Şimdi Ara

Psp Kamerası ve Gps'i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp kamerasının görüntüsü güzelmidir netmidir ? ve gps'i işe yaramıdır para vermeye değermi bunlara? + pspde msn kullanmak için hangi programı önerirsiniz ?

• GPS yarar ben kullaniyorum onsuz yola cikilmaz ama navigasyon gibide degil tabiki yani rota hesaplamiyor filan ancak oldugunuz yeri yol üzeirinde gösteriyor ama o da güzel bişe..

Kamerada pek bilgim yok malesef
  • GPS'i son derece kullanışlı ancak kamerası da bir o kadar kullanışsızdır bana göre. Standart webcam'lerden pek bir farkı yok, tavsiye etmem.
  • Gps modülünü kullanmadım o yüzden bişey diyemiyeceğim.
    Kamerayı kullandım görüntüsü kendi ekranında oldukça iyi pc ye atıldığı zaman fotoğraflar kalitesi sonyericsson s700 cep telefonu ile aynı sonucu veriyor yani ortalama olarak yeterli diyebilirim.

quote:

Standart webcam'lerden pek bir farkı yok

Webcam lerden çok daha iyi görüntü yakalayabiliyor standar webcamle kıyas bile olmaz yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Gps modülünü kullanmadım o yüzden bişey diyemiyeceğim.
    Kamerayı kullandım görüntüsü kendi ekranında oldukça iyi pc ye atıldığı zaman fotoğraflar kalitesi sonyericsson s700 cep telefonu ile aynı sonucu veriyor yani ortalama olarak yeterli diyebilirim.

quote:

Webcam lerden çok daha iyi görüntü yakalayabiliyor standar webcamle kıyas bile olmaz yani...

1.3 MP kamera. (Yeni kamera çıktıysa bilemem) Ayrıca geceleyin kırmızı kumlanma yapıyor. A4 webcam'ler ile aynı seviyede görüyorum ben.
  • bence gps e su anlık para verılmez.kamerada ne ıcın gereklı bılmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: WOWOZANGE

Gps modülünü kullanmadım o yüzden bişey diyemiyeceğim.

quote:

1.3 MP kamera. (Yeni kamera çıktıysa bilemem) Ayrıca geceleyin kırmızı kumlanma yapıyor. A4 webcam'ler ile aynı seviyede görüyorum ben.

Kamerası bende var evet 1.3 mp ancak 12.mp diyip sattıkları webcamlarden oldukça başarılı 2 mp lik görüntü veriyor diyebilirim.kameranın aydınlık efektini son seviyede kullandığın zaman.Ayrıca Psp de Kamera pek iyi değil yani sürekli yanında götür tak çıkar entegre birşey yapsalar iyi olurmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.