sandisk ultra II ile 8 mb hızındaki çakma kartla oyun iiç hızlar aynı. Boşu boşuna orjinale para verdim içim yanıyor -
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Oyunlarda hiçbir alakası yok. 16 mb hızındaki orjinal sandisk ultra II ile 8 mb hızındaki çakma kartla oyun iiç hızlar aynı. Boşu boşuna orjinale para verdim içim yanıyor
evt bencede böyle oyunlarda bi alaksı oldugunu sanmıyorum sadece dosya aktarırken yada kopyalarken psp menusun de ayarlar değiştitirken hafıza kartı hızı devreye giriyor oyunlarda ise psp işlemci hızı söz konusudur...Yanı ben böyle biliyorum -
vallaha medyamarkta 4 gb liklari 20 ytl e satiliyordu gecen hafta dusunun 120 ytl e satildigini bilirim gecen sene haliyle teknoloji degisiyor soleki 40 gblik memory stickler bile cikmis bende hd var 40gb tasinabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
vallaha medyamarkta 4 gb liklari 20 ytl e satiliyordu gecen hafta dusunun 120 ytl e satildigini bilirim gecen sene haliyle teknoloji degisiyor soleki 40 gblik memory stickler bile cikmis bende hd var 40gb tasinabilir
40gb memory stick
hocam daha 16gb yeni çıktı -
Bendede Sandisk var 2gb 60 liraya almıştım geçen sene bide şimdi bak 40 gb dan bahsediliyor -
40 GB bir yana, Sony firması bir de seneye 32 GB'lık MS PRO Duo'ları çıkaracak. -
40gb memory stick ?
Bu nasıl oluyor ya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X