Şimdi Ara

psp istanbulda en ucuz nerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi ben psp alıcam da en ucuz nerden alabilirim bir de oyunn en ucuz nerden alınır?????

• eminönü
    tahtakale tarafında yaklaşık 3-4 ay önce 370 ytl ye almıştım şimdi dahada ucuzlamıştır
  • taxit yaparlarmı sana yaptılar mı
  • benim aldığım spot:))bilmiyorum heralde taksit yapmazlar...
  • Spot ta taksit olmaz.Adamlar keş paraya satarlar.
  • bilmem aslında unuttum
  • Doğubank'ta olması lazım aslında.

Bende spot almayı düşünüyorum. 340 'a bulunur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yahu spotlar çin malı nıcın spot almayı dusunuyorunnuzkı ayrıca ben karsılastırdım barız ekran kalıtesı farkı hanı ucuz dıyecem ucuzda deıl bıraz daha eklerım mıs gıbı japonu alırım tabı bu benım dusuncem
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarapci

yahu spotlar çin malı nıcın spot almayı dusunuyorunnuzkı ayrıca ben karsılastırdım barız ekran kalıtesı farkı hanı ucuz dıyecem ucuzda deıl bıraz daha eklerım mıs gıbı japonu alırım tabı bu benım dusuncem

ekranları değişiyo diye duydum psp de
    sharpla-samsung oluyodu heralde
    ondan fark etmişsindir,acaba hangisi iyidir gerçi iki markada lcd ler güzel ama...
  • evet ekranlar deısıyor ama 100 kusur dolar aynı seye denk gelıyor bence en ıyısı garantılı japon malı benımkı sharp ekranlı vallah cok fark edıyor kalıtesı
  • bakırköy sahile inen yolda gördüm gecen 399 ytl diye.spot mu bilmiyorum ama sonynin mağazası filandı galiba büyük ihtimalle takistde yaparlar
  • ben bugüm ldım arkadasım doğubanktan psp yi.330 ytl verdim.nakit
  • slm.bu doğubank nerde oluyo arkadaşım?istanbulda abim varda ona aldırcam psp. ekran kalitesi falan nasıl acaba?
  • Eminönü.
  • yaaa şey doğubank nerde gerçekten biri söylesin
  • yaahadi yaa söleyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: mantar7

ben bugüm ldım arkadasım doğubanktan psp yi.330 ytl verdim.nakit

Verison kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_sk_hh

slm.bu doğubank nerde oluyo arkadaşım?istanbulda abim varda ona aldırcam psp. ekran kalitesi falan nasıl acaba?

dostum dogubank eminönünde,ekran kalıtesıne gelınce orlın japonların ekranını görmediğim icin net bi bilgim yok,benimki cin.japon aradım ama bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orjinalden alıntı: mantar7

ben bugüm ldım arkadasım doğubanktan psp yi.330 ytl verdim.nakit

Verison kaç?

versıyon 2 50...ben emülatör oynamak ıstemedıgım ıcın 1 50 yı cok aramadım.....
  • Doğubankta 400ytl ye kapı açılıyor ... Ne kadar inerse kar ama kurtarmıyo diyenler için ufak bir şey soylıyım gecen hafta çinden getirdim 270 e aldım ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.