Şimdi Ara

psp'im bu gün geldi fakat 4.01 versiyonu yüklü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pisiko__

kırılıcak az kaldı siz bana güvenin. en geç ocak ayının sonunda şubat ayının başlarında bizde hafıza kartından oyun oynayabilecez.

eylül den beri bekliyorum 1-2 ay daha bekleyebilirim herhalde :D
  • Beyler Su anlık bisi yok ama Çok Güzel PSP Yorumcusu Ve Araç Gereçlerinin Ticaretini yapan Bi arkadasın Sitesinden Alıntı
    TA-088 vol.3 anakartının kodları ”Brokencodes” adlı geliştirici tarafından çözüldü ! Custom firmware yolunda bir gelişme daha. Dark_Alex ve ekibi şuan için beklemede, gelişmeleri bekliyoruz. Kodlar içinhttp://www.s.k.a.t.y.psp.net/psp3000.kodlari.txt
    aradaki noktalarıda siz silin Tabiki bEnde Sizin Gibi m2000 Kurbanıyım Açıklamalara Göre Ocak Ayında İso Oyun oynayabılıcekmıssız Ama Ben 1 Tane Orjina oyun aldım 50 m ye Onu degistirmek istediigmde 10 m veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotSUPER -- 22 Aralık 2008; 18:24:19 >

• arkadaşlar bu 4.01 versiyonların hepsine ta-88 vol.3 anakartmı var sanırım sadece vol.3 olanmı kırılamamıs birde nereden anlayabilriz hangi anakart olduğunu finaller bitsin bi kadıköye götürcem ne olur ne olmaz
  • bende almış bulundum 401 al dedier kırılır diye gittim aldım bugun götürdüm eskisehirde bakmadıgım yer yok kırılmıyor diyorlar:(
  • arkadaşlar demo oynuyormusunuz psplerinizde ben iso uzantılı demoları oynamayı bulamadım bi türlü yardım edebilecek var mı kırılana kadar demolarla dewam
  • Evet demo oyunlar orjinal versiyonda oynanıyor. Ancak demo oyunlar iso uzantılı değil,
    EBOOT.PBP şeklinde oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: cyclone__

arkadaşlar demo oynuyormusunuz psplerinizde ben iso uzantılı demoları oynamayı bulamadım bi türlü yardım edebilecek var mı kırılana kadar demolarla dewam
  • ben biraz önce update et dedim cıhaza ve versiyonu 5.02 oldu şuan play statıons &network diye bir menü eklendı cıhaza ek olarak acep 5.02 versiyon iken kırılabilirmı bu cıhazlar...türkiyede halen yokmu bunları kıracak yer...
  • şimdi cihazın versionu kırılmadan oyun oynanmıyor mu?ufak dvdlere çekip felan?
  • yok hocam benım cıhaz zaten 401 ama kırılmayan cınsındendı update ettı kendısı 502 oldu menuler filan değişti demo oyunları acıyor ama zaten kopya oyun acmıyordu halen acmıyor bugun götürdüm kırdırmaya versıyonunu hıcbır şekılde kırılmıyor bu 401 ta88 anakartlı vol3 beklemek gerekıyor hala artık kırsınlar ya:(
  • beyler bana demo oyun yükleyebileceim bi site verebilirmisiniz.. benim kide 4.01 de
  • arkadaşlar varmı bir gelişme 4.01 versiyonu ile ilgili
  • arkadaslar yarin pspme versiyon attirmayi dusunuyorum bu yaz amerikadan almistim 3.80 yuklu suan.sadece versiyon atma kaca yapiliyo acaba kazik yemiyim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.