Şimdi Ara

PSP mi Ipod Touch 8GB mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

PSP mi Ipod Touch 8GB mı?

(En Son Oy Tarihi: 30.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: zkcn

ipod touch olayında jailbreak felan demiş bu konulara pek yabancıyım mesela sıfır aldığımız bir touch'ı bütün özellikleriyle kullanmak istersek ek olarak neler yapmamız gerekir arkadaşlar?

ek olarak birşey yapmanıza gerek yok. jail break ile ekstra şeyler yükleyebilirsin. ücretli uygulamaları bedava indirebilirsin.
  • ipod touch 16 gb felan al , artık kaliteli oyunlar200-300 mb felan cıkıyor lost heroes the oz felan sezon başı 8 gb tutuyor düşün yani 8gb alma , ben iphone 16 gb kullanıyorum yetmıyor bile 3gs 32 gb almyı dusunuyorum param olunca
  • para biriktir. 3g 32gb al tüm sürüm jb çıktı artık. 3.1.3 için.
  • uzun lafin kisasi vaktini oyunda gecirmek istiyorsan psp yok internette falan gezinirim baska seyler yaparim dersen i pod ve ya i phone
  • wi-fi olmadan da jb yapılabiliyor mu??
    benim modem kablolu
  • touch için sıkılma sürem 1 saati geçmedi.tamamen gereksiz bir cihaz.kesinlikle psp daha keyifli olacaktır
  • bu ikisi arasında kaldıysan bence itouch. psp alıpta kafanı taşlara vurma. slim psp m vardı sattım yerine itouch aldım daha önce almadığıma pişman oldum. psp ağır taşıması zor müziği berbat. oyunları idare eder ama ipod da da şaşırtıcı derecede güzel oyunlar var. şarj oyunda az gidiyo 2 2,5 saat fln ama diğer kullanımlarda yeterli bence. wifi de açık ara önde. psp de net diye bişey düşünme sakın, eziyetli. 2-3 hafta oynadım sonra pes den başka oynayacak oyun kalmadı ama ipod sürekli gelişmekte. ipod al pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant007
    Psp Psp ile müzikte dinleyebilirsin ,filmde izlersin ,oyunda oynarsın ,wifi ile nete bağlanırsın...

ipod touchla bunların hepsini daha parlak ve dokunmatik ekranda yaparsın :)
    ve taşıma kolaylığı var ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 3 Mayıs 2010; 17:11:05 >
  • KONUŞMAYA BİLE GEREK YOK PSP HAYATTIR, EĞLENCEDİR, HERŞEYDİR
  • 1 yıl önce iPod Touch aldım şimdi yanımda. İlk günkü gibi pırlanta gibi. Ona her bakışımda heyecanlanıyorum.
    Dur ya ben niye PCden takılıyorum amele styla gibi? iPod'a geçiyorum hemen
  • psp al sen bakma söylenenlere hersey var zıkkımda
  • Film iPod ve PSP de aynı seviyede.Kesinlikle iPod Touch tavsiye ederim.
  • psp'yi taa sprite ilk kez psp çekilişi yaparken kazanmıştım.

ipod touch'ı ise geçen sene aldım.

Psp, itouch'ın yanında sönük kalıyor.
  • İkisine de sahip olan biri olarak ipod touch diyorum.
  • Bende bu konuyu çok araştırdım.Ama en sonunda itouch'ta karar kıldım.Az önce siparişimi verdim büyük ihtimalle yarın elimde olur.Daha önce psp kullanmışlığım var.Memnuniyetimi yazarım buraya
  • Nintendo Ds al en iyisi dokunmatik ekranlı oyun konsolu . Dünyada en çok satan el konsolu şuan . Mükemmel bir alet Dsi al hatta kamerasıda var iTouchta oda yok , psp ve iTouch çiftleşse anca bu kadar olurmuş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

Nintendo Ds al en iyisi dokunmatik ekranlı oyun konsolu . Dünyada en çok satan el konsolu şuan . Mükemmel bir alet Dsi al hatta kamerasıda var iTouchta oda yok , psp ve iTouch çiftleşse anca bu kadar olurmuş .

film nasıl izlicez onun ekranı daha küçük degilmi
  • Seçimi ihtiyaçlar belirler. PSP ile oynayacağın oyunların hesabı yok. Ayrıca film izlemekte çok keyifli olacaktır.
    Ben PSP diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

quote:

Nintendo Ds al en iyisi dokunmatik ekranlı oyun konsolu . Dünyada en çok satan el konsolu şuan . Mükemmel bir alet Dsi al hatta kamerasıda var iTouchta oda yok , psp ve iTouch çiftleşse anca bu kadar olurmuş .

2 ekranı var izlersin gayet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rainshot

quote:

2 ekranı var izlersin gayet

Yarısı bi ekranda öbür yarısı diğer ekranda
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.