Şimdi Ara

psp ile tüplü tvlerde renkli görüntü alınabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar aklıma şöyle birşey geldi
    psp lerin çıkışı ntsc imiş ve genelde türkiyedeki tvler pal sistemini destekliyormuş bundan dolayı psp ler tüplü tvlerde renksiz oluyormuş acaba homebrew yada buna benzer bir olayla pspnin ntsc çıkışını hem ntsc hemde pal yapabilecek bir uygulama varmı yada yapılabilirmi böyle bir program
    bilen bir arkadaş açıklama yaparsa sevinirim

• Tüm psplerin çıkışı ntsc bildiğim kadarıyla,çünkü pspler uzakdoğu ve amerika üretim..pspnin çıkışını hem ntsc hem de pal yapabilecek bir uygulama yok+olamaz da zaten...bu özellik donanımsal olmaktan öteye gitmiyor,sadece yazılım olarak bu mümkün değil.
  • Tek diyeceğim şey bir arkadaşımızın ateşli konusu vardı psp slim 2000 i tv-out la bağlayarak popsloader sayesinde televizyona renkli normal ps one oynunu oynadığı ve resimleride vardı. Ama tüplü televizyonda psp oyunlarının grafik bakımından güçlü olmadığı için açamadığını söylüyordu.Ben konuyu bulursam atarım buraya.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_29851937/mpage_1/tm.htm#29851937

Bir teşekkürü hak ettik sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 7 Ağustos 2009; 17:02:22 >

• Bendede aynı donanım mevcut fakat bende tv'den oynayamıyorum.
  • Tabiki teşekkür ederim PLATINIUM arkadaşım ama ben evde 72 ekran tüplü tvye bağladım renkliydi
    ama daha küçük ekranlı tvlerde maalesef siyah beyazdı 55 32 ekran gibi
    bir sürü tvde denedim ama bir türlü renkli olmadı 72 ekrandan küçük olanlarda
    geçen ntsc sistemi pal sisteme çeviren bi alet gördüm internette ama tr de bulunabileceğini sanmıyorum kolay kolay bende acaba yazılımsal olarak böyle birşey yapılabilirmi diye araştırıyorum
    ama sanırım yazılım değilde sistemle alakalı birşey bu ntsc pal olayı yani olmayacak gibi
  • psp yi televizyona bağlamayı sağlayan kabloyu Ankarada nerden bulabilirim? psp kutusundan aldığımda çıkmamıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende renkli oluyor nedense bilmiyorum.
  • Şu kabloyu Ankarada nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.