Şimdi Ara

Psp İle İnternete Girmek (Anlatımlı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Psp İle İnternete Girmek wireles ile nasil olur?

evde wireles kullanan visor
  • sana değil alp arkadaşa ..Uyarı vermiş bana bu forumu benım kadar sahıplenıp koruyan baska bıur arkadaş var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

o bir uyarıyı bana verdiysen helal olsun diyorum sana başkada bir şeyu demiyorum....yo yo diyorum yazık diyorum eğer banaysa.
    quote:

Orjinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

Konu gereksiz mesajlardan arındırılmıştır. Şikayetlerinizi Şikayet Et butonuyla bildirmeye özen gösterelim, eğer sizde hakaret ederseniz maalesef sizede uyarı vermek zorunda kalacağım.

İşte bu!Topici kitleme canımı ye

heralde bana demiyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: visor

Psp İle İnternete Girmek wireles ile nasil olur?

evde wireles kullanan visor

ewt arkiler geyik muhabbeti bitti cevap başladı...senin sorunun cevabı zaten bu topicdeama yinede kısacık anlatayım,searcdan evin ağını bulve kaydet

• oooff Aynısını yapıorm dediklerinizn şöyle bi yazı çıkıor en sonunda bu nedirr (( A Comnnection error has occurred.The connection to the access point timed aut)) bu Nedir bi açıklarmısınız
  • paylaşım güzel olmuş
  • arkadaşlar fifa 2008 de online a giriyorum tam rakibimle maç yapıcam loading ekranında bağlantı kopuyor lobby dönüyor zannedersem ip atıyacağız dimi bu pspye yoksa başka bi nedenden dolayımı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harmonyoa -- 2 Mayıs 2008; 17:02:34 >
  • Helal olsun ya taa ne zaman açmıştım :S
  • arkadaş güzel anlatmış sağolasın
  • tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ladle

oooff Aynısını yapıorm dediklerinizn şöyle bi yazı çıkıor en sonunda bu nedirr (( A Comnnection error has occurred.The connection to the access point timed aut)) bu Nedir bi açıklarmısınız

aynı sorun bende de war daha 15 dk once müşteriden aldım psp yi ama bi türlü nete baglanamadım baglantı sinyali %65 yardımcı olabilecek varmıdır acaba?
  • pc varken psp ile internete girmeye gerek yok bence,online oyun için de ad hoc daha ideal bence
  • arkadaslar ben birsey ogrenmek istiyorum ben psp aldim
    internette girmek icin bir kablo filan takmam gerekiyor onu internette girmem icin bir aksusalari var mi
    rica etsem bilgi verebilirmisiniz arkadaslar
  • Paylaşım güzel Tbrkler
  • aga be ndedikelrini yaptım ama girmioo tam internet browsere gidiorum adresi giriorumm ama olmuoo napıcamm
  • ya ben VINN kulanıyom arıyorum arıyorum psp den bulmuyo vınnı ndn olmuo sizceeeeeee vında kablosuz internet değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: borgum

ya ben VINN kulanıyom arıyorum arıyorum psp den bulmuyo vınnı ndn olmuo sizceeeeeee vında kablosuz internet değilmi

• Bu topici açtığımda liseli bir ergendim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.