Şimdi Ara

psp istanbulda en ucuz nerde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Doğubankta 400ytl ye kapı açılıyor ... Ne kadar inerse kar ama kurtarmıyo diyenler için ufak bir şey soylıyım gecen hafta çinden getirdim 270 e aldım ..

2 50 ler 330 civarı arkadaslar,hatta zorlarsanız 310 fln yapılabılır.ben en son 315 e buldum ama adamda esnaflık fln olmadıgı ıcın pas gectım.paramla ne rezıl olcam 20 ytl ıcın..aldıgım yerde sagolsun cok yardımcı oldu ..cıhazı baya ınceledım olu pıksel olayı ıcın..ama memnunum sımdılık
  • 2.50 ile memory karta oyun atıp oynayamazsınız.Ama versiyonu 1.50 ye düşürülebilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 2 Nisan 2006; 6:12:32 >
  • Merhaba,

benim PSP italyadan geldi, cin mali..cin'de uretilmşis olmasinin ne gibi dezavntajlari var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ingenieur

Merhaba,

benim PSP italyadan geldi, cin mali..cin'de uretilmşis olmasinin ne gibi dezavntajlari var?
    Artık bir çok firma bu ürünleri çin de yaptırıyor. Endişelenme yinede sony fab.bu.
  • abi cinde uretilmesinin hic bir farkı yok sony nin psp yi uretmek icin kullandıgı maddeler cin de daha cok onun icin japonyada bu fikir cıkıo biraz uretilio sonra cine gecio ben kendimden biliom cinde bir suru sony fabrikası var yani cinde maddeler ucuz sonradan oraya bir sirket kuruo sonra bayisindeki satmadıklarını yalanlıo normal bir piyasa benden size tavsiyem her yerden alabilirsiniz en ucuzunu alında yani teknosa fln yalan ama o sizin bileceginiz is taksitle alacaksanız ordan alın .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiniz -- 13 Ağustos 2007; 11:38:58 >
  • kadıkoy platinde 350ytl
  • El oğlu slimleri 169 dolardan alsın biz normali 350ytlden
  • bugun doğu bankta sordummm 400 ytl herterde yaww
  • doğu bank yada eminönü..
  • sıfır psp beyaz valuepack+2gb hafıza kartı ile sıfır 390 ytl

iletişim için ikinci el kısmındaki ilanlarıma bakabilirsiniz...
  • Platinde valuepackler 350 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: alicanyurt

abi ben psp alıcam da en ucuz nerden alabilirim bir de oyunn en ucuz nerden alınır?????
  • Yav doğubank neresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bienair

Yav doğubank neresi

sen mesajları okumadan direk dalıyosun cevap yazmaya galiba.kaç kere yazdılar eminönü diye.bi bak istersen yazılan mesajlara. zahmet olcak ama
  • arkadaşlar ben 1 ay önce aldim bakırköyden bugünde silim psp aldim 350 ytl versiyonu falan ayarli teknik serviside var sorun yok eminönünden almiştim dogubanktanilk pspmi başima gelmeyen kalmadi almadan ii araştırın formlarda satıcı çok aldanmayn psp japon cinayrımı yok hepsi çin ekran sharp marka hem orjinal hem en iisi bana mail atarsanız yardımcı olurum
    isteyen gitsin bakırköy yeraltı çarşisindaa başak tekno marketten baksın hem fiyat ucuz hem güvenilir özellikle serkan abiyi bulun önederse inanın çok kaliteli dürüst esnaf oyun takas etmek isteyen olursa paslaşa biliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: oushn_01

arkadaşlar ben 1 ay önce aldim bakırköyden bugünde silim psp aldim 350 ytl versiyonu falan ayarli teknik serviside var sorun yok eminönünden almiştim dogubanktanilk pspmi başima gelmeyen kalmadi almadan ii araştırın formlarda satıcı çok aldanmayn psp japon cinayrımı yok hepsi çin ekran sharp marka hem orjinal hem en iisi bana mail atarsanız yardımcı olurum
    isteyen gitsin bakırköy yeraltı çarşisindaa başak tekno marketten baksın hem fiyat ucuz hem güvenilir özellikle serkan abiyi bulun önederse inanın çok kaliteli dürüst esnaf oyun takas etmek isteyen olursa paslaşa biliriz

pm attım.. yardımcı olursan sevinirim. güzel fikirler.

• daha bugün aldım... tahtakaleden atlantis diye bir dükkandan. altın han da. slim crackli 2gb hafıza kartı içine oyunda atıyo kutusunda.ben tavsiye ederim. 370 ytl para verdim... istediğin zaman gel oyun falan atarız fln da dedi ama onlar beni kandırmaya yönelikti sanırım :D
  • Arkadaşlar, dragonstory en uygun satan kişidir. Hem de çok ilgilidir. Her konuda yardımcı oluyor. Ben psp slim almaya karar verirken artık forumda gezme manyağı olmuştum.Hesap ediyorum bi türlü daha ucuza getiremiyordum.Hem ucuza aldım hemde yeni bir psp kullanıcısı olarak sorunlarıma yardımcı olacak biriyle tanıştım.
    Herkese en güzel oyunlu günler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.