Şimdi Ara

PSP Kapanma Problemi ve UMD'den Ses !?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PSPyi Amerika'dan getirmiştim uzun bir süre oldu 2 sene kadar. Uzun süredir versiyon düşürmeyi istiyordum. UMD kullandım hatta uzun süre. Ancak malûm kriz falan derken, kendimi Yazıcıoğlu'nda buldum. Versiyonumu düşürttürdüm. Şu an 4.01 M33-2 yazan özel bir firmware var. Versiyonlar hakkında aşağı yukarı bilgim var. En son 5.00 çıktı biliyorum fakat henüz upgrade yapmadım. Her neyse eskiden 1 gb'lık MS yeterken artık tabiiki yetmemeye başladı. Bir arkadaşımın 4 gb'lık MS kartını aldım içindeki oyunları PC'me atmak için bu sırada kendi PSP'mde de kullanıyordum. PES 2009 falan derken bir süre sonra oyun kendiliğinden kapanmaya başladı. Kapanma falan derken de UMD bölmesinden ses gelmeye başladı. Zannedersem CD okuma lensi ileri geri oynuyor ve o sırada ses çıkarıyor. Sesin oradan çıktığını düşünüyorum.

Özetle; PSP'yi ilk açmamdan 2 dakika sonra kapanıyor ve UMD'deki CD okuma lensi hareketlenmeye başlıyor. Aradan 1 dakika geçmeden de kendi kendine tamamen kapanıyor.

Sizce problem nerede? Nasıl halledebilirim? İlgilenenlere teşekkür ederim.

• kopya oyunlar bu tarz sorunlar yapabiliyor. benimde başıma bir oyunda gelmişti. baktım umd sürücü kendi kendine hareket ediyor sonrada kendi kendine psp kapandı. bir daha olmadı. oynadığım bazı oyunlardada psp kilitlenme yapabiliyor yada kendi kendini kapatabiliyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Cd Player atlama sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.