quote:Orjinalden alıntı: kemal_raul pspnin verisonunu neredn anlıyorsunuz kaç olduğunu? system information
quote:Orjinalden alıntı: ****. psp-3000 ve kırılamayan 4.01 psp-2000 ta-88 vol.3 artık kırılıyor arkadaşlar. yeni özel pandora batarya 28 kasımda satışa sunulacak. buna çok sevindim işte
quote:Orjinalden alıntı: pisiko__ quote:Orjinalden alıntı: ****. psp-3000 ve kırılamayan 4.01 psp-2000 ta-88 vol.3 artık kırılıyor arkadaşlar. yeni özel pandora batarya 28 kasımda satışa sunulacak. buna çok sevindim işte oley be...bende çok sevindim buna.benim psp de abd den gelen 4.01 psp 2000 ta-88 vol3.
full sürüm oyun çekmeye başladım bugün yaklaşık 50 tane oyun ben firmware yükletene kadar inmiş olacak yalnız filmlerle ilgili 1-2 sorum olucak. pisiko__0@hotmail.com ekleyip sorularıma cevap verebilirseniz daha da bi sevinicem.
arkadaşlar psplerinizi kırdırabildinizmi bende amerikadan arkadaşa getirtmiştim 1 haftaya elimde olcak sanırım ta-088 v3 anakart varmıs pspmde:S kırdıranlar varsa yarddımcı olabilirlermi?
quote:Orjinalden alıntı: Pyroblast07 Beyler bişi sorcam darkalex nereli? ispanyalı kendisi ne işine yarayacakki nereli olduğunu yanına gidip ricamı etsek? bir an önce kır diye.
kırılıcak az kaldı siz bana güvenin. en geç ocak ayının sonunda şubat ayının başlarında bizde hafıza kartından oyun oynayabilecez.