Şimdi Ara

PSP ile oyun dışında neler yapıyorsunuz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
7.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 420 YTL'ye value pack buldum almayı düşünüyorum ama oyun oynamak dışında günlük kullanımda neler yapıyorsunuz onu merek ettim. Cihazın mp3 çaldığını video oynattığını biliyorum ama gerçek kullanıcıları her özelliğini kullanıyor mu merak ediyorum.

Bir de 420 YTL iyi bir fiyat mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumx -- 8 Eylül 2005, 15:15:57 >

• İşte dün en sonunda 2.0 ile internete bağlandım.Ve bağlandıktn sonra hemen topic açtım.Gerçi iş olsun diye ama ayrıntılı bir şeyler yazamadım ileride klip şeklinde upload edeceğim.

Yani gerçekten muhteşem bir olay.

İşin kötü tarafı USR adsl+4 router Asus 54G APointten bağlandık.

Bir kere sayfa tam açılmadan gezinme yok.Sonra ortalama 256 lık Kpbs lik bağlantıya oranla sayfaların açılması 128 kpbs eş değer.

İşin en komik tarafı abimle ben "sayfaların geç açılmasını hıza bağlarken psp den "Hiren's Boot CD 7,3 ü indirdik.46 mb .

Demekki sorun PSP içindeki browser geliştirmeye açık olacak.Daha yeni olduğundan elbet bir explorer performansı vermiyor ama o kadar da rahatsız edici değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: khn

İşte dün en sonunda 2.0 ile internete bağlandım.Ve bağlandıktn sonra hemen topic açtım.Gerçi iş olsun diye ama ayrıntılı bir şeyler yazamadım ileride klip şeklinde upload edeceğim.

Yani gerçekten muhteşem bir olay.

İşin kötü tarafı USR adsl+4 router Asus 54G APointten bağlandık.

Bir kere sayfa tam açılmadan gezinme yok.Sonra ortalama 256 lık Kpbs lik bağlantıya oranla sayfaların açılması 128 kpbs eş değer.

İşin en komik tarafı abimle ben "sayfaların geç açılmasını hıza bağlarken psp den "Hiren's Boot CD 7,3 ü indirdik.46 mb .

Demekki sorun PSP içindeki browser geliştirmeye açık olacak.Daha yeni olduğundan elbet bir explorer performansı vermiyor ama o kadar da rahatsız edici değil.

yani internete evden bağlanmazmız için modemin wireless olması gerekiyor ?

• Aynen öyle wi-fi kart da olabilir ama AP ile pc yi açmadan tuvalette surf etmek çok güzel bir duygu.

Yalnız 2,0 ın gariplikleri de yok değil. Örneğin 1 mb lık wav dosyası indirdim direk müzik klasörüne attı. 3gp indirdim video ya attı. Evet evet sallamıyorum.

2.0 da wav destekliyor yazıyor ama klasöre girip dosyada "Unsupported Format" yazıyor.

Wi-fi şart.Ama diyebilirim ki dosya indirmede flashgetten iyi.

Şimdi Mc Donaldsa gideceğim bakalım kaç megabit internet bağlantısı.

Adamlar 1,5 sürümü için Limewire bile yapmışlar ama ben downgrade yapmak istemiyorum.

Eskiden tuvalette dergi okurdum ki daha almıyorum şimdi psp ile .

Birde işin çok çok garip tarafı koca pc yanımda iken psp ile internete giriyorum oda ayrı bir mesele.
  • psp ye bişey takılıp tv izlenebilecek diye duydum hatta resmini görmüştüm ne güzel olur eğer yalan haberse
  • quote:

Aynen öyle wi-fi kart da olabilir ama AP ile pc yi açmadan tuvalette surf etmek çok güzel bir duygu.

Yalnız 2,0 ın gariplikleri de yok değil. Örneğin 1 mb lık wav dosyası indirdim direk müzik klasörüne attı. 3gp indirdim video ya attı. Evet evet sallamıyorum.

2.0 da wav destekliyor yazıyor ama klasöre girip dosyada "Unsupported Format" yazıyor.

Wi-fi şart.Ama diyebilirim ki dosya indirmede flashgetten iyi.

Şimdi Mc Donaldsa gideceğim bakalım kaç megabit internet bağlantısı.

Adamlar 1,5 sürümü için Limewire bile yapmışlar ama ben downgrade yapmak istemiyorum.

Eskiden tuvalette dergi okurdum ki daha almıyorum şimdi psp ile .

Birde işin çok çok garip tarafı koca pc yanımda iken psp ile internete giriyorum oda ayrı bir mesele.

wi*fi nin mesafesi ne kadar ?

• wi-fi nin mesafesi d-link antenle açık alanda 150metre. Mesela bilader 1.ci katta ben 5 nci(tüm sülale) katta iken psp de sinyal %60 larda. Anten işi gerçekten değiştiryor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

wi-fi nin mesafesi d-link antenle açık alanda 150metre. Mesela bilader 1.ci katta ben 5 nci(tüm sülale) katta iken psp de sinyal %60 larda. Anten işi gerçekten değiştiryor.

ankaradamısın ?
  • Arkdaslar benim evde kablonet var avaba Wi-fi özelliği olan kablonet modemi varmı?
    Ayrıca piyasada kac çeşit PSP var ? Aldıgım zmn 1,5 sürümünü nasıl yapacam internet den nasıl oyunindiriyorsunuz? hangi hafıza kartını tafsiye edersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emofel

Arkdaslar benim evde kablonet var avaba Wi-fi özelliği olan kablonet modemi varmı?
    Ayrıca piyasada kac çeşit PSP var ? Aldıgım zmn 1,5 sürümünü nasıl yapacam internet den nasıl oyunindiriyorsunuz? hangi hafıza kartını tafsiye edersiniz ?

aldığın zaman yazılım yoluyla 1.5 yapıyorlar ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum , bilen arkadaşlar yazsın..
    bu internetten oyun indirip kurma olayınıda birisi açıkalrsa iyi olur
  • bulabilirsen 1.5 surumunu al suan icin versiyon dusurme gerceklesmedi. bunun gerceklestigini iddia eden video lar nette dolassada henuz dusurmeyi gerceklestiren program falan yok ortada. kisa zamanda eminim gerceklestirirler ama suan icin mumkun degil. eger kacak alicaksan ozellikle 1.5 firmware li bir japan versiyon al. tecrubeyle sabittir ekran kalitesi eu versiyonlara gore daha iyi. ayrica dusurmeyle falanda ugrasmana degmez. us versiyondan uzak dur bir cogu zaten 1,51 ve ustu eu versiyonla ayni sorunlari yasarsin arti olarak 2. bolge kodlu umd videolari izleyemezsin. ama japan ve eu versiyonun kodu ayni yani filmler ikinci bolge.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurulke

bulabilirsen 1.5 surumunu al suan icin versiyon dusurme gerceklesmedi. bunun gerceklestigini iddia eden video lar nette dolassada henuz dusurmeyi gerceklestiren program falan yok ortada. kisa zamanda eminim gerceklestirirler ama suan icin mumkun degil. eger kacak alicaksan ozellikle 1.5 firmware li bir japan versiyon al. tecrubeyle sabittir ekran kalitesi eu versiyonlara gore daha iyi. ayrica dusurmeyle falanda ugrasmana degmez. us versiyondan uzak dur bir cogu zaten 1,51 ve ustu eu versiyonla ayni sorunlari yasarsin arti olarak 2. bolge kodlu umd videolari izleyemezsin. ama japan ve eu versiyonun kodu ayni yani filmler ikinci bolge.

yinemi kod sorunu yaw , nedir bu kodlar dan çektiğimiz
  • arkadaslar ben yeni psp kullanıcısıyım benim psp-1006 k ama şu 1006 k ne işe yarıo anlamadım...version 1.52 hiç ölü pixel yok...
  • bende wifi den download yapıyorum ve nette geziyorum.sayfalar geç açılıyo ama download normal.indirdiği dosyaları common klasörüne atıyo.hem istediğim siteye giriyorum spy da giremez
  • arkdaslar psp-1006 k benim ki ama 1006 k nın ne işe yaradığını bilmiorum...bi anlatabilirmisiniz...ayrıca bakırköy yer altı çarşısında 20 ytl ye orjinal oyun değiştiriolar psp oyunu
  • tahtakalede deniz ticaret var orasıda psp oyun takası yapıyor walla adam ilk başta 25 dedi ama 15e kadar düşürdü
  • Arkadasim ben Ataköy'de oturuorum...ve Ataköy'e en yakın yer Bakırköy...Bende Bakirköy'den aliyorum...
  • BEN PSP,DE MÜZİK DİNLİYORUM,VİDEO ATMAK İSTİYORUM AMA MGAPEV4 VİDEOSU BULAMIYORUM.

TV İZLEMEKTE İYİ OLURDU ASLINDA.
  • bu psp ile text veya doc formatındaki yazıları görüntüleme imkanının olup olmadığı hakkında bilgisai olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasir

bu psp ile text veya doc formatındaki yazıları görüntüleme imkanının olup olmadığı hakkında bilgisi olan var mı?

up
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.