Şimdi Ara

PSP Kapanmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp imi kapatamıyorum 5 sn 6 sn 3 sn 10 sn uyku moduna alır gibi yukarıda tutuyorum bu sürelerde ancak bi açıyorum yine uyku modunda neden böyle yapıyor? ben mi yanlıs biliyorum nedenini bilen varsa çok teşekkür ederim

• enterasan bi durum hangi model bu psp arkadaşım
  • psp 3006 gen c
  • simdi bataryayı cıkarıp taktım dolayısıyla hen gitti, hen gittikten sonra da bidaha yapmadım kapanıyor

ve fark olarak dikkatimi çekti hen yokken su an kapatırken basarken ekran daha uzun süre acık kalıyor.. ancak deminki durumda hemen gidiyordu ekran..

hen le bir alakası yoktur değil mi?
  • EVET sorunu bulmus durumdayım. düzgün kapanırken (hensiz)

hen yaptım ve kapamaya calıstım kapanmadı :d ekran kapatmaya bbasınca uyku moduna alır gibi hemen gidiverdi:D

henle ne gibi bir alakası olabilirki gen c lerde alet kapama tusundan kapanmıyor mu?
  • belki o hen de kendini koruma gibi bişey olabilir bilemiyorum
  • peki ya 20 sn tutun tam kapanıyor falan diyorlar. onu yapsam simdi baska bişey cıkmasın ugrasmayayım gen c lerde 20 sn tutma gibi bir durum yok değil mi biliyorsanız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS Vita Kilitlendi. Açılmıyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok duymadım öle bişeyi sende uyku modunda takıl ya hem hen e zarar gelmesin :)
  • son hende cihaz kapanmıyor uyku moduna geçiyor sadece.bir nevi psp yarı kalıcı kırılmış oluyor. pil bitmeden yada pili çıkarmadan hen gitmiyor.
  • 10 numara ozaman
  • 5.03 Gen-C de Sedna plugins diye eklenti var böylece psp tamamen kapanmıyo uyku modunda kalıyo böylece sadece bataryası çıkınca ve donup kapanınca versiyonu gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoYk -- 1 Temmuz 2010; 17:26:34 >
  • güzelmiş o zaman :D o kadar kapatmaya uğraşmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.