Şimdi Ara

PSP 'm hacklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet 2 saattir uğraşıyoruz olmuyor sinir oldum ne yapmalıyım ?

• PSP'nin model ve versiyonunu tahmin etme gibi süper güçlerimiz olmadığından yardımcı olamayacağız kusura bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

PSP'nin model ve versiyonunu tahmin etme gibi süper güçlerimiz olmadığından yardımcı olamayacağız kusura bakma.

Haklısın unutmuşum

PSP 3000 versiyon 6.31
  • 6.35e kadar kırıldı diye biliyorum seninkinin de kırılması lazım.. işi iyi bilmiyorsanız hiç uğraşmadan konsolcuya götürüp yaptırın alet elinizde patlamasın..
  • Herşeyi illa bir dükkana yada bir bilene götürün denmesine uyuz olurum neden derseniz zaten herşey internette var ne ararsan o biliyor dediginiz kişiler bile internetten hallediyorlar.Psp 6.31 hen yazsa zaten googleye çıkıcak ve orda yazan neyse aynısını yapsa zaten çözülcek iş ama sanırım aramaya üşengeç insanlar.Ben hiçbir uzmana ( sözde dükkanlar işi bilenler ) olmadan internetten okadar araştırma sonunda ilk 6.35pro dan 6.20 ye düşürdüm sonrada 6.20den 5.03 ü arastırdım baya ve düşürdüm şuan 5.03 teyim ve kaanzxD arkadaşımız yapamıyorsa pmden yazsın bana mailini anlatiyim bukadar basit.Ne gerekiyorsa yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoercu

Herşeyi illa bir dükkana yada bir bilene götürün denmesine uyuz olurum neden derseniz zaten herşey internette var ne ararsan o biliyor dediginiz kişiler bile internetten hallediyorlar.Psp 6.31 hen yazsa zaten googleye çıkıcak ve orda yazan neyse aynısını yapsa zaten çözülcek iş ama sanırım aramaya üşengeç insanlar.Ben hiçbir uzmana ( sözde dükkanlar işi bilenler ) olmadan internetten okadar araştırma sonunda ilk 6.35pro dan 6.20 ye düşürdüm sonrada 6.20den 5.03 ü arastırdım baya ve düşürdüm şuan 5.03 teyim ve kaanzxD arkadaşımız yapamıyorsa pmden yazsın bana mailini anlatiyim bukadar basit.Ne gerekiyorsa yaparız.

Hiç bilmeyen biri eğer o işlemi adam gibi yapamassa psp Brick olur.Eğer sen adamın pspsini tamir ettiriceksen tamam sorun yok demektir.

• Brick i sanırım netten kopyala yapıştır yaptın tüm yazıların düzgün küçük harfle ama Brick e geldiginde . koydugunu görmedim hem yapıcagı 1 şey var zaten brick riski yok olsa bile %1 bile etmez 1 hen çalıştıyor okadar imzalı sürüm var ve burda versiyon düşürmüyoruz sadece hen yapıyoruz en fazla 3 saniye sürüyor benim herzaman psp kapanıp açıldıgı zaman yaptıgım şey neyse arkadaş pm attıgında ve yaptıgımızda burdan söyler ne oldugunu iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 1 Şubat 2011; 20:14:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    n-gage oyunları ve apps
    21 yıl önce açıldı
    SONY PSP VEYA PS VİTA ALIYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kopyalaması ya ? Niye kopyalıyım ve niye kopyalamaya ihtiyaç duyayım ? Sadece öyle istediğim için büyük yaptım.Ne demeye çalışıyorsun açık konuş ?

Brick riski nasıl yok ? Yanlış bir işlemde 100% brick olur PSP. o 1% doğru işlemi yaparsa öyle bir ihtimal var.
    Sen ne yapman gerektiğini biliyorsun tamam örneğin o internetten bulucak burdan öğrenicek falan yanlış yaparsa ne olucak ? Yalnış bir işlemde direkt brick.Sen bu arkadaşa garanti veriyorsan yapsın birşey demiyorum.Ama hiç bilmeyen bir kişi kendi başına yapmaya çalışırsa sonu kötü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 1 Şubat 2011; 20:30:00 >
  • Evet haklısın kesin emin ol :D 1 dosyayı açmak okadar zorki :D 1 dosyayı game klosörüne atıp psp de game bölümünden açıp o uygulamayı çalıştırmak okadar zorki uff valla hiç bilmeyen biri olsam çok zorlancagım birşey olduguna eminim ve insan korkucaksa hiç yapmasın bulaşmasın zaten adam 2 saat uğraşmış hen yapamamış allah bilir neler yapmıştır daha brick olmamış 1 dosyayı atınca kesin olcak :D

Ve tmm The maXz! bence uzatmaya gerek yok hen yapmaya korkanlar 20tl yada nekadarsa versin yapsın işte yapsın kararını kendisi verir ben sadece fikrimi söyledim ve daha fazla gerilmeye gerek yok bence :D
  • çok aklın var anlaşılan ama seviyen için de kullan biraz.. pspmi 2 sene önce ilk aldığımda satan adam kırmıştı ondan sonra bir daha hiç gitmedim psp tamircisine.. pandoramı da aldım versiyonumu yükselttim düşürdüm sonra onlar kesmedi pspmi söktüm tekrar yaptım, başka pspler tamir ettim onları sattım başka insanlara yedek parça sattım istenirse montajını yapabileceğimi de ilanımın altına yazdım.. merak etme bu işleri bilen bi sen değilsin ama arkadaş araştırmadan bu işlere girmek gibi bir hataya düştüğü için ona önerebileceğimiz tek şey aleti konsolcuya götürmesi.. yukarda arkadaşın dediği gibi eğer arkadaşın pspsi bozulursa tamir parasını vermeyeceksen o kadar iddialı laflar etme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 1 Şubat 2011; 22:17:20 >
  • bende 3sene önce kendim kırmıştım pspmi.internet anlatımlı videoları izleyerek yapmıştım.baya pahalıya mal olmuştu bana(lumines umd si ile yapılabiliyordu ozaman 120ytlye almıştım) .
    şimdi bedavaya yapılabiliyor.bence herkes kendisi yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

bende 3sene önce kendim kırmıştım pspmi.internet anlatımlı videoları izleyerek yapmıştım.baya pahalıya mal olmuştu bana(lumines umd si ile yapılabiliyordu ozaman 120ytlye almıştım) .

tabiki yapılabilir ancak dedim ya yapmaya çalışmadan önce sorması lazım nası yapılır diye, arkadaş biraz geç kalmış biz de uyarımızı yaptık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

PSP'nin model ve versiyonunu tahmin etme gibi süper güçlerimiz olmadığından yardımcı olamayacağız kusura bakma.

avatarın güzel + birden okuyunca koptum yaaa
  • quote:

çok aklın var anlaşılan ama seviyen için de kullan biraz.. pspmi 2 sene önce ilk aldığımda satan adam kırmıştı ondan sonra bir daha hiç gitmedim psp tamircisine.. pandoramı da aldım versiyonumu yükselttim düşürdüm sonra onlar kesmedi pspmi söktüm tekrar yaptım, başka pspler tamir ettim onları sattım başka insanlara yedek parça sattım istenirse montajını yapabileceğimi de ilanımın altına yazdım.. merak etme bu işleri bilen bi sen değilsin ama arkadaş araştırmadan bu işlere girmek gibi bir hataya düştüğü için ona önerebileceğimiz tek şey aleti konsolcuya götürmesi.. yukarda arkadaşın dediği gibi eğer arkadaşın pspsi bozulursa tamir parasını vermeyeceksen o kadar iddialı laflar etme...

Evet çok aklım var çok merak eder çok bilgi edinirim siz sadece kolay yönü ve paralıyı önerirsiniz ben ise en pratigini ve bir ben degilim ve öyleyimde demedim.

quote:

bende 3sene önce kendim kırmıştım pspmi.internet anlatımlı videoları izleyerek yapmıştım.baya pahalıya mal olmuştu bana(lumines umd si ile yapılabiliyordu ozaman 120ytlye almıştım) .

Bak arkadaş ne yazmış güzellikle bence herkez kendi yapsın diye ama siz onu demek yerine neler diyorsunuz yanlış yönlendiyorsunuz ve ben direk yönlendiriyim isterseniz versiyonumu 6.31 yükseltyim yeniden hen yapıp video çekim sorun degil yaparım sonrada versiyonumu yeniden düşürürüm korkum yok çünkü.Ve yaşınız kaç anlamıyorum benim 19 ama daha mantıklı çözüm arıyorum.Bakın sizede bir çözüm sunum kıramayanlar için donanımhaberin de bir sitesi oldugu bölümsonucanavarının editörüwww.turkcepsp.com sitesinde güzelce herşeyi anlatmakta resimli en güzel şekilde.Yapamayan arkadaşlar göz atsın ve diğer arkadaşlarda bana laf atmaları yerine daha iyi yardımcı olursa daha iyi olur :D

• ben de onu dedim işte çok aklın var ne güzel biraz da seviyeni bil dedim.. yazdığım yazıda bi tek ilk cümleyi okumuşsun heralde yazık...
  • Tmm enginco06 süpersin sen tmm fazla konuşmaya gerek yok
  • O işlemin zor olmadığını bende o arkadaşta biliyor.Ama hangi işlemi yapacağını bilmek önemli olan.Ben bunu demeye çalışıyorum ama sen artizlik yapmaya gelmişsin buraya.

19 yaşındasın ama hiç seviyen yok.Agresif ve kendini kanıtlamaya çalışan birisin.
  • Merhaba arkadaşlar.kaanzXD kuzenim olur o tam açıklayamamış ben açıklayayım durumu
    Şimdi ben kendi pspme 6.35 sorunsuzca kurdum ve demo zımbırtısıyla sorunsuz HEN yapıp iso loaderdan paşalar gibi oyunumu oynuyorum.Ama onun psp'sine 6.35 kuramıyoruz sorun burda yoksa HEN yapmak 10 snlik iş.EBOOT.PBP dosyası çıkıyor indirdiğimiz dosyada ve nereye atacağımızı bilmiyoruz GAME ye atıyoruz Corrupted data hatası veriyor ana dizine atıyoruz hiç görmüyor sorun bu.Ayrıca post kasmak için tartışmayın burda gidin PM den ne yapıyorsanız yapın.
  • The maXz! evet hiç seviyem yok ondan fazla uzatma :D ve sen rahat ol benim kendimi kanıtlamaya gerek yok ben kapatıyorım konuyu siz acıyorsunuz fazla kasma....Hadi bakalım iyi günler

Edit:Pm den ulaşılmıştır yardım edilmektedir ve EBOOT dosyasını direk olarak game klosörüne atılmaz şu şekilde sıralanır.

PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP olarak sıralanır zaten indirildiginde Versiyon UPDATE klosörü olarak çıkar onu direk GAME klosörüne atıp yükleyebilirsin versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psikoercu -- 2 Şubat 2011; 22:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikoercu

The maXz! evet hiç seviyem yok ondan fazla uzatma :D ve sen rahat ol benim kendimi kanıtlamaya gerek yok ben kapatıyorım konuyu siz acıyorsunuz fazla kasma....Hadi bakalım iyi günler

Edit:Pm den ulaşılmıştır yardım edilmektedir ve EBOOT dosyasını direk olarak game klosörüne atılmaz şu şekilde sıralanır.

PSP/GAME/UPDATE/EBOOT.PBP olarak sıralanır zaten indirildiginde Versiyon UPDATE klosörü olarak çıkar onu direk GAME klosörüne atıp yükleyebilirsin versiyonu

Uzattığımız yok.Sen bize agresif davrandın bizde cevap verdik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.