yahu spotlar çin malı nıcın spot almayı dusunuyorunnuzkı ayrıca ben karsılastırdım barız ekran kalıtesı farkı hanı ucuz dıyecem ucuzda deıl bıraz daha eklerım mıs gıbı japonu alırım tabı bu benım dusuncem
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
yahu spotlar çin malı nıcın spot almayı dusunuyorunnuzkı ayrıca ben karsılastırdım barız ekran kalıtesı farkı hanı ucuz dıyecem ucuzda deıl bıraz daha eklerım mıs gıbı japonu alırım tabı bu benım dusuncem
ekranları değişiyo diye duydum psp de sharpla-samsung oluyodu heralde ondan fark etmişsindir,acaba hangisi iyidir gerçi iki markada lcd ler güzel ama...
evet ekranlar deısıyor ama 100 kusur dolar aynı seye denk gelıyor bence en ıyısı garantılı japon malı benımkı sharp ekranlı vallah cok fark edıyor kalıtesı
bakırköy sahile inen yolda gördüm gecen 399 ytl diye.spot mu bilmiyorum ama sonynin mağazası filandı galiba büyük ihtimalle takistde yaparlar
ben bugüm ldım arkadasım doğubanktan psp yi.330 ytl verdim.nakit
slm.bu doğubank nerde oluyo arkadaşım?istanbulda abim varda ona aldırcam psp. ekran kalitesi falan nasıl acaba?
Eminönü.
yaaa şey doğubank nerde gerçekten biri söylesin
yaahadi yaa söleyin
quote:
Orjinalden alıntı: mantar7
Verison kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: mad_sk_hh
slm.bu doğubank nerde oluyo arkadaşım?istanbulda abim varda ona aldırcam psp. ekran kalitesi falan nasıl acaba?
dostum dogubank eminönünde,ekran kalıtesıne gelınce orlın japonların ekranını görmediğim icin net bi bilgim yok,benimki cin.japon aradım ama bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: BİG KİNG
quote:
Orjinalden alıntı: mantar7
Doğubankta 400ytl ye kapı açılıyor ... Ne kadar inerse kar ama kurtarmıyo diyenler için ufak bir şey soylıyım gecen hafta çinden getirdim 270 e aldım ..