Şimdi Ara

VirtualKeyboard v 1.0.2 (N-Gage , Emulatör ve Web browser için) Tam Kontroll !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu güne kadar nette N-gage uygulamalarında kontrol sağlamak için az araştırma yapmadık..

Hem yabancı forumlarda , hem yerli sitelerde oyunları daha zevkli kılabilmek için kullanmadığımız yöntem kalmadı

Telefonumum N97 den ne farkı olduğunu (oyun anlamında) neyin eksik olduğunu düşündüm ve yapılacak ,

düzenlenecek birkaç program ile, 5800 'ın da tıpkı N-gage gestekli diğer telefonlardaki gibi N-Gage oyunlarını

tam kontrollü bir şekilde oynamaya yarayacak bir sanal klavyeyi Virtual keyboard 'ı yeniden düzenledim.

Artık 5800 gibi N-gage desteksiz diğer s60 v5 telefonlarda da oyunları tam zevkine vararak 3d Ngage oyunları

şarjınız bitene kadar oyun kontrolünden usanmadan oynayabileceksiniz..Çalışma tamamiyle bana aittir.

Alıntı kesinlikle değildir. Yaklaşık 3 hafta sürede hazırladığım bu Skin dosyalarını Siz değerli DH kullanıcılarına

Armağan ediyorm.. Güle güle kullanın arkadaşlar .

Ekran görüntüleri

N-Gage sanal klavye ana menü

VirtualKeyboard v 1.0.2 (N-Gage , Emulatör ve Web browser için) Tam Kontroll !!!

Her oyuna özel tasarladığım klavyelerden bazıları

Ev ekranı kısayol simgesi

Yüklü ve oynadığım bazı oyunlar

İpuçları :

önce sanal klavyemizi açıp ana menüden oynayacağımız oyun ile ilişkili sanal klavyemizi seçiyoruz. telefonumuzun odak tuşuna (sağ üstte ) hafif basarak arka plana atıyoruz.

oyunumuzu açtıktan sonra odak tuşuna tekrar basıp ekranı tazeliyoruz . Hepsi bu iyi oyunlar

Şimdilik sadece N-gage oyunları için gerekli olan skin dosyalarını veriyorm.Yeni oyunlar yükledikçe oyun ile ilişkili yeni sanal klavyeler de düzenleyeceğim

VirtualKeyboard v 1.0.2 İNDİR

N-gage skin dosyası İNDİR

5800 sanal klavye de desteklenen oyunlar :

Worms world party
    Fifa 08
    Fifa 09
    Asphalt 3
    Asphalt 4
    Sims 2 pets
    Pro series Golf
    Block breaker
    Brain challenge
    TombRaider Underworld
    Bowling pınbusters
    Crash Nıtro kart 3D
    Boom Blox
    System Rush
    Hooked ın: Creatures of the deep
    Resident evil

Güncelleme ile eklenecek oyunlar

Spore TM origins
    Mega Monster
    World Series of Poker
    Age of Empires 3
    Need for Speed UnderCover
    Bounce Boing Voyage

Not: Yukarıda adı geçen tüm oyunlar telefonumda kuruludur ve sorunsuz oynanıyordur. Kullandığım telefon
    5800 XpressHack C6 cfw ( kendim düzenlediğim cfw )

Virtual keyboard uyumlu telefonlar Tüm s60 v5 ve cfw

Nokia (5800 XpressMusic, X6, 5228, 5230, 5233, 5235, 5250, N97, 5530 XpressMusic, C6)
    Sony Ericsson (Vivaz pro, Satio Idou, Vivaz)
    Samsung i8910 Omnia HD

Kurulum :

Programı telefonunuza kurun. Ardından skin dosyalarını E:\system\apps\WF_VirtualKey\skin\N-Gage olacak şeklinde kopyalayın ve oyuna başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatikngage -- 24 Mayıs 2011; 1:19:33 >

• teşekkürler linki göremedim ama
  • Güzel çalışma
  • c6 firmware i ile uyumlumu bu pro? buna benzer bişey indirmiştim bir siteden sadece 5800 ün kendi fw lerini destekliyordu o yüzden soruyorum...
  • bu arada nasıl indiricez bunu?
  • yeni bi soneday havası sezdim sende hadi hayırlısı
    eline emeğine sağlık
  • N-Gage için Skin dosyaları ve VirtualKeyboard v 1.0.2 upload edilmiştir yorumlarınızı bekliyorm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tüm dokunmatik s60 v5 telefonlarla uyumludur 5800 5530 C6 N97 vs
  • Güzel çalışma olmuş. Ellerine sağlık
  • aşağı ve yukarı tuşlarını sağ ve sol yön tuşlarıyla ortalama imkanınız var mı?yani ekrana yapışık olması kullanımı zorlaştırmıyormu?
  • telefonun hackli olması şartmı?
  • telefonun hackli olmasi gerek. yön tuşlarini ortalamamanın nedeni ise oyun görüş açısını daraltmak istemediğimden o şekilde yerleştirdim.Hatta sağ dönüş tuşunu arka planını dahi daha fazla görüş açısı için şeffaflaştırdım.
  • Virtual Animation Board'ı görmedin sanırım daha önce ?

ve, bunu denedim, kırmızı, beyaz, yeşil tuşlarıda ayarlıyınca, tadından yenmiyor, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

Virtual Animation Board'ı görmedin sanırım daha önce ?

ve, bunu denedim, kırmızı, beyaz, yeşil tuşlarıda ayarlıyınca, tadından yenmiyor, teşekkürler

Dostum bahsettiğin programı yeni gördüm. Görsellik bakımından biraz zayıf ama tabi daha da geliştireceklerdir.Anladığım kadarıyla bahsettiğin program cfw lerde çalışmıyormuş yanılıyormuyum.Bu arada beğendiğinize sevindim arkadaşlar , güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatikngage -- 3 Mayıs 2011; 1:03:47 >
  • sadece n-gage oyunlarındemı çalışıyor bu yazılım? ben yükledimde yazılar falan kare gözüküyor.odak tuşuna basıyorum hiç birşey olmuyor.bi yerde yanlışmı yapıyorum acaba?
  • Dostum N-gage skin dosyalari n-gage oyunlari ile tam uyumludur.java oyunlar ve emulatorler de kismen kullanilabilir.Zaten Emulator oyunlari icin ise ayrica sanal klavye duzenliyorm yakinda yayinliyacagim..Kullanima gelirsek programi actiktan sonra default a tikla ve n-gage yi sec.menu acilacak .Menuden oyun tus takimini sec ve odak tusuna bas.Daha sonra sectigin oyun tusu ile alakali oyununu ac.Oyun acildiktan sonra odak tusuna basip kullanabilirsiniz
  • Kurulum talimatlarını konuya ekledim sorun yaşıyan varsa yardıncı olurum
  • eee peki oyunları nerden indireceğiz acaba ? bu arada tşkler deneme fırsatım daha olmadı :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.