Bildirim
PSP m33 VSH menu (hack degil)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
CPU CLOCK XMB : Menü Çalışma Hız Ayarı (Artırıldığında Menü Hızlanır Pil Çabul Biter)
CPU CLOCK GAME : Oyun Çalışma Hızı Ayarı (Artırıldığında Yavaş Çalışan Oyunlar Hızlanır Pil Çabul Biter)
USB DEVİCE : USB Ayarları
UMD İSO MODE : UMD Den Oyun Açmak İçinUMD Ayarları. UMD'siz MemoryStick'den Oyun Oynamak İçinde Kullanılır.
İSO VİDEO MOUNTH : UMD Filmleri MemoryStick'den İzlemek İçin.. -
Hocam bunlari biliyorumda bana duzgun calisian bir psp deki bu yazanlarin karsisindaki degerler lazim. -
Ok. Söyliyim...
CPU CLOCK XMB : Default
CPU CLOCK GAME : Default (Yavaş Çalışan Oyundlarda Bu Ayarı 333/166 Yaparsan Takılmalar Düzelir. Misal GTA ve God Of War)
USB DEVİCE : Memory Stick
UMD İSO MODE : Sony NP9660
İSO VİDEO MOUNTH : None -
quote:
Orjinalden alıntı: .:BBR:.
Ok. Söyliyim...
CPU CLOCK XMB : Default
CPU CLOCK GAME : Default (Yavaş Çalışan Oyundlarda Bu Ayarı 333/166 Yaparsan Takılmalar Düzelir. Misal GTA ve God Of War)
USB DEVİCE : Memory Stick
UMD İSO MODE : Sony NP9660
İSO VİDEO MOUNTH : None
Eyvallah hocam gidince gireyim su degerleri. Kafama gore girdigim degerlerle oyunlarda takilma seslerde takilma oluyordu. Umarim duzelir. -
Arkadaşlar ben Avrupa yakasında en güncel m33 ya da sahte oyun ve bellek kartını çalıştırabilecek programı nerede yükletebilirim ?
Lütfen yardımcı olun. -
Bu konular yasak diye biliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X