Şimdi Ara

PSP'İM KIRILMIŞMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeğenime arabistanda psp geldi bunun kırılmış olup olmadığını nasıl anlarım.

• PsP Pil Kapağının altında; Eğer tarih kodu(DATE KODU) 8C,8D,8E,8F kodlarından biri ise kırılamaz. Bunlardan başka bir kod ise kırıLR
  • dostum çok saol yardımcı olduğun için eğer kırılmışsa nasıl öğrenebilirim dediğin kod 9a olarak gözüküyor.
  • Settings e gel ordan system settings e gir orda en altın bi üstünde system information yazar orda versiyonun yanında örneğin 5.03 yazında harf fln yazıyosa kırılmış demektir.
  • version 6.20 yazıyor
  • version 6.02 kırılırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

version 6.02 kırılırmı

Modeli ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Xbox 360 E Model Kırılır Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psp 2004
  • quote:

Orijinalden alıntı: ussaki

psp 2004
    2004ler kiriliyo
  • arkadaşlar bendede var bitane psp pil yuvasının altında psp 2001 yazıyo v4.01 bunlar kırılıyomu? boşu boşuna yatmasın cihaz oyun felan oynarız arada sırada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

arkadaşlar bendede var bitane psp pil yuvasının altında psp 2001 yazıyo v4.01 bunlar kırılıyomu? boşu boşuna yatmasın cihaz oyun felan oynarız arada sırada.

kırılır büyük ihtimal versiyonu 5.03 e yükselterek kırabilirsiniz tahminimce ama bende 3004 var siz en iyisi google dan bi araştırın nasıl kırılır diye
  • hocam zaten ben yapmam bu işi de. sadece merak ettim kırıldıysa gidip kırdıralım hesabı. ayrıyetten nette konu hakkında o kadar çok yazı varki hepsi 2008-2009 senesine ait ve karma karışık o yüzden buraya bi sorayım dedim.
  • Hocam 6.20 demişsin versiyonu için, demek ki kırılmamış, kırılsa buradan anlardın. Senin kırman veya kırdırman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

hocam zaten ben yapmam bu işi de. sadece merak ettim kırıldıysa gidip kırdıralım hesabı. ayrıyetten nette konu hakkında o kadar çok yazı varki hepsi 2008-2009 senesine ait ve karma karışık o yüzden buraya bi sorayım dedim.

psp ile uğraşan yerde az bi maliyete yaparlar hatta istersen oynda atarlar içine ben ilk aldığımda ben ten vardı tavsiye ederim
  • bugün bir yere sordum getirin bakalım dediler yarında götürür baktırırız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

Settings e gel ordan system settings e gir orda en altın bi üstünde system information yazar orda versiyonun yanında örneğin 5.03 yazında harf fln yazıyosa kırılmış demektir.

• ya siz malmısın yaw 1.si hiç bir 2004 pspnin kutudan çıkma versionu 6.20 olamaz!!!
    2.si 6.20 asla kırılamaz boşuna deneme date codu kaç olursa olsun !!! çünkü daha cfwleri çıkmadı!!!!
    3.sü bnm pspim date kodu 8c kuzeniminki ise 8d ve kırılmış durumda bunlar kırılıyor fakat unbrick olamıor!!!!!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

PsP Pil Kapağının altında; Eğer tarih kodu(DATE KODU) 8C,8D,8E,8F kodlarından biri ise kırılamaz. Bunlardan başka bir kod ise kırıLR

Bilmşlk Yapma!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.