Şimdi Ara

psp mi nintendo 3ds mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen de açmıştım fakat seçmecekarpuz' yanlıs yere açtın cevap alamazsın dedi bende buraya acıyım dedim.

Ps vita almam biraz imkansız gibi görünüyo bu yüzden ikisinin arasında kaldım.
    oyun seçimim ise assassins creed,uncharted,dexter,mario,fifa12,pes 12,fm12,tekken,GoW,lego oyunları gibi oyunlar bunların hepsi bir konsolda toplansın demiyorum bunlardan en az 4 tanesi olsun yeter. grafik umrumda pek degil eglenceme bakarım film , muzik ve internete girebilirsem iyi olur :)

önerilerinizi alıyım tekrar söylüyorum Vitaya param yetmiyor :D

• PSP al bence hic oynamadım da diyorsun 1 1.5 yil idare eder seni biraz daha bekle vita nin çıkması ile temiz 2. Eller ucuzlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

PSP al bence hic oynamadım da diyorsun 1 1.5 yil idare eder seni biraz daha bekle vita nin çıkması ile temiz 2. Eller ucuzlayacak

Aynen vitayi bekle bend oyle yapcam.
  • Vita alamayacaksan 3ds al.Sonuçta pspye yeni oyun bu saatten sonra çıkması zor.Ama 3ds yeni konsol olduğu için senelerce yeni oyunlar gelecek.Güncel oyunları takip edebilmek istiyorsan doğru seçim 3ds.
  • 3ds nin oyunları sana hitap ediyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

3ds nin oyunları sana hitap ediyormu?

evet assassins creed,lego oyunları,pes-fifa falan var internette görmüştüm yoksa yok muydu :(
    bide 3ds internete giriyormu
  • 3DS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one x mi ? Ps4 pro mu ?
    5 yıl önce açıldı
    PS3 SLİM Mİ SÜPER SLİM Mİ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pspye oyun çıkmaz artik 3ds al derim internett felan hepsi var 3ds de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

Pspye oyun çıkmaz artik 3ds al derim internett felan hepsi var 3ds de

peki daha önce 3DS oynadın mı eğer oynadıysan bana önerebilecegin oyunlar nelerdir ?
  • 1.The Legend of Zelda:Ocarina of Time
    2.Nintendogs+cats
    3.Super Mario 3D Land
    4.Mario Kart
    5.Resident Evil:Revelations
    6.Tekken(17 subat)
    7.Kid Icarus:Uprising(23 Mart)
  • Uncharted SONY nin oyunudur bu arada..Nintendo ya cikmaz..oynayamazsin
  • psp go ve 3ds kullandım. psp go yu oynarken gözüm yorulmuyordu fakat 3ds yi her açtığım 0 derece gözüm olmasına rağmen 1 saatte kendime zor geliyordum. Kılavuzunda 3d ile 30 dk 3d kapalı maksimum 1 saat oynayabilirsiniz yazıyor.
  • dostum ben nintendo 3ds oynuyorum hemde marıo kart 7 kesıntısız 3dlı 2saat oynadıgım oluyor ve hiç bir şekilde rahatsızlık vermıyor.
    alısınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: uludagkarinna

dostum ben nintendo 3ds oynuyorum hemde marıo kart 7 kesıntısız 3dlı 2saat oynadıgım oluyor ve hiç bir şekilde rahatsızlık vermıyor.
    alısınca

Ben zaten cok oynamıcam 1-3 saat falan oynarım. Vıta ucuzlarsa onu alırım gecen haftasonu sony de gordum muthıstı ..
  • Psp güncel oyunları var fakat alınırmı 5sene önce sorsaydın alınırdı heralde ama şimdi alınmaz ama az oynarım demişin güncel oyunlar seni bi yere kadar götürebilir var olanları oynarsın ama sistemin yeni oyunlarını oynamayı kafadan sil cünkü zaten cıkmıyordu artık hiç cıkmaz

vita almakla iş bitmiyor ona oyun almakta var vita almak su an zaten pek mantık değil oyunları kutudan pahalı ya hiç bı sey alma vitanın kırılmasını bekle ki ne zaman kırılır bilemem kırılırmı onuda bilemem ama %99.9 kırılır gelecek zamanlarda o zaman vita alırsın yada psp al ucuz zaten 150 200 liraya bile bulabilirsin 2. el
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

Psp güncel oyunları var fakat alınırmı 5sene önce sorsaydın alınırdı heralde ama şimdi alınmaz ama az oynarım demişin güncel oyunlar seni bi yere kadar götürebilir var olanları oynarsın ama sistemin yeni oyunlarını oynamayı kafadan sil cünkü zaten cıkmıyordu artık hiç cıkmaz

vita almakla iş bitmiyor ona oyun almakta var vita almak su an zaten pek mantık değil oyunları kutudan pahalı ya hiç bı sey alma vitanın kırılmasını bekle ki ne zaman kırılır bilemem kırılırmı onuda bilemem ama %99.9 kırılır gelecek zamanlarda o zaman vita alırsın yada psp al ucuz zaten 150 200 liraya bile bulabilirsin 2. el

Soyledıgın akıllıca fakat zaten temmuzda falan alıcagım ıcın o zamana kadar ps vıta nın kırılma ıhtımalı yuksek gıbı gelıyor bana.

Ayrıca telefon da alacagım ıcın fazla masrafa gırmek ıstemıyorum hem 2. El psp hem ps vıta ya da 3ds. Hem telefon babamın kalbıne ıner herhalde.

Butcemıde acıklayayım ; 1.200 tl butcem androıd telefon(muhtemelen galaxy ace) ve oyun konsolu ıcın,

• 3ds in sahte ilüzyonu onu kurtaramaz..ama senin nick in herkesi sollar.
  • PSP
  • PSP'nin oyun repertuarı çok geniş.
    3DS ise yeni bir konsol, 3 tane ciddi oyunu var RE: Revelations, Mario 3D Land ve Zelda Ocarina of Time 3D.
    Hiç PSP sahibi olmadıysanız, geçmişteki oyunların sizin için yeni olacağını düşünürsek, kesinlikle PSP. Hatta ikinci el var satabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.