Şimdi Ara

PSP için yardım ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olanlara öncelikle şimdiden teşekkürler.Bu yakınlarda psp almayı düşünüyorumda.İstanbulda yaşıyorum.Slim le fat arasında kaldım.Psp den hiç mi hiç anlamıyorum.O yüzden sormak zorundayım.Siz hangisini almamı önerirsiniz ? Ve versionu kırık olarak istanbulda en ucuza nerden temin edebilrm ? Ortalama bi fiyat söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler ... ( lütfen artık şu konuları açmayın demeyin hiç mi hiç anlamıyorum psp den )

• Valla alıyorsan slim al derim slim kullanıyorum.Garantili alıcaksan kırılmayan olucaktır 4.01 version ve pahalıya gelir biraz.Onun için forumda araştır ucuza bulabilirsin eldende ulaşıp temin edebilirsin.Olmadı khalkeo diye bir arkadaş var.O satıyor ortalam fiyatlarda 300-500 diyim genel bişi olsun :D ama 380 filan sanırsam fiyatlar
  • psp slimle fatin arasindaki en buyuk fark 90 grama yakin agirlik farki,tv ye baglanabilirlik ve 64 mb dahili hafizadir.
    bunun haricinde tum ozellikleri aynidir.

fiyat olarak ise ikinci el bi psp fat ile slim arasinda 80-100 tl oynar ki slim bu parayi hak ediyor.
    cihaz almak icin forumda ikinci el bolumunde konsollar basligini takip ederseniz en guncel fiyatlari ve en ekonomik psp leri gorebilirsiniz.

ps : cumartesi gunu 5.0m33-6 versiyon yazilimli psp slim piano black + pili+sarji+seffaf koruma kabi+kulaklik+4gbms+kutusu+kitapciklari ile 270 tl ye sattim.
  • Teşekkürler arkadaşlar.Peki istanbul içi ( herhangi bi yer olabilir ) ' sıfır ' psp yi en ucuza nerden temin edebilirim bilgisi olan varmı ? ( Garanti aramıyorum zaten versionu kırılcak )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc toplamak için yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.