Şimdi Ara

PSP ile oyun dışında neler yapıyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben psp de oyun oynayıp.attığım fotograflarıma bakıyorum.
  • psp de versyon atmak kolay ilk önce 2 yapıp sonra 1 50 yapıyolar hafıza kartı sony olursa cok iyi 2gb 4 oyun rahat rahat yükleniyo
  • benim normal lan bağantılı adsl internetim var ama ben psp im le internete bağlanmak istiyorum bunun için illa wirelles bir modemmi almam gerekiyor yokya dumble mi ne diyorlar usb den bağlanyor onunla bu işi halledebilirmiyim. Birde benimkinin sürümü 1.50 internet browser yok nasıl yüklücez o browseri felan. B
    anlatan arkadaş olursa çok sevinicem. MP4 video konusuna gelince istersenin bir grup kuralım ve upload ettiğimiz videoların linkini orada paylaşalım sanırım forumda müzik video vs. linkleri paylaşması yasak ve tehlikeliymiş. Herkes elinde olan videoları numaralandırıp listelesin koysun foruma. Ben Bir topic açarım listeyi yaptığımda. Yada siz bir topic belirtin oraya yazayım.
  • benim laptopun wi-fi var psp nasil birbirine baglarim bide ben e-kolay net kullaniyorum psp yi wi-fi ile laptopa baglasam psp ile nete girebilirmiyim
  • arkadaslar wı-fı ıle multı oyun oynamak ıcın psp de nasıl ayarlamalar yapmam lazım bı yardım edermısınız
  • merhaba dostum bende bilmiyorum psp oyun resim mp3 nasıl yüklenir bilmiyoum bana yardımcı lurmsun rica etsem şimdiden tşk
  • Oyun konusuna değinmioyurm çünkü kullandığın versiyon hakkında bilgim yok resim ve mp için psp yi bilgisayara bağladığında memory stick içine(eğer içinde açılmamış photo ve music klasörü yoksa)photo ve music klasörlerini aç resimleri photoya mp3leri music in içine atman yeterli.
  • 420 ytl çok pahalı be izmirde 300 ytl ye value pack 400 ede giga pack satıolar
  • versyonunu 1.5 yaptığımda oyun yüklerim diye 2 gb lık kart almıştım. kopya oyun işini beceremeyince kartı mp3le doldurdm. o yüzden oyun haricinde mp3 özelliğini de çok kullanıyorm
  • Arkadaşlar ben de dün bir psp aldım fakat bilgisayardan resim video falan nasıl atıyoruz?Bir de interneti nerden çalıştırıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Armorking

Arkadaşlar ben de dün bir psp aldım fakat bilgisayardan resim video falan nasıl atıyoruz?Bir de interneti nerden çalıştırıyoruz?

kullanım kılavuzunda 53. , 65. ve 78. sayfalarda şekilli anlatım var
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzin

quote:

Orjinalden alıntı: Armorking

Arkadaşlar ben de dün bir psp aldım fakat bilgisayardan resim video falan nasıl atıyoruz?Bir de interneti nerden çalıştırıyoruz?

kullanım kılavuzunda 53. , 65. ve 78. sayfalarda şekilli anlatım var

Ben de kullanım kılavuzu var fakat kitapçıkta Amerikan ingilizcesi ve Fransızca olmak üzere iki dil var.İngilizcem iyi olmasına rağmen Amerikan ingilizcesinin bazı kelime ya da cümlelerini çözemiyorum.Bana ayrıntılı yazı yazabilir ya da bir site önerirseniz çok yardımcı olursunuz.Yine de sağolasın Buzin.

• ben psp bozulmadan yani virüs girmeden önce yapılabilecek herşeyi yapıyodum, video,müzik,resim,oyun,internet,multiplayer... ve 420 ii bi fiyat ama ing. den 350 YTL ye aldım (tabii bunu £ a çevirirsek yaklaşık 115 £ falan oluyo)
  • verdiğim parayı hakediyor ( çinden çok makul bır fıyata aldım + hafıza kartı ) ... m uzıgımı dınlıyorum aılemın sulalemın resım albumunu yanımda tasıyorum vıdeo klıplerımı tasıyorum .. oyunumu oynuyorum daha ne
  • beyleeeerrrr psp de nasıl tv izlenıo bi yardı pls
  • bi yardı ederseniz cok memnun olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: kgg 1905

beyleeeerrrr psp de nasıl tv izlenıo bi yardı pls

psp ile tv izlenmio ama tv'ye bağlanabilio
  • psp ile oyun dışında en çok mp3 dinliyorum. ben onu dinleyerek uyuyorum. bana keyif veriyo. uykusuzluk çektiğimde açıyorum psp mi hemen müzik dinliyorum hemen uykumu getiriyo bana huzur veriyo kulaklık ta ipod kulaklığı aldım çakma deil ama orjinal çakmaları iyi ses vermiyo. ses düzeyide şuan beni karşılıyo. mp3 den sonra da artık film izlemeye başladım. şu pmp olayına girdim açıkçası psp me bir kez daha aşık oldum....
  • beyler bayanlar lütfen yardım pspnin versyonu tam kırılabilirdi ama versyon yanlıslıkla 5.51 e cıkarttım bunu nasıl düzel tebilirim pspnin versyonu bilmiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert2039 -- 3 Ağustos 2009; 20:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert2039

beyler bayanlar lütfen yardım pspnin versyonu tam kırılabilirdi ama versyon yanlıslıkla 5.51 e cıkarttım bunu nasıl düzel tebilirim pspnin versyonu bilmiyom

Pandora ile belki düzeltebilirsin. Ayrıca neden bu topic i hortlattın. Sorduğun sorunun bu topic ile ne alakası var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.