1- nette gezerken flaşlı sitelerde sorun oluyor normalmi nasıl aşabilirim? 2- temalar versiyonla bağlantılımı yoksa beyenip indiriyimmi direk 3- kart okuyusuyla attığım video ları görmüyor ne yapmalıyım? 4- emulaterleri kulanmak içinde costumfrimwear kulanmalımıyım? 5- skype de yazılı iletişim yok bu işe yarıyan bi program varmı? 6- pspmi kırmadan program kullanabilirmiyim?
bunların cevabını verirseniz çok mutlu olurum arkadaşlar
1-recovery menu altindan flash secenegini etkilnestirerek (enable) 2-temalar her versiyona uyar (*.ptf dosya uzantisidir.) 3-kart okuyucusu dosyayi direk ana dizine atar,uygun formattaki dosyayi (*.mp4) versiyona gore video klasorune atmalisin. 4-kesinlikle 5-gereksiz 6-kesinlikle olanaksiz :)
1- recovery menü nedir bulamadım :$ 2- çok teşekkürler 3- versiyonum 3,95 "video" klasörü mü olucak? 4- tekrar çok teşekkürler 5- 6 olmuyosa zaten bunada bi çözüm yok sanırım :P 6- hiç bi programmı çalışmaz :D
pspmi kırmak istemiyorum kıyamıyorum daha yeni ve hediye :$ ilgin ve cevapların için çook teşekkürler
1-versiyonun orijinal versiyon oldugu icin dogal olarak recovery menu cikmaz. 1a-internet browser icinde,tools,settings,wiev settings,java on system settings,enable flash playerden flashi on yap,internet browser,tools,settings,wiev setting,flash vr animationu on yap 3-480x272 resolation mp4 ve pmp film icin PSP/VIDEO klasorune,480x272 den dusuk resolation mp4 bi film icin PSP/MP_ROOT/100MNV klasorune 5-bu secenegi bilmiyorum herneyse
cihazin kirilmasi gerekiyor.cihaz ta088v3 bi borda sahipse aci haber sizleri bekliyo.
ya hepsi tamamda şu video yu halledemedim :S ben yanlış riplemişimdir die mp4 film indirdim onu attım oda çalışmadı :S neden görmüyo olabilirki :S
total video convertor ile ripleyerek uygun klasore atip deneyin.cozunurluk onemlidir.
flash ı açsan bile pek birşey farketmiyor psp nin browseri hiç geliştirilmiyor geliştirilmesini çok istiyorum özellikle video izlemek için istiyorum. psptube var ama pspnin kendi browserinden girsek daha iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme