Şimdi Ara

Psp ile tüplü tv de oyun oynanabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar belki bilmeyen arkadaşlarımız vardır diye yazıyorum
    hepimizin evinde tüplü tv var neredeyse
    lcd tv si olan azdır sanırım
    ben de bilmiyordum ama yeni öğrendim psp nin asıl oyunlarını değilde ps1 oyunlarını psp ye çevirdiğimizde (bazı sitelerde sanırım çevrilmişleri var) tvden oynayabiliyoruz bilmeyenlere duyurulur tvden oynamak isteyenler :))
    gerçi çok fazla güzel oyun yok ama metal slug serisini tavsiye ederim çok da eğlenceli oluyor
    herkese iyi günler bilginizeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakuragi-kun -- 19 Mayıs 2009; 1:48:40 >

• Av girişi yoksa av girişli scart parçası ile bağlanabiliyor.

• PC'ye bağlayıp PC ekranından da oynanabiliyor. Hem normal PSP oyunları çalışıyor hem Fat cihazlarda da kullanılabiliyor. Bunu RemoteJoyLite programını kullanarak yapabilirsiniz.
  • peki arkadaşlar ps1in en iyi oyunları nelerdir tvde oynamak için ben bir kaç oyuna bakmıştım ama fazla zevk vermiyordu önerebilirseniz diğer arkadaşlarda faydalanabilir hem ilk sayfaya taşırız tavsiye edilen ps1 oyunları diye
  • final fantasy 8-9 u indiriorsun takıorsun pspyide tv ye bu kablo ile oturup oynuorsun... nasıl ps1 de zevkli oyun yok ?

bu kabloyu sipariş edeceğim yakında
  • SAKIN!
    Bu kablo beklentilerinizin altında bir kablo.
    Bu kabloyla tüplü TVde oyun oynadığınızda inanılmaz kasacağını göreceksiniz. Oyunun tadına varamayacaksınız
    Ayrıca görüntü kalitesi iğrenç olması cabası. Kötü Değil, İğrenç Değil. Onunda Ötesi...
    Ben Denedim, Siz Denemeyin. 3 dakikadan sonra birdaha kullanamayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ps 1 de resident evil ve BENİM 1 NUMARAM olan CRASH BANDICOOT'u öneririm. bence crash cıkan en iyi oyunlardan biri değil bence en iyisi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

SAKIN!
    Bu kabloyla tüplü TVde oyun oynadığınızda inanılmaz kasacağını göreceksiniz. Oyunun tadına varamayacaksınız
    Ayrıca görüntü kalitesi iğrenç olması cabası. Kötü Değil, İğrenç Değil. Onunda Ötesi...

plazma da nasıl görüntü ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigmucit34

Av girişi yoksa av girişli scart parçası ile bağlanabiliyor.

carrefourda görmüştüm şimdi onu dicektim

• quote:

Orjinalden alıntı: dj_shady®

quote:

SAKIN!

plazma da nasıl görüntü ?

Plazması tüpüyle ilgili değil tamamen oyunların çözünürlükleriyle alakalı arkadaşlar.
    PSP'nin tv'^ye bağlanmasındaki tek artı yönü, resim gösterimi ve internetteki sunumları vs. tvden gösterebilme durumudur.
    4000*3000 resimleri kasmadan görüntülediği, site görüntülemede sıkıntı yaşanmadığı için idealdir.
    Keşke divx formatı yada mkv formatı vs. destekleseydi. Küçük mnitör ve LCD'ler için bir media center haline gelirdi böylece.

• şu televizyona görüntü aktarma olayını umarım daha da geliştirecekler..
  • psp imi 3lü component kablo (av) ile tüplü tv ye taktım. psone oyunlarından metalslug- tekken 2 oynadım. hiç birinde ne bir takılma nede bir görüntü bozukluğu yaşamadım. bence herşey çok güzeldi. bu kablo ile psp oyunlarıda oynayabilirsiniz fakat fusa plugin yüklemeniz lazım ve işte o zaman hiç bir şey istediğiniz gibi gitmez. oyunlar takılır. görüntüler parça parça. fakat yine dediğim gibi sadece psone oyunlarını oynarım diyorsanız psp çok da iyi oynatır.
  • quote:

SAKIN!

ben kendim kullanıyorum ve dediklerinin hiçbiri yok görüntü kalitesi de iyi yani yazılar filan okunuyor tabi orjinaliyle arasında fark vardır heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.