Merhaba arkdaslar bana psp gelicek pazar günü dubaiden... bende US Robotics 205473 wireless modem var. acaba onunla ppde internete girebilirmiyim??
anlatımlı psp den internete girmek istiyorsan bu rayı oku :http://forum.donanimhaber.com/m_12085276/tm.htm
moden sifresiz olursa daha rahat girersin.
Ne alakası var :) Şifreli olsada daha rahat gırer şifreyi girdilkten sonra tabı :d
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
quote:
Orjinalden alıntı: enginguzelsoy
Ne alakası var :) Şifreli olsada daha rahat gırer şifreyi girdilkten sonra tabı :d
quote:
Orjinalden alıntı: Skatyyyy
sorun yasayan cok kisi gordum. ki bu arkadas zaten acemi sifreli olursa zorlanirsin dostum. sen once sifresiz gir sonra sifreliyide ogretiriz sana.
:) ya kardeş şifre yazıyorsun o kadar :) neyı zor onu anlamadım ??? Ayrıca bunda ogretılecek bır sey yokkı modem yerınden baglantıya sıfre koyuyorsun wırles sekmesınden password ttıpını wsecıp o kadar bunun enresı zor :)
tamam dostum arkadas denesin yapabilirse yapsin.
TeŞEKKÜRLER BEYLER!!
Rica ederiz Bilgi paylaştıkça anlam kazanır
quote:
Orjinalden alıntı: RRecorDD
TeŞEKKÜRLER BEYLER!!
aslında senın actıgın topıc altında anlatılmıstı psp den ınternete gırmek...onlıne manager dostumuz anlamıs ve gayet acıktı...neden okumuyosunuz arkadaslarım yaw hemen baska bır baslık acıyosunuz....2.yada 3. sayfada olsa hadı dıcem gormedınız ama yanı 1. sayfada adam yazmıs kocaman psp ıle ınternete gırmek anlatımlı dıye bunu da gormemek ımkansız yanı...
malesef ben soylemekten dılımde tuy bıttı ama anlayan kım
quote:
Orjinalden alıntı: ceci
aslında senın actıgın topıc altında anlatılmıstı psp den ınternete gırmek...onlıne manager dostumuz anlamıs ve gayet acıktı...neden okumuyosunuz arkadaslarım yaw hemen baska bır baslık acıyosunuz....2.yada 3. sayfada olsa hadı dıcem gormedınız ama yanı 1. sayfada adam yazmıs kocaman psp ıle ınternete gırmek anlatımlı dıye bunu da gormemek ımkansız yanı...
quote:
quote:
Kimse arama yapmaz olmus hemen ole herseye konu acılıyo forum duzensizlikten kırılıyo copluk haline geliyo..
Kardeslerim arkadaslarım bi konu acmadan once bi guzel arasak baksak yoksa ondan sora acsak daha iyi olmazmı....
+111111111111111
quote:
Orjinalden alıntı: themanyax
quote:
quote:
Kimse arama yapmaz olmus hemen ole herseye konu acılıyo forum duzensizlikten kırılıyo copluk haline geliyo..
Kardeslerim arkadaslarım bi konu acmadan once bi guzel arasak baksak yoksa ondan sora acsak daha iyi olmazmı....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme