Şimdi Ara

PS3 dokunmatik düğme (topraklama sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi forumlar arkadaslar. Bi dostumdan ps3 fat aldim ama bir turlu acilmiyor. Dokunmatik düğmeye basiyorum tepki vermiyor. Babamin evinde hemen aciliyor ama kendi evimde dakikalarca denemem sonucu acilabiliyor bazen hic acamiyorum. Evin topraklamasindan supheleniyorum oyle bir dedikodu var da. Ne dersiniz? Anlayan yardim edebilir mi evin topraklamasi yoksa ne yapabilirim kalici cozum saglagacak? Ayrica hemen yanindaki CD tusu her zaman calisiyor. Ama acma kapama tusu benim evimde calismiyor babamin evinde ise sorunsuz calisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağladığınız tv farklı ise smart tv özellikleri açılış kapanış olaylarını farklı kılabiliyor. Topraklama ile ilgili olduğunu düşünmüyorum.

• TV ye baglamadan daha prize takar takmaz deniyorum bu dedigim sonuca ulasiyorum. Benim evimde dugme calismiyor. Babamin evinde sorunsuz. Bunu deneyimledikten sonra HDMI yle TV yr bagliyorum. Dediginizi de acarsaniz bilgilenmis olurum. Bir de Samsung TV kullaniyorum Anynet ozelligi ya da her hangi bir sekilde TV kumandasiyla PS3 u kontrol edebilir miyim? Bu benim sorunumu cozecek. PS dugmesiyle de acamiyorum konsolu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.